Любители на Котки - тема 83

• 46 391
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Парс, много ми е мъчно  Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 646
  • Sofia
Мислиш ли? Дано е така....започва да проявява интерес към храната....би ли ме посъветвала какво да й дам за разхлабване?

# 647
Мислиш ли? Дано е така....започва да проявява интерес към храната....би ли ме посъветвала какво да й дам за разхлабване?
На нашия персиец съм давала дуфалак, котето беше на 2 месеца, 700гр., на 8 часа по 2 ml. Беше изписано след преглед. Не го разхлаби. Попитай вета, доколкото знам се дозира според години и кг.

# 648
Парс, моите съболезнования Sad

# 649
О, прочетох за Лъки ...
pars, много съжалявам Cry И аз вярвах, че ще се оправи котето ...

# 650
  • гр.Варна
Много ви благодаря ,момичета.   bouquet
Сега се чудя къде да го погребем? Дали в къщи,на двора или в горичката до нас, с изглед към морето?

# 651
  • София
Парс, много съжалявам!  Cry  Надявах се, че ще се пребори.  Sad  Погребете го в двора. Не искам да си спомням, но нашия Мацо ми го отнеха втори път. Явно са си мислили, че имане сме закопали.  Cry А такова хубаво място му бяхме намерили.  Cry

Браво, че е започнала да похапва. Смектата не затяга ли? Може би трябва първо нея да спреш, а после да мислиш за разхлабване. Иначе парченце масло би свършило работа, но най-добре попитай ветеринаря, защото все пак е след операция.

# 652
Тaня67, това е ужасно Confused Кой ви го 'отне'? Крадци, които са мислели, че сте заровили злато ли... ooooh!
Аз също знам, че маслото действа разхлабващо за котето.

# 653
  • Sofia
вече не й давам смекта, само 1 ден, днес ще й сложа масълце в млякото, дано се изака Praynig

# 654
  • София
addicted2U, избрахме невероятно място извън София. Сложихме и надгробен камък без надпис. Като отидохме след време всичко беше отворено от човек (личеше си как е махал камъните и ги е редил до себе си) и го беше зарязал така. Животните бяха довършили останалото.  Sad

Емили, възможно е да не със запек, а просто да няма материал за изхвърляне. Wink Не е яла толкова време.

# 655
  • Be realistic - plan for a miracle.
Съжалявам много за Лъки!  Praynig Sad

# 656
  • Варна
Много ви благодаря ,момичета.   bouquet
Сега се чудя къде да го погребем? Дали в къщи,на двора или в горичката до нас, с изглед към морето?
Много съжалявам  Cry
Постоянно го мислех и се молех да оздравее.Вече не се мъчи и не го боли миличкия  Cry
Моите красавици са погребани в задния двор на къщата.

# 657
  • гр.Варна
Момичета,ако има желаещи за Варна,искам да подаря транспортната клетка и закритата тоалетна,която Лъки използваше само за спане.Просто не искам да стоят в къщи ,защото ще се натъжавам всеки път,като ги видя. Cry

# 658
Момичета,ако има желаещи за Варна,искам да подаря транспортната клетка и закритата тоалетна,която Лъки използваше само за спане.Просто не искам да стоят в къщи ,защото ще се натъжавам всеки път,като ги видя. Cry

Моите съболезнования , и на нас ни е умирало коте от тъпите гранули .  Cry Cry Cry Намекнах , не исках да те плаша в началото. Има организации във Варна които обгрижват много бездомни , ако искаш на тях дари, мога да те свържа .

emilyy, захар на коте не се дава, шоколада също е отровен за тях , за разхлабване рициново масло , но не знам дали не е вредно за тях .

# 659
Pars,много съжалявам за Лъки. Припомних си как преди 4 години почина моята котка и ми се доплака...  Sad  
Аз тъкмо сега търся да закупя транспортна клетка, но аз съм от Шумен. Мога да си поема разноските за куриера, но едва ли сега ти се занимава с изпращане.

Общи условия

Активация на акаунт