Любители на Котки - тема 83

• 46 603
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Такаа,мога вече да се похваля,че Фински си е същото коте,както преди.Изчаках два месеца,за да го кажа/дано все да си е така/Тези снимки са спокойни,защото иначе не смогвам да го снимам- той е луд и хвърчащ навсякъде,блъска се в шкафове,скача на невероятни височини и постоянно си гони нещо или ако реши-гони мен,дебне ме и ми скача почти на гърба,свил уши с едно особено "мяяяу" и започва да тича,като се обръща да види дали го гоня. Сигурно изглеждам странно даси играя на гоненица с котката Mr. Green Дори започна да говори,за сега само сутрин,но пак е нещо.Разби голямата къща от картон на дъщеря ми за една нощ-незная какво е правил-последно го гледах на покрива и,обожава да гони всичко,но най-много клечки за уши и сламки-умира за тях Laughing Имам си същия щурак непорастнал и съм мн доволна-винаги е бил жив и игрив /като изкл онези месеци,когато мислех,че ще го загубя/
Скрит текст:

# 286
  • София
Това е прекрасна новина! МНого се радвам за вас!  Hug

# 287
Хубавец е този оранжавичкия! Heart Eyes

Присетих се нещо, може да съм полезна на някой.
WC-то на котарака съм го тикнала в един голям кашон. Отпред е с отрязан отвор, кръгъл, колкото да влезе той, а отгоре също съм го изрязала наполовина, за да му е светло вътре. Разпиляването на бентонита е сведено до минимум. Simple Smile

# 288
Рижко породичка ли е , защото ми се вижда чипичка муцунката , като на персийче, но и не му е дълъг косъма ?

Против разпиляване на бенто , Let`s Adopt препоръчват , дълбоки съдове , по този начин не се разпилява. Иначе има и трикове да се научат на човешка тоалетна да ходят, но аз нямам достатъчно нерви .

# 289
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
red soul , чудесно е че Фин си е предишното коте!  Heart Eyes thumbsup
Много е сладичък!  Heart Eyes Дано всичко със сърчицето му е добре!  Praynig fingerscrossed

adelinda , Фин е британец. Peace

# 290
Страхотна новина е това за Фин. Да е живо и здраво прекрасното сладурче

# 291
Това с кашона е страхотна идея. Продават се и такива тоалетни.Котето направо си влиза вътре.  Wink

# 292
  • София
Отдавна не съм влизала в темата и сега така се зарадвах за Фин  Hug  

# 293
  • Пловдив
Страхотни! Страхотни сини очи, страхотен мустак, страхотен рижко Фин. Да е жив и много здрав.
Ние със Зарчо също играем на криеницо-гоненица. Вечер към 10 ч го хващат лудите и кой да му уйдиса на акъла - аз.  Mr. Green

# 294
Здравейте момичета! Надявам се за малко помощ от вас, става въпрос за хранене на малки котета. Преди 35 дни се сдобих с 3 малки пухчета досега се хранеха от майката, но от 2-3 дни забелязвам, че не и достига кърмата и търсят нещо за дохранване. Въпроса ми е какво е най подходящо за дохранване на малки котета и от кога трябва да се учат да ползват тоалетна сами? Извинявам се за въпроса, но ми е за първи път да се занимавам  с малки котенца. Майката я взехме на 2 години и с нея успях да се справя, но с малките пухчета трябва да занимавам поне още един месец. Благодаря ви предварително за отговорите!

# 295
Здравейте! Искам да ви питам имате ли каишка за котето ви и то обича ли я? Много,много не е свикнало още.  Grinning

# 296
Здравейте момичета! Надявам се за малко помощ от вас, става въпрос за хранене на малки котета. Преди 35 дни се сдобих с 3 малки пухчета досега се хранеха от майката, но от 2-3 дни забелязвам, че не и достига кърмата и търсят нещо за дохранване. Въпроса ми е какво е най подходящо за дохранване на малки котета и от кога трябва да се учат да ползват тоалетна сами? Извинявам се за въпроса, но ми е за първи път да се занимавам  с малки котенца. Майката я взехме на 2 години и с нея успях да се справя, но с малките пухчета трябва да занимавам поне още един месец. Благодаря ви предварително за отговорите!

Пастетчета за бебета има , те в началото смучат , има и бенто по-ситно , може вече да ги дебнеш когато се канят да пишкат и да ги слагаш в бентото да се учат, но пак ще правят белички , но малко по малко ще се приучат. Важно е беното да е по-ситно .

# 297
От личен опит знам, че след като видят майка им да ходи по нужда в тоалетната, те копират от нея и правят същото. Първоначално дори оставях 1-2 акита в тоалетната и давах на малките да помиришат, че това е мястото за аки и пиш. Поне аз съм нямала проблеми да науча малките да ходят да тоалетна,  а и те копират всичко от мама Heart Eyes

# 298
addicted, Колко сладко! Котките са умни и бързо се учат.  Heart Eyes

# 299
addicted, Колко сладко! Котките са умни и бързо се учат.  Heart Eyes
Наистина е така! Благородно ти завиждам, че имаш малки пухчета, които да гушкаш. Моята котка сега е кастрирана, а предната мама, която дълги години ме даряваше с бебенца, най-вероятно е била удушена от белка (или златка, не знам как й казват в различните части на България). Казвам най-вероятно, защото в този период съседка ми каза, че са намирали много умрели улични котки, без видими наранявания, и имаше много белки...знам, че и с цели кокошки могат да се справят тези създания.

Общи условия

Активация на акаунт