Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 160
  • 421
  •   1
Отговори
# 255

Ето ви сайт, който прилича на вашия и не дразни
http://www.vesti.bg/

Глупости, ужасен е. Много рядко чета този сайт именно заради претрупаната и ужасна визия. Особено когато ми пробутват неграмотните си статии, щом отида да си проверя пощенските кутии в абв.бг.
Ти там ли работиш?
Толкова ли е трудно да се приеме, че тук сме събрани хиляди потребители, всеки със своя вкус и навици, и е трудно да се угоди едновременно на всички?
Откъде-накъде ние трябва да се съобразяваме с това, което точно на теб ти харесва и което ти мразиш?
Аз пък мразя брутални и нахални потребители с невероятни претенции, които не спират да мрънкат и да пълнят страниците с капризите си, едни и същи, опяващи едно и също, страница след страница, ама си мълча.
На мен пък ми харесва сегашния вид на темите и ако се изчистят нещата, за които Мамма каза, че ще бъдат преработени, мисля, че накрая сайтът ще стане много приятен.  Simple Smile

# 256
при мен форумът излиза минимизиран в ляво. С аватари, без аватари, все тая.

Кое е в ляво?
Целият контейнер/подложката, съдържащ колона с аватари, централно поле за текст и дясна колона са Ви в ляво, а не центрирано както на посочения скрийншот?

# 257
  • в сърцето на един мъж...
Как` Сийке, не, не работя там. Що пък трябва да работя някъде, за да дам мнение? Ти да не би да си на хонорар в бг-мама? Щом ти харесва? Всеки има право да си каже мнението, нали? Или нещо бъркам? Гледай си собствените паници, след като ти харесват, не се меси в моите. Някъде да съм наложила моя вкус? Или моето виждане за вида на сайта?
Мамма, в старата версия всичко е центрирано, в новата целия форум ми е изнесен в едната част на монитора. Абсолютно всички колони.

# 258
Моля за скрийншот, инфо за браузер и версия и дали има включен адблок.

# 259
Някъде да съм наложила моя вкус? Или моето виждане за вида на сайта?

Опитваш се. Слава богу, че не можеш.  Laughing

ПП Съжалявам, объркала съм потребителите.  Blush
Ама, момичета, честно казано, звучите като някаква вманиачена и озлобена агитка, вече не мога да ви различа една от друга...  Confused

# 260
Моля, нека темата не се превръща в поле за размяна на излишни реплики!
Достатъчно вече я разводнихме.

Целта и е за информация относно функции, проблеми с тях, ако има такива, сигнализиране за некоректно визуализиране и т.н.

# 261
Съжалявам. И се извинявам!  Peace
И спирам да следя темата, че започнах много да се ядосвам.
Направо ви се чудя на търпението...

# 262
Не, не звуча като такава. Нямам нищо против нововъведения, но не и когато ми създават проблеми и ме натоварват. Сори.
Мамма ето

И с ад блок, и без него изглежда по един и същи начин, само най-дясната колона е шарена. Браузъра е модзила, последна версия. В случая е без ад блок. Забеляза още, че в нито една от версиите, било то стара или нова, горе не ми работи катинара за падащия бар. И отделно, и в двете версии зарежда изключително бавно и трудно. Зарежда бързо само първото мнение, по-нататък чакам доста.

# 263
Geia, показали сте визия на форум, не на тема.

Говорим само и единствено за визия на тема, а само малко по-горе писах, че ще бъде оправена визията на форум и на заглавна страница и унифицирана като ширина, стил, цветове, размери и т.н. с визията на тема.

Следващата стъпка ще е "оправянето" на визията на форум и заглавна страница като стил, ширина на полетата, шрифтове, цветове и т.н.

# 264

Рекламата на лукчета тук слезе половината екран Shocked А на памперс като кликнеш да махнеш отвратителния звук, вместо да го спре, отваря сайта им.

# 265
Кое е в ляво?

За рекламата отгоре - още може да минете на старата визия и да си премерите колко е отстоянието от менюто до първата публикация.

За банера - звук се пуска само ако си задържите мишката над него.

# 266
Ами на мен ми стои в ляво, може и аз да не съм направила правилния прийнт скрийн. Рекламата на лукчетата играе ролята на падащото меню, което има. Не мисля, че е много удачно да стои като антетка на тема Confused При скролване надолу се пуска звука, нито съм минавала над нея, нито съм имала желание да я пускам.

# 267
Geia, изписахме три страници, като твърдяхте, че темата е изместена в ляво, че е малка и т.н.
Показвах скрийншоти, давах сравнения, до последно твърдяхте, че виждате всичко в ляво и малко.
Това остава впечатление за тенденциозност и търсене на кусури и за какво да се пише, само и само, за да се плюе.

Подобно отношение обезсмисля това аз да пиша и да обяснявам, да давам примери, да скицирам, оразмерявам и т.н. Нямам нищо против да обяснявам, да дискутираме, да отговарям, но не и абсолютно безсмислено да губя времето си - както служебното си, така и личното си.

Какъвто и принт скрийн да направите, темата няма да изглежда по-различно.

За последен път ще направя компромис да отговоря подробно, с вече ясното съзнание, че или няма да ме прочетете, или ще преминете на следващото, за което да се хванете.

1. Рекламата отгоре на е на всяко зареждане, за разлика от полетата, които бяха постоянни в старата визия над темата. Няма да правя скрийншоти, защото е видно, че няма смисъл.

2. И в старата визия имаше големи хоризонтални банери отгоре, плюс карета със статии, плюс поле за текстови реклами.

3. Горният хоризонтален банер не е на мястото на анкета, анкетата е под заглавието.

4. Когато има видеобанер със звук, то звукът задължително е изключен. Включва се при посочване на банера с курсора на мишката.

# 268
Ако реша да търся наистина кусури и да съм тенденциозна, повярвайте ми, много неща мога да намеря. Написах нещата, които мен ме дразнят и ми пречат. Видно е, че на вас ви доставя удоволствие, значи проблема ми е решен. Сайта все пак не е мой. Чета абсолютно всичко, което се пише и за нова, и за стара, и за не знам си каква още визия. Не съм изненадана от развитието, каквото и да ни говорите. А и не съм чак толкова глупава, както се опитват да ме изкарат. Аз много лесно си реших въпроса и с вида, и с рекламите. Не мисля, че при вида на такива реклами, нарочно ще седя и ще цъкам отгоре им с мишката, нали? Питате за бъгове - аз ви казах, звука ви не е изключен, при опит да се изключи, отваря страница на памперс. Това малко ми звучи като опит да ме обвините че лъжа. Отделно има и при двете версии проблем - бавно зарежда, при отваряне на отговор, чакам по повече от пет минути, за да зареди страницата, налага се да рефрешна. Горе катинара, който заключва падащото меню и в двете версии не работи. Отделно, няколко пъти ви написах, че в нито една от двете версии не работи коректно известяването и че при отваряне на тема, известията се самоизключват. Но според вас това е маловажно и аз се чудя как да се заям с вас. Ами не мисля да пиша повече, и без това достъпа до сайта е безумно труден и тежък, само се ядосвам на опити да отворя нещо, което не зарежда.

# 269
  • вятър в маслините, вятър над хребета
За звуковите реклами писах преди време в модераторската тема и аз. Заради тях точно си инсталирах адблок и на работа- знаете ли какво е да ви гръмне този звук на макс, когато сте със слушалки на ушите Tired? Дотогава като съвестен потребител подпомагах сайта, оставяйки се да бъда заливана с реклами (на работа, вкъщи на малък монитор не успях да удържа това благородство Laughing).

Общи условия

Активация на акаунт