Любители на Котки - тема 83

• 46 640
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
addicted2U, според мен има нужда от това малко да се стресне и да разбере, че й предстои да поеме грижите за живо същество, при това безпомощно. Да се надяваме, че останалите обитатели на дома ще помагат.  Peace  
Котешкият живот в гараж обикновено не е дълъг. Имаме примери тук в темата на нещастни случаи. И котето не беше толкова малко.
Това, че тук е имало котета, отглеждани в гараж и не са живели дълго, не означава, че ще се случи с всяка котка. Допреди няколко години живеех в къща - 15 год. сме гледали котките и малките им в гаража ни, заедно с кучето ми. Не всеки има възможност да гледа животинката вкъщи по една или друга причина-всеки сам си решава Peace
Спирит, голям красавец си имаш!!!

Maйка с котенцата си в гараж е по-добре от на улицата, бебе на месец само в  гараж не му давам много време да изкара, ако да то ще е луд шанс , това не е грижа . Може и за една вечер ако паднат температурите да изпадне в хипотермия .

red soul ,моя позната която е живяла в Германия , на която се доверявам на 100 % ми го е казвала ,  от там се връща с цели сакове паучове, поради тази причина . Вероятно не говори за Роял Канин , не съм и питала , но тук няма на тази цена , на коя да е марка.

# 241
Разбира се, че съм съгласна, че едно неотбито коте, което не може да се храни само, няма големи шансове. Peace Според мен момичето просто не може да прецени на колко седмици ще е котето, което ще вземе. Надявам се, и вярвам, че никой няма да даде коте, което още суче и се нуждае от майчински грижи. А ако Слади е дете, предполагам родителите й ще се грижат за котенцето.

# 242
Щото не сме ставали свидетели как се взема коте за дете като жив плюш . Голяма грижа  ooooh!
На месец може да яде самичко , ако е при мама и ще суче, това не променя факта , че няма да изкара само в гаража , без да има кой да го топли поне .

# 243
  • София
Явно обичат филтрирана вода, тъй като Арчи пие вода в малки количества по принцип, но определено в сравнение с бутилирана, от кана брита пие повече.
и аз от кана Брита филтрирана давам. Преди съм наливала минерална вода, но не съм сигурна ,че е полезна за тях.

# 244
  • град-държава
Минерална не, и аз не пия минерална, изворна имам предвид.

# 245
Аз нямах предвид специална вода, а устройство, което осигурява постоянно пълна купичка с вода. Харесаха го и пият от него повече, отколкото от обикновен съд.

# 246
  • град-държава
Е, за същите, като съм гледала филтрират водата, или не става въпрос за фонтаните?   newsm78

# 247
На мен явно ми се е паднала котка-прасе Crazy - яде всичко, каквото ѝ сложиш.
Досега съм купувала поне 7-8 вида различни храни и не е отказала на нито една от тях.
Вода също пие много - чешмяна, от Бритата, а най-обича, когато някой влезе в банята, да скочи във ваната и да започне да бута кранчето с лапа.
Пуснеш ли водата да капе, се нарежда и започва едно пиене, все едно е държана жадна поне два дена. hahaha
За тоалетната използвам ароматизиран пясък, не се оплаква. Wink

# 248
Izma - котка мечта  Mr. Green

# 249
За тоалетната използвам ароматизиран пясък, не се оплаква. Wink

Аз също ползвам такъв и съм много доволна. Наистина, държим го на балкона, но неприятна миризма няма. А все пак са две котки и го сменям изцяло веднъж на седмица.

# 250
...
Даже е смешно - яде, яде, иде до тоалетна и се върне да си дояде.  Laughing
Laughing Така ми стана смешно!

Ето ви една снимка, показваща какво е правила Стейси, докато аз чета из форума  Laughing
Скрит текст:

# 251
Ха-ха-ха.Фински понеже няма достъп до нашата тоалетна си играе по този начин с домакинската хартия.
И нещо пухкаво и перушинесто

# 252
Скрил съм се  Mr. Green

как ме намери  Grinning

# 253
knggroup, това твоето коте винаги ме кара да се усмихвам- невероятна муцуна има Laughing Heart Eyes
ха-ха: как да си хванем котка: сложете една празна кутия и чакайте...

дори и този пух се е опитал да си намести дебелото дупе в кутия Laughing

Последна редакция: нд, 30 мар 2014, 15:12 от red soul

# 254
knggroup , случайно влязох в тази темичка и твоето,коте веднага ми привлече вниманието. Голям сладур! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт