Любители на Котки - тема 83

• 46 619
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
  • Be realistic - plan for a miracle.
За тоалетната да се изкажа и аз: ние сменихме тази на Фрея със силиконова и просто... се родихме! Преди това беше с тази на царевична основа която е (приличаща на дървесна). Супер попивна, без миризма но... й се налепяше прах по лапичките, когато си зарива акото, и после този прах се разнасяше из цялата къща,а ние тичахме след нея с мокрите кърпички. Вечер, прибирайки се от работа, проследявахме съвсем точно къде е била по следите от лапички - върху лаптопа, по масите, по дивана...  ooooh!
Със силиконовата сега вече следи няма. Вярно, отне й малко време за да свикне - душеше я предпазливо, влизаше и излизаше без да се изпишка в знак на протест... но... свикна и сега нито миризма има, нито следи из къщи  Heart Eyes

# 256
И аз се любувам на вашите снимки. Слабост са ми дебелите рижковци британци и персийци.

# 257
Откъде купувате силиконова тоалетна? Цена?

Този писан с черните мустачки е уникален!

# 258
Във всички по-големи супермаркети и всички зоомагазини. Цената навсякъде е различна. Аз купувам от супермаркет Лекси за 4 лв. и нещо.

# 259
Такъв магазин при нас няма. Някаква марка да търся? newsm78

# 260
Ами във всеки супермаркет, в който има щанд за храни, тоалетни и т.н. за животни, има и силикагел за котки. Kато марки също са различни. Варират около 5-6-7 лв. Аз купувам "Fresh". Аз съм купувала различни марки-от всичките съм доволна, но като цена "Fresh" най-много ме устройва.

# 261
Ок, мерси. Имам цял пакет Бенто, но като прочетох за стъпките в горните постове и мисля, че ще пробваме силикона.
 Hug

# 262
Бентонитът определено е по-прашен. Моята котка ходи в тоалетна с двойно дъно и слагам бентонит/пясък само на долното дъно, а отгоре силика. В този ред на мисли, някой знае ли откъде в Пловдив да купя няколко чувала с пясък?

# 263
# 264

Уникални просто!
Между другото и нашият обича да спи в мивката. Нямам обяснение. Thinking

# 265
Това, котките, са голяма работа! Grinning
Последните снимки ми напълниха душата!

А това е просто много разтапящо! Hug

knggroup, пускай по-често снимки. Какъв невинен поглед има само hahaha

Замислихте ме за този силикон Thinking
Ще взема една торба за проба.
Преди да вземем котка, това ми беше най-голямото притеснение - дали няма да мирише на котка апартамента newsm78
Но явно, щом котката е кастрирана, няма никаква миризма.
Дори в тоалетната, където е неговата тоалетна, си мирише на прах за пране - лек и приятен аромат(котешкият пясък е ароматизиран така).
Силиконът ароматизиран ли е?

# 266
Продават и ароматизиран, въпреки че никога не съм си правила труда да го помириша, аз си купувам обикновен повечето пъти. Нямам проблем с миризмата на котки. Кучетата си имат миризма, но котките са много чисти животни и вкъщи може да мирише на котка, само ако не й чистиш...и то тогава ще мирише на аки и пиш, а не на котка.

# 267
# 268
  • София
Аз съм купувала и ароматизиран силикон, но честно казано аромат не долявам.

# 269
Днес ще се отчета порядъчно, че повечето време мога само да чета  Heart Eyes
О, прибираш ли се, ама хайде от кога те чакам

Ела да те нахапя, за дето цял ден ме остави сам

Много си нахална, разкарай се ще спя

Диванът е мой

Хигиената преди сън е много важна

Сънят краси котаракът  Grinning

И накрая да ви покажа нашата драскалка - практична и евтина, намотала съм корабно въже около единия крак на масата

Мисля, че за тази тема се отчетох достатъчно с данък  Mr. Green, даже май прекалих  Blush
Хубава неделна вечер и успешна нова седмица!

Общи условия

Активация на акаунт