Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 189
  • 421
  •   1
Отговори
# 165
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Цитатите просто бодат очи с грозота, разхвърляност, непрегледност и нечетимост, а при това положение ми е все тая каква им е функционалността щом са ми нетърпими за гледане. Нещо, което преди преглеждах и изчитах за секунди, сега му се зверя по 10 минути да разбера кой какво е казал.  Sick
Поне разбрахме защо ще останат, въпреки че бяхме доста потребителите, които не ги харесахме още когато пуснахте декември новата версия.

# 166
  • София
Адри, нямах нищо против рекламите, но до момента, в който една реклама не започна да се развива през целия екран  Shocked Пишеш или четеш и се появява някакъв папирос, който се разгъва около минута на екрана и е огромен. В този момент блокирах всички реклами  Stop

Печелете, имайте приходи, но се научете всичко да е дискретно и ненатрапчиво.

А, не папироси и точени кори да се развиват през екрана  ooooh!

# 167
Много пъти вече се каза, че повече няма да има реклами, закриващи съдържание.

На мен ми харесват цитатите и въобще новата версия като цяло.

# 168
  • София
missence, за една точилка говориш май  Laughing И на мен тя ми изкара акъла първия път като ми се яви. Реших, че е някакво анимирано предупреждение за бан  Laughing
Сега ни обещаха, че няма да има повече подобни чудеса на рекламното изкуство и аз вярвам на това обещание  Peace
А за това дали са грозни или красиви рекламните банери, не мисля, че някой от тук има заслуга, освен, ако някой от потребителите не работи в ПР агенцията, която ги е сътворила  Mr. Green Обикновено рекламите се подават готови от рекламодателите и са еднакви за всички сайтове, в които им тече кампанията, като на никой от създателите на тези реклами не му пука ние в BG-Mamma какво харесваме, за съжаление  Confused

# 169
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Подписите минават под аватарите само при резолюции под 1280 пиксела ширина.
А това така ли ще остане?

На монитора вкъщи новата версия изглежда значително по-зле, отколкото на огромния на работа. Нали щеше да има съобразяване с всякакви резолюции?

# 170
  • София
Адри, мерси за отговора. Дано няма подобни точилки повече. Точно за нея говоря  Mr. Green Да, не зависи от вас визията на банер-а, но може спокойно да се намесите по въпроса с големината и най-вече по въпроса с точилките, папиросите и т.н., които минават през целия екран  Peace

Това ме е отблъсквало от много сайтове: кучета препускат по екрана, крави мучат и се "прибират" на една ливада вдясно......какви ли не безумия съм виждала из нет-а  Mr. Green

# 171
  • Варна
Защо подписите са толкова вляво, отиват под аватара, а не са само под полето за писане, както е старата версия. Затормозяващо  и неугледно е. Rolling Eyes

При мен си е 1:1 със старата.
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/podpis_zps1129cc1b.jpg

Честита лентичка Simple Smile

Мерси! Hug

При мен изглежда така:
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Razni/Newforum_zps18c948b6.png

Мамма, може ли отговор защо при двете ни изглежда различно?

Подписите минават под аватарите само при резолюции под 1280 пиксела ширина.

Резолюцията на монитора е 1440 ширина. Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 20:38 от chockolina

# 172
  • КиТ
Много бавно ми зарежда на мен  Tired и това в ляво Rolling Eyes Няма ли как просто и от ляво лентата свободната да се разшири,а тази лента в дясно да стане по-тясна  newsm78
Много ли искам  Blush

п.п Сега прочетох поста на Мама,явно няма начин...

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 21:03 от Pelenė

# 173
Защо имената на потребителите са с различен цвят - едни са сини, други - сиви?  newsm78
Означава ли нещо различния цвят?

# 174
Защо имената на потребителите са с различен цвят - едни са сини, други - сиви?  newsm78
Означава ли нещо различния цвят?
Както и номерата на страниците в темите? Thinking

# 175

Изглежда доста... уголемено за 1440.
Мащабирано ли е с ctrl+ ?
И при ctrl+0 ли така разпънато стои?

На какъв браузер и версия?

Аз съм на 1440 и изглежда така - http://prikachi.com/images/790/7191790q.png

Защо имената на потребителите са с различен цвят - едни са сини, други - сиви?  newsm78

Къде?

Имената над публикациите са с един и същ цвят.
В списъка с разглеждащи темата с различен цвят са специалните рангове - админи, модератори, доктори, консултанти и т.н. (и преди бяха с различни цветове, запазени са).

# 176
Аз виждам своя ник в сиво, както и на някои други потребители - Лиляна, Естел Бързоход ...
Номерата на страниците в тема също виждам чест от тях в сиво, друга част - в синьо.

# 177
Говорим за новата визия!

Ако в НОВАТА визия виждате в сиво/синьо имената над публикациите и страницирането - моля за скрийншот и указване на браузер и версията му.

# 178
  • Варна

Изглежда доста... уголемено за 1440.
Мащабирано ли е с ctrl+ ?
И при ctrl+0 ли така разпънато стои?

На какъв браузер и версия?

Аз съм на 1440 и изглежда така - http://prikachi.com/images/790/7191790q.png

Явно съм го мащабирала, с ctrl+0 се оправи и вече изглежда както и при теб. Peace

# 179
  • София
Говорим за новата визия!

Ако в НОВАТА визия виждате в сиво/синьо имената над публикациите и страницирането - моля за скрийншот и указване на браузер и версията му.

В старата визия никовете и аз ги виждам в сиво, но в тази тема ги виждам в синьо...засега. След като публикувам сигурно ще ги видя в сиво. В теми в които имам публикуван отговор стават сиви.
Най-отдолу където са номерата на страниците, също някои цифри са сиви, защото на тази страница е публикуван мой отговор.
п.п. моят ник стана сив, останалите са сини, но в друга тема всичките ги виждам в сиво.
Това не ми пречи обаче.

Общи условия

Активация на акаунт