Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 153
  • 421
  •   1
Отговори
# 300
Точно нея споменах като "падаща лента".Не ми е удобна, преди си влизах направо на заглавна страница и от там си нацъквах няколко подфорума, които да прегледам.
Поне за мен има безумно много излишни неща, които не само не гледам, ами ми и пречат.

# 301
Искам да попитам дали ще има някаква заглавна страница, където да виждам едновременно всички форуми, подфоруми и раздели.Сега ми е много досадно и трудно да влизам в едното, после в другото, после в третото  Tired Искам като преди да има една главна страница и от там направо да си вляза в някой подраздел.Нито искам падаща лента, нито тия бутони отстрани.Искам 1 главна страница показваща всички раздели.

И аз това искам, но няма да се случи... Tired

Освен това ми е много непрегледно като влезна в някой подфорум и не мога да видя цялата страница с теми, а докато скролвам съм забравила кои бяха горните! #Crazy

# 302
Съвсем скоро падащата лента отгоре няма да я има.
Предвижда се страница с всички категории (не на заглавна), а всеки регистриран и логнат ще може да избира кои форуми да добави на мястото на Бързи връзки на заглавна страница и да си ги подреди спрямо желанието си.
Когато е вътре в конкретен форум също отдолу ще има поле за бързи връзки към избраните от него форуми, към които има интерес, посещава най-често и в които участва.

# 303
Много жалко ,че няма да я има падащата лента.

# 304
  • КиТ
Благодаря за разясненията Мама  Peace

А ако искаме да влезем другаде просто да прочетем нещо,а не влизаме толкова често и съответно не сме го сложили като бърз бутон как ще стане?

# 305
Както писах, ще има страница с всички категории, достъпът до която ще е бърз от бутонче горе в заглавната лента.

# 306
И аз не разбирам какъв е проблемът да се направи така.
Нищо не съм местила, а единствено съм добавила една черта със сянка, която да раздели темата от колоната, като заради тази чертичка ще се стесни полето на темата, а не на колоната

# 307
  • КиТ
Аз моята черта я сложих по в дясно,ама твоята е по професионална  bouquet наистина поне черта да сложите,като не може друго  newsm78

# 308
Дори и тук има такава черта,която да разделя темите от страничната колона. И тази черта не съм я направила аз, нито съм променяла нещо, а само съм я показала със стрелката, за да е ясно за какво става въпрос

# 309
  • София
Под това да бъде центрирано аз разбирам полето, което включва текста за писане + информацията за автора, както е в старата версия. Реално аз игнорирам със съзнанието си дясната колона и като скролна надолу се мести преобладаващо лявата част. Мен лично това ме натоварва, но може би е въпрос на свикване. Rolling Eyes

# 310
Отстрани, когато човек не разбира, всичко изглежда супер лесно, но за съжаление не е така.
Много е трудно да се направи сайт заради голямото разнообразие от браузъри и заради различната големина на мониторите  Rolling Eyes
Аз също нищо не разбирам, но си мисля, че една част от сайта е фиксиран и при различните монитори се напасва останалата част. Тук е направено така, че да се вижда всичко до една определена големина на монитора и ако мониторът е по-малък, тогава започва да се отнема от частта, която не е фиксирана и се получава едно избутване и в един момент може дори да не се вижда и част от фиксираната част  Rolling Eyes
Pelenė, твоето предложение изглежда много красиво. Ти това искаш ако правилно съм те разбрала:

- а това е оригиналът
Но за съжаление изглежда добре на нашите монитори, но на малките няма да изглежда добре Rolling Eyes
При този вариант трябва да се фиксира в дясно за да не се скрие рекламата и тогава ще се скрие не само аватарът ами и част от темата  Laughing Не знам може и да не съм права....както вече написах аз не разбирам, а само предполагам.
Нека предположим, че се фиксира рекламата и се фиксира частта с аватарите, като само полето за писане се разширява и стеснява, но тогава при малките монитори ще се получи доста тесно поленце
Ох, не знам, тези работи не ги разбирам и са ми много сложни и дори не знам дали може да се направи така Embarassed
С Photoshop всеки може да направи картинка, но не всеки може да направи сайт, та ако някой може да се справи по-добре, да заповяда  Laughing

# 311
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Съвсем скоро падащата лента отгоре няма да я има.
Предвижда се страница с всички категории (не на заглавна), а всеки регистриран и логнат ще може да избира кои форуми да добави на мястото на Бързи връзки на заглавна страница и да си ги подреди спрямо желанието си.
Когато е вътре в конкретен форум също отдолу ще има поле за бързи връзки към избраните от него форуми, към които има интерес, посещава най-често и в които участва.
Както писах, ще има страница с всички категории, достъпът до която ще е бърз от бутонче горе в заглавната лента.

Ползването на падаща лента е в пъти по-удобно и бързо от отварянето и влизането в нова страница. Два пъти по бързо и неизмеримо в пъти по-удобно.

....................
Също и за кавичките при цитатите - има в началото кавички, но за звършване на цитатите няма. Някак си недовършено ми изглежда.
...........

Пази боже  да го довършат с още едни кавички!  #Crazy Най-просто казано те не служат за нищо, заемат място, водят до избутване с ненужно отстояние на всеки цитат и товарят визуално и без това стесненото поле за четене. Измежду кавичките трудно се намира вече това, което искаш да прочетеш. Ако цитатът е един е търпимо, ама ако са цитат в цитат нещата стават непоносими.
За да го демонстрирам ще напъхам горните думи на
catty m като цитат в цитата 5 пъти.
....................
Също и за кавичките при цитатите - има в началото кавички, но за звършване на цитатите няма. Някак си недовършено ми изглежда.
...........
....................
...........
....................
...........
....................
...........
....................
...........

Убедена съм, че на повечето няма да ви хареса.

Ако отзад имаше по още едни кавички щеше да е още по-ужасно, защото това щеше още да стеснява всеки един цитат. Използвах един от сложените тук скрийншотове и съм посочила със стрелкички какви са отстъпите в момента, а със зелено и докъде би се стеснило още полето с цитата отдясно.

Много по-добре изглежда, ако изобщо няма кавички. Аз съм си ги махнала, защото предпочитам изглед без тези два заблудени сперматозоида. Не съм се отказала и да елиминирам тези безумни отстъпи. Смятам, че е в пъти по-четливо, ненатоварващо и приятно за окото. Peace

# 312

Може ли да кажеш монитора ти с каква големина и с каква резолюция, че текста стои така по средата на екрана? Аз на 3 различни монитора сядам и никъде форума не ми изглежда така, навсякъде е сбутан вляво.

# 313
letenbriz* стои по средата на екрана, защото това е все още старата визия, ако не забелязваш я няма дясната колона. Аз също съм си на нея докато я има.

# 314
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Може ли да кажеш монитора ти с каква големина и с каква резолюция, че текста стои така по средата на екрана? Аз на 3 различни монитора сядам и никъде форума не ми изглежда така, навсякъде е сбутан вляво.

mibobo ти е отговорила - със старата визия съм. Нямам намерение дори да пробвам новата. За съжаление от понеделник насам грозните цитати в новата визия се появиха в старата. Cry

Общи условия

Активация на акаунт