Стартиране на обновената нова визия на тема - понеделник, 24 март

• 20 111
  • 421
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
На мен ми изчезнаха бутоните за отговор. На старата визия въобще отсъстват, не го правя на въпрос, но на новата не мога да дам отговор на ЛС, не мога да цитирам ЛС, в темите мога но ми изчезнаха бутоните за обработка на текста - болд, италик, скрит текст и т.н.

# 361
  • Варна
И не мога да си редактирам горното мнение, няма бутон за редакция.

# 362
  • Варна
Ето скриншот: http://prikachi.com/images/166/7202166R.png

Нямам опция за картинки.

# 363
Реших да проверя как  е новата версия - няма такъв ужас просто. Всичко е плътно вляво, а аватарите и мненията на потребителите се застъпват, сякаш са наложени един върху друг. За протокола  в момента съм на айпад (Apple). Нямам никакво намерение да си играя с настройките, че да докарам някакъв изглед - нито имам времето, нито желанието за това. Смятам, че тези програмисти, които работят за изграждане на новия облик са пълни некадърници.  Не можем всички потребители да се обзаведем с еднакви компютри, монитори и резолюции, за да ни изглежда форума по най-оптималния начин.  Това не е нормално, каквото и да си говорим.
Ще ползвам старата версия, докато я има.

# 364
  • Варна
Реших да проверя как  е новата версия - няма такъв ужас просто. Всичко е плътно вляво, а аватарите и мненията на потребителите се застъпват, сякаш са наложени един върху друг. За протокола  в момента съм на айпад (Apple). Нямам никакво намерение да си играя с настройките, че да докарам някакъв изглед - нито имам времето, нито желанието за това. Смятам, че тези програмисти, които работят за изграждане на новия облик са пълни некадърници.  Не можем всички потребители да се обзаведем с еднакви компютри, монитори и резолюции, за да ни изглежда форума по най-оптималния начин.  Това не е нормално, каквото и да си говорим.
Ще ползвам старата версия, докато я има.

Имаш ли на нея бутон за отговор в тема или ЛС? Или проблема е само мой?

# 365
  • София
След докладване на потребител ме прати на първа страница на темата.

Други технически проблеми с новата версия засега нямам (от чисто любопитство минах на нея преди 2 дена).

# 366
Имам бутон отговор, но ЛС не намирам. За новата версия става въпрос.
На старата всичко си е ок.

# 367

Нямам опция за картинки.

Най-отгоре виждам бутон Отговор.

# 368
  • КиТ
Имам бутон отговор, но ЛС не намирам. За новата версия става въпрос.
На старата всичко си е ок.

ЛС на новата визия излиза така:
Натискаш на ника има една стрелка надолу,и излаза следния прозорец
,натискаш съобщение и пращаш  Peace

# 369
Ааа, благодаря! Laughing  bouquet Не съм си играла да разглеждам обстойно, защото се изприщих точно за една минута.

# 370
  • КиТ
Аз вече съм на нея да свиквам  Sunglasses Hug

# 371

Ползвам айпада, но с мобилната версия.Ще проверя сега и пълната и ще отстраним проблемите (застъпването на аватарите с по-малко от 5 пиксела).
Друг проблем при ползването с айпад не виждам.

Нямам опция за картинки.

Хексе, виждам, че не Ви се зареждат нито бутончетата, нито лентата горе.
Виждате ли тези три картинки:

1.
2.
3.

Ако не, то значи сте блокирали показването на картинки от static.bg-mamma.com

След докладване на потребител ме прати на първа страница на темата.

Други технически проблеми с новата версия засега нямам (от чисто любопитство минах на нея преди 2 дена).

Благодаря. Ще бъде коригирано да връща на мнението, което се докладва.

# 372
Отново ми изчезна опцията за избор на визия. С Мозила съм, с Хром няма проблем, но аз не го предпочитам.

# 373
  • Варна

Ползвам айпада, но с мобилната версия.Ще проверя сега и пълната и ще отстраним проблемите (застъпването на аватарите с по-малко от 5 пиксела).
Друг проблем при ползването с айпад не виждам.

Нямам опция за картинки.

Хексе, виждам, че не Ви се зареждат нито бутончетата, нито лентата горе.
Виждате ли тези три картинки:

1.
2.
3.

Ако не, то значи сте блокирали показването на картинки от static.bg-mamma.com

Не ги виждам. Sad
 Май снощи блокирах онези кавички като сълзи, които са в началото на цитатите и от това са се блокирали другите опции? Възможно ли е?

# 374
Да. Блокирали сте зареждането на всички картинки от този адрес. Затова не виждате бутони, икони, логото и лентата горе и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт