Любители на Котки - тема 83

• 46 604
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
Пак ще кажа-страхотен е този мустакатко! А идеята с крака на масата и корабното въже ще я открадна! Blush

# 271
И аз исках да импровизирам драскалка , купих но не я и поглеждат. Това корабно въже от къде го взе ?

addicted2U , под силикона обикновен пясък или бенто постилаш . Бентонита е много изгоден в ДМ , 8 кг. на 5 лв. по изгоден имало в  Лидл , 10 кг. за 5 лв.

Аз има 3 хубустници и ми е чудно за колко време ще го напикаят силикона . Преди време бях вземала кристална , пак я разсипва шишко и трябва да мета и много бързо се вмириса, много по кратко от написаното .

# 272
И аз исках да импровизирам драскалка , купих но не я и поглеждат. Това корабно въже от къде го взе ?
Продава се на метраж в железариите. Може да се намотае и на други места-например облегалки на столовеа ако вече е свикнало котето да точи там, но за нас крака на кухненската маса се оказа най- удобен.

# 273
Мерси, adelinda , ще погледна в Лидл, а ДМ какво е (аз се сещам само за веригата DM, но там има само козметика, шампоани и такива подобни. Иначе аз вземам бентонит за около 4 лв, но само за 5 кг.
adelinda, щом имаш 3 хубостника, сигурно много скъпо излиза тоалетната на месец. Мислила ли си за тоалетна с двойно дъно? По-икономично е определено, защото на долното дъно можеш да сложиш нещо евтино, което е нужно само да попива пиш-тези дни ще погледна на каква цена е строителният пясък, мисля че ще ми излезе по-евтино от бентонита.

# 274
За първи път чувам за тоалетна с двойно дъно, благодаря много.

# 275
Здравейте! Дойде време да ви представя и моята Флора.  Simple Smile
Ето две нейни снимчици от днес.

# 276
Същите ДМ за които се сещаш , има раздел домашни любимци , пак тяхна марка . Пясъка мирише много , веднъж като гледах мацито в Марково и нямаше наблизо тоалетна , а тя щото  е гражданка не ходеше на двора , а си търсеше бентото ,нямах и сложих пясък.  1 изпикаване и мирише не се търпи. Има една голяма торба от тези на 5 лв. на мен ми е близо и от там купувам , в Лидл имало по евтина .
п.п. не  ми излизат много скъпо, правим икономии и от нищо не ги лишавам , пазарувам разумно .Едното е остатък от 4 ,които изгледах с биберон , само тя не намери дом , но все се надявам да намери .  

Сега ако ми каже някой в Пловдив , жлезария къде да намеря, за предпочитане в центъра или кършяка.

# 277
knggroup ,уникално котаче си имаш- не те ли напушва смях всеки път,когато го погледнеш? С този невинен поглед и добре оформен мустак Heart Eyes Любимо ми стана това коте! Браво за драскалката и аз имах идея да направя такава,дори на 4те крака на масата

# 278
Здравейте! Дойде време да ви представя и моята Флора.  Simple Smile
Ето две нейни снимчици от днес.

Прекрасни очи като кристални са   Heart Eyes

# 279
Много ти благодаря , knggroup . Утре очаквайте нови снимчици на Флора. Simple Smile

# 280
knggroup ,уникално котаче си имаш- не те ли напушва смях всеки път,когато го погледнеш? С този невинен поглед и добре оформен мустак Heart Eyes Любимо ми стана това коте! Браво за драскалката и аз имах идея да направя такава,дори на 4те крака на масата
Става ми смешно и като се сетя за него без да ми е пред очите.  Mr. Green И аз мислех да намотая на четирите крака но за да са еднакви, но после ме домързя Blush, за сега и това му е достатъчно. И аз съм влюбена в твоя Фин  Heart Eyes Може да ги менкаме лятото за седмица като си доидете  Wink

# 281
Става ми смешно и като се сетя за него без да ми е пред очите.  Mr. Green И аз мислех да намотая на четирите крака но за да са еднакви, но после ме домързя Blush, за сега и това му е достатъчно. И аз съм влюбена в твоя Фин  Heart Eyes Може да ги менкаме лятото за седмица като си доидете  Wink
Laughing дам,може да го поексплоатираш малко и да го предлагаш за смехотерапия- страхотно коте!
исках да пиша за последната пухкавелка-много красиви очи има

# 282
red soul Благодаря от нейно и мое име! В момента си играе с детето. Направило ми е впечатление,че съм си взела много спокойна котка. Ни драска,ни хапе,но иначе е голяма беладжийка и изобщо не слуша. Crazy

# 283
  • Варна
За менкане говорите нещо! Mr. Green

Мъжът ми определи Магито като "японката". Flutter Той не я беше виждал до преди два дни и първата вечер Магчо прибягваше снишена до земята да се скрие, само като му чуе гласа. Но през нощта не я досрамя да дойде да спи отгоре ни. Mr. Green

Утре не знам как ще се справя. Ще ми бъдат на гости две малки дечица, които са подготвени, че при леля Стейси има писита. За да не плачат за мама, която пък ще погребва татко си.
Обаче се съмнявам някоя от тях да се покаже от "апартаментите" зад леглото.

# 284
Но през нощта не я досрамя да дойде да спи отгоре ни. Mr. Green
Моята Флора като се събудя все на главата ми я намирам.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт