Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 156
  • 421
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Имам бъг-не мога да редактирам, една минута след публикуване. Преди малко ми се наложи, не видях бутона за редакция.

# 271
  • София
Анкетите са коригирани.

Премахнато е ФБ карето отдясно.

Добавена е възможност за увеличаване на шрифта до 18 px

Оправен е проблемът със зареждането на голям банер в тема само с едно мнение, който разпъваше.

Мамма, много благодаря за редакциите.   bouquet
Радвам се, че все пак има и ползотворни дискусии.

# 272

Наистина не смятам да Ви отговарям повече. Хубаво е, че разговорът ни е публичен.
Да съм Ви писала нещо за цъкане с мишка?

Що се касае до зареждането, ползвам и мобилен ограничен като скорост интернет достъп. Проблемът определено не е в сайта.  

Саламбо - също. Може да преброите включванията си в темата.
Може и да са повече от моите.

Ползването на БГ-Мамма не е конституционно право, не е и задължение.
Приятна вечер Ви желая!
Сигурна съм, че има място в интернет, където ще обърнат персонално внимание на всичките Ви изисквания и ще отговарят денонощно на всеки Ваш въпрос. Остава само да го намерите.

В@ня, благодаря!
Ползотворните дискусии се дължат на двупосочна комуникация!

# 273
  • в сърцето на един мъж...
За банера - звук се пуска само ако си задържите мишката над него.

4. Когато има видеобанер със звук, то звукът задължително е изключен. Включва се при посочване на банера с курсора на мишката.

Няколко пъти написах, че е при скролване на самия сайт. А при опит да изключа звука, който при това скролване се включи, директно ме прати в сайта, който рекламирате.
Ползотворни биват дискусии, в които не се цели да се обиди другия или да го изкарат лъжец. Или да го пратят културно на майната му...

# 274
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Знаете ли, Мамма, моите включвания може да са повече от Вашите, но и с нещо друго се различават- не излизат от рамките на добрия тон. Дори и след като ми беше направен намек, че лъжа и си измислям. Ще спестя и реакцията си спрямо тона Ви в последния пост. Защото съм възпитана, дори и когато към мен се обръщат с подобно пренебрежение.
С това приключвам участието си в тази тема, нямам желание да се подлагам доброволно на такова отношение. Сега можете да бъдете спокойна- затворихте устата на още един невъзхитен потребител.

# 275
  • Варна
Трябва ли да сме настоятелни, за да ни се отговори по проблем? Grinning
Или изчакваме до инфо?
Някой път сериозно се замислям когато имам проблем дали да не подходя агресивно, за да се види!

# 276
  • Варна
Не мога да разбера, защо все още продължавате да задавате въпроси по повод новата визия - тя ще бъде такава, каквато трябва,  все пак това не е конституционно право на гражданина.

# 277
Имам бъг-не мога да редактирам, една минута след публикуване. Преди малко ми се наложи, не видях бутона за редакция.

В кой форум?

Трябва ли да сме настоятелни, за да ни се отговори по проблем? Grinning
Или изчакваме до инфо?
Някой път сериозно се замислям когато имам проблем дали да не подходя агресивно, за да се види!

Утре, в рамките на работния ден, ще бъде проверен проблема и отстранен от програмистите ни.
Програмистите ни не са на 24 часов работен ден.

# 278
  • Варна
Като кликна на потребителите, разглеждащи темата, после няма как да затворя прозорчето.

# 279
  • Варна
Мамма, благодаря! Публикувах преди да прочета постинга Ви, а не мога да редактирам.

# 280
Като кликна на потребителите, разглеждащи темата, после няма как да затворя прозорчето.

Като кликнете отново върху същия линк, се затваря.

Мамма, благодаря! Публикувах преди да прочета постинга Ви, а не мога да редактирам.

Не виждате нито моливчето до Цитирай, нито моливчето над Информирай модератор или като го натиснете не се отваря публикацията за редакция?

# 281
http://prikachi.com/images/190/7195190f.jpg

Това виждам аз,силно,направо залепено в ляво, без въздух. От дясно е бяло,защото съм с Адблок,но дори и да го няма-там има въздух,макар и да има картинки, неща,които грам не ме вълнуват,даже пречат с шаренията.

А коментарът Ви,Мама, за едикойси хостинг и писането на 100 потребителя ,е много грозен и не на място.

# 282
  • Варна

Като кликнете отново върху същия линк, се затваря.
Не. Пробвах много пъти. Ако мишката е на ред с някой явен потребител)без да е скрит), ме изпраща в профила му, ако кликна. На свободно място-просто нищо.

За другите препоръки-ще ги изпитам и пак ще пиша!  bouquet

Използвах моливчето-и резултата се вижда. Благодаря!

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 23:01 от Стейси Грей

# 283
Не. Пробвах много пъти. Ако мишката е на ред с някой явен потребител)без да е скрит), ме изпраща в профила му, ако кликна. На свободно място-просто нищо.

Имената на потребителите са линкове, да.
Говоря за линка ХХ потребители разглеждат тази тема.
Като цъкнете на него се отваря прозорчето със списъка потребители, като кликнете отново върху него, се затваря.
Ако не е ясно, ще добавим Х за затваряне.

# 284
  • Варна

Имената на потребителите са линкове, да.
Говоря за линка ХХ потребители разглеждат тази тема.
Като цъкнете на него се отваря прозорчето със списъка потребители, като кликнете отново върху него, се затваря.
Ако не е ясно, ще добавим Х за затваряне.
Мамма, затвори се нормално, след като ми обяснихте къде-какво!  bouquet Предполагам съм свикнала като кликна в празното и да се затваря отворен прозорец.

Общи условия

Активация на акаунт