Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 095
  • 421
  •   1
Отговори
# 30

Полето за текст е чувствително разширено и изместено към центъра, а не плътно в ляво.

Не се хващам за думата, но не ми става ясно, центрирано ли е или просто не е плътно вляво?

Зависи от разделителна способност и избор на вариант с/без аватари, с малки/големи аватари.
И в старата версия не е центрирано, а е изнесено полето за текст в дясно.
Приблизително толкова ще е изнасянето сега в ляво.

Показвам.

Резолюция 1440 пиксела ширина

Вариант с голям аватар

Вариант с малък аватар

Резолюция 1280 пиксела ширина

Вариант с голям аватар

Вариант с малък аватар

А рекламите, където и да са в новата визия, ще могат ли да се скриват или ще трябва да разчитам на странични програми?
Не гледам реклами/не се интересувам (така или иначе няма да ги гледам и да кликам на тях)... и заради тях (но не само) не гледам ТВ, та какво остава да ги желая във форума, където влизам само за да чета каквото ме интересува.

Предполагам сте наясно, че това е единственият вариант за съществуване на този сайт.
Както и за издръжката на телевизиите.

От трите възможности коя е по подразбиране- тази без аватари, тази с малки или тази с големи?

За гости и новорегистрирани - малки аватари.
За старите потребители - големи.
Всеки регистриран и логнат може по всяко време да смени настройките.

Къде? В новата визия? Покажете, моля. Но не скрийншот от старата визия, а от новата.
Моля, нека се четем.

Beeps, коя версия на форума гледате? Старата или новата? И в сега работещата нова визия има реклами под темата и отстрани. Няма от ляво, няма по диагонал, няма между публикациите.

# 31

Те говорят за новата визия, която още не е пусната, ти къде я виждаш Simple Smile

# 32
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря, Мамма Peace

# 33
  • Ямбол
За рекламите под темата, ще бъдат ли пак така след последното мнение, че да се налага да превъртам и тях за да стигна до раздела, в който чета?
Не че няма да ги махна, но в момента това плюс по-голямата дължина на самото мнение, следствие на сложените аватари над, а не встрани на мнението, ме карат да предпочитам старата версия.

# 34
Благодаря за отговора и онагледяването.  Peace

# 35
За рекламите под темата, ще бъдат ли пак така след последното мнение, че да се налага да превъртам и тях за да стигна до раздела, в който чета?
Не че няма да ги махна, но в момента това плюс по-голямата дължина на самото мнение, следствие на сложените аватари над, а не встрани на мнението, ме карат да предпочитам старата версия.

В тази, която е пусната в момента като нова има едно хиксче, което си седи там без значение къде си и не е нужно да се местиш нагоре/надолу, за да се върнеш в раздела, винаги е под ръка - натискаш и си там.
Не знам в новата ще го има ли.
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/x_zps350f02a7.jpg

# 36
  • Ямбол

В тази, която е пусната в момента като нова има едно хиксче, което си седи там без значение къде си и не е нужно да се местиш нагоре/надолу, за да се върнеш в раздела, винаги е под ръка - натискаш и си там.
Не знам в новата ще го има ли.
Да видях го.
А Бързият отговор? И той ли ще е наврян след рекламата?

Редактирам - този хикс ме връща от там, откъдето съм дошла, не в раздела, в който е темата. Аз може да съм влязла от нови отговори и да искам да се върна в раздела на темата.

Последна редакция: пт, 21 мар 2014, 17:05 от Лилянa

# 37
Хиксът остава. Връща в изходната страница.
За връщане в раздела - или горният линк от пътя към темата
>Важно!>..::. Правила, условия и указания .::..>

или най-долу от

Още от ..::. Правила, условия и указания .::..

Само да уточня, че спирането на старата визия няма да е веднага в понеделник.
След стартирането на обновената нова визия ще бъде запазена опцията, но само докато се изчистят евентуални бъгове и проблеми (надявам се да няма такива).

Относно рекламата под темата - след последното мнение има поле за текстова реклама от Гугъл.
Не е на всяка страница.
Под него е страницирането и бързият отговор.

При избор на ползване на бърз отговор по подразбиране отворен, при клик върху Цитирай, фокусът директно се премества в полето за бърз отговор, не е нужен скрол от страна на потребителя.

# 38
  • Варна
Извинявам се, искам да питам нещо. И преди беше повдиган въпросът, но отговор аз поне не съм видяла. Ако системата ме изхвърли и се наложи да се логвам отново не ме връща на мястото, където съм чела/писала, а в началната страница. Това е ужасно неудобно, има ли шанс да се промени и потребителят да си остава на страницата, на която е бил?

# 39
  • Там, където ме обичат
Аз искам да задам въпрос, който между другото се появи в предните постове,
та питането ми е "оти ги ручахме жабетата".
Нали още преди два месеца изписахме десетки, пардон стотици мнения как сегашната версия е неудобна, нечетлива и дразнеща. Защо едва сега правите тези промени?

# 40
Защо едва сега правите тези промени?

Работата стартира още в края на м. декември с изцяло нов екип, от нулата. Още тогава писах, че ще бъде преработена изцяло.

И преди беше повдиган въпросът, но отговор аз поне не съм видяла. Ако системата ме изхвърли и се наложи да се логвам отново не ме връща на мястото, където съм чела/писала, а в началната страница.

Достатъчно е да дадете Back на браузера и да рефрешнете.

# 41
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
...............

Само да уточня, че спирането на старата визия няма да е веднага в понеделник.
След стартирането на обновената нова визия ще бъде запазена опцията, но само докато се изчистят евентуални бъгове и проблеми (надявам се да няма такива).

Това е единственото, което ме радва.
Със старата визия съм, нямам никакви реклами  между мненията и ще си ползвам старата докато това е възможно.  Peace

# 42
Това ли е обновената нова визия или още не сте я пуснали? Понеже аз разлика не виждам newsm78. Ако е това, откъде се оправят настройките да си приведа аватара в приличен вид поне?

# 43
Още не е пусната. Ще пиша като стартира, а и няма начин да не видите разликата.

# 44
Благодаря Peace

Общи условия

Активация на акаунт