Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 131
  • 421
  •   1
Отговори
# 315
Няма стрелка надолу.
Вторият цитат е за удобство, така че при по-дълги публикации да не се налага връщане в началото на постинга, за да се цитира.
И двете промени не са от сега.

Благодаря за отговора!
За мен промените са нови, вчера за първи път използвах новата версия.

# 316
Благодаря, че сложихте линията, която отделя полето за писане от дясната колона.
Много по-добре е така!  Simple Smile

# 317
Благодаря, че сложихте линията, която отделя полето за писане от дясната колона.
Много по-добре е така!  Simple Smile

И аз благодаря!   bouquet
Една бледа чертичка понякога прави чудеса   Simple Smile

# 318
  • КиТ
Pelenė, твоето предложение изглежда много красиво. Ти това искаш ако правилно съм те разбрала:

- а това е оригиналът
Но за съжаление изглежда добре на нашите монитори, но на малките няма да изглежда добре Rolling Eyes
При този вариант трябва да се фиксира в дясно за да не се скрие рекламата и тогава ще се скрие

Да това е моето предложение сивото дясно да се премахне,а отляво да стане малко по голямо сиво за да се центрира още малко самата част на темата и да не е в ляво  Peace
Но явно е валидно за нашите резолюции,няко с по малък екран да каже и да покаже как се вижда при него  newsm78

# 319
На мен пък точно така ми е центрирано, като ползвам големи аватари.
Само дясната линия ми липсваше, обаче вече виждам, че е факт, така че съвсем ми пасна  Simple Smile

# 320
  • София
При мен няма никъде сиво и празно пространство от която и да било страна.

1280х800 пиксела ми е резолюцията, а мониторът ми е 12.1 инча и в момента ми е идеално четливо, без да ми се налага да вдигам големината на шрифта.

# 321
  • София
На същата резолюция и аз виждам сивото по равно от двете страни, както и бутоните отстрани.
Така с тънката линиика е по-добре, наистина.

# 322
  • София
profi_1 , кавичките, че са ненужно големи е така. Но за мен задните кавички са задължителни при цитат, или има и в началото и в края, или няма изобщо. Ти как си ги махнала?

Да, с линия е по-добре, но все пак мисля, че трябва да е същата като тази в ляво, за да има симетрия.

# 323
  • Ямбол
Те и главните букви са препоръчителни за имена, но не всички ги слагат.
Съжалявам, но не се сдържах  Peace

# 324
  • КиТ
1280х800 пиксела ми е резолюцията, а мониторът ми е 12.1 инча и в момента ми е идеално четливо, без да ми се налага да вдигам големината на шрифта.

При мен е 1366х768,15.6 инча монитор и има отдясно сива линия след дясната широка колона с интересно и реклама  Peace

# 325
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
profi_1 , кавичките, че са ненужно големи е така. Но за мен задните кавички са задължителни при цитат, или има и в началото и в края, или няма изобщо. Ти как си ги махнала?

Да, с линия е по-добре, но все пак мисля, че трябва да е същата като тази в ляво, за да има симетрия.

Махнала съм ги с филтър в Адблок плюс.

# 326
  • София
Не е ли по-добре дясната колона да се движи едновременно с полето за писане, както е в посочените примери от Mamma 1
2
По този начин рекламата за памперси няма да ми се натрапва постоянно, а и няма да се движи само лявата част.

Последна редакция: чт, 27 мар 2014, 11:47 от ~Саня~

# 327
  • София
Днес екрана е буквално обезобразен.

Проявих разбиране при първото обновяване. Там дадохте възможност дясната колона да бъде премахната. Сега тази опция е премахната и в дясно ми седи едно широко поле с един куп простотии и глупости, а заглавния надпис от съответния пост продължава върху дясната колона.

Кой от вашите програмисти е болен от краста ?
Доставя ли ви удоволствие да се гаврите с посетителите във форума ?

Ако не ни искате не е ли по простичко да ни го кажете в лицето вместо да ни се хилите и подигравате.

# 328
Аз нямам усещането, че някой ми се хили, подиграва се с мен и не ме иска!  Simple Smile  Blush
Предишната визия беше ужасна!  Crazy
Да, вярно, че една от колоните можеше да се скрива, но колоните бяха две и тази с рекламите пак си седеше. Хората видяха, че никой не ползва колоната, която можеше да се скрива и я премахнаха, но е нормално да оставят рекламите и да не ги премахнат.

# 329
  • София
Аз нямам усещането, че някой ми се хили, подиграва се с мен и не ме иска!  Simple Smile  Blush
Предишната визия беше ужасна!  Crazy
Да, вярно, че една от колоните можеше да се скрива, но колоните бяха две и тази с рекламите пак си седеше. Хората видяха, че никой не ползва колоната, която можеше да се скрива и я премахнаха, но е нормално да оставят рекламите и да не ги премахнат.

Колко пъти според вас ще имаме „нови визии“ ?

Общи условия

Активация на акаунт