Любители на Котки - тема 83

• 46 406
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
Да, обърках имената, много съм разсеяна, извинявайте. Имах предвид тази котанка и вдигнатата  й муцунка.

ей така е по цял ден...

# 631
emilyy ,доктора каза,че котките могат да изкарат без храна 20 дни.
Сега се обадих да проверя как е Лъки и док каза,че има 10 живота.  Simple Smile Сутринта го е посрещнал на крака и температурата му е вече 35.8.Но за съжаление вече има жълтеница,затова толкова му се е влошило състоянието и е повръщал вчера. Сега пак ще му включи система и ще му вземе кръв за изследване. Sad

Praynig Praynig Praynig стискаме ви палци , дано се оправи  Cry

# 632
  • Sofia
Сузи хапна малко  залчета пауче от ръката ми и близна мляко, имаме напредък макар и малък Praynig

# 633
  • Варна
При всяка кастрация ме предупреждаваха, че е възможно два-три дни котката да е апатична, да не яде. Те по-рано се освестяваха, но го имах предвид. Айде вече Сузи да си възстановява тонуса! Hug

А Лъки как е тази вечер? Praynig

# 634
Здравейте! Извинявайте, че така нахлувам в темата ви, но се опитвам да помогна на едно коте.
Призивът за помощ е от фейсбук, извинявам се за голямата снимка ,не знам как да я намаля.

Здравейте приятели!
Търсим спешно донор за кръвопреливане на нашето коте Тигър!
В следствие на бъбречна недостатъчност разви анемия и сега единствения му шанс е кръвопреливане от здрава котка. Кръвопреливането ще се извърши в клиника СинКръст, една от най-добрите в страната и според ветеринарката няма никаква опасност за донора.
Става въпрос за град София, телефон за връзка: 0896 696382
Предварително благодаря на всички които решат да откликнат!

# 635
  • гр.Варна
Здравейте,момичета.Снощи отидохме да видим Лъки,лежеше милия и не мърда.  Sad Беше на системи още,нослето и ушичките му жълтички.Много ми стана жал,постояхме малко при него и си тръгнахме.Сега към 9.30 ще звъня да видя как е изкарал нощта.Док каза,че това е вторична жълтеница, вследствие на увреждането на бъбреците.Поне вчера не е повръщал и вече няма кръв в урината.Продължаваме да се борим и да се молим да се оправи.Много ни липсва на всички в къщи,дори и на кучето.  Simple Smile

# 636
  • Sofia
вчера и днес сутринта дадох на Сузи затоплено мляко със захар, като бебе я храним.
Хапна малко пастет Гюрме и пак мляко със захар, яде по малко, надявам се да започне повече да хапва, иначе отиваме при вета Praynig

# 637
  • гр.Варна
Лъки почина току що. Cry

# 638
  • Sofia
Боже Господи..... Tired Tired Tired
Моите най-искрени съболезнования Tired Tired
Толкова вярвах, че ще се оправи....ужасссс...нека почива в мир, а теб те прегръщам силно!  Sad Sad Sad

# 639
  • гр.Варна
Да, и ние вярвахме,че ще успее да се пребори.Дъщеря ми ме питаше постоянно дали ще се оправи,а сега чака да и се обадя .Как да и кажа,че вече го няма?  Cry
Какво ще правим без него?Страшно ми е мъчно и не мога да спра да плача.  Cry

# 640
Лъки почина току що. Cry

О, горкия Лъки!  Cry
Бедната душичка. Sad

# 641
  • Sofia
Болката е голяма, то е част и член на семейството и вярвам, че сте направили всичко по-силите си за да то спасите....но сега е на по-добро място Peace
А да обясниш на дете какво е станало и защо....ще го преживее трудно.....
Наистина съжалявам и болката е и в моето сърце  bouquet

# 642
  • гр.Варна
Болката е голяма, то е част и член на семейството и вярвам, че сте направили всичко по-силите си за да то спасите....но сега е на по-добро място Peace
А да обясниш на дете какво е станало и защо....ще го преживее трудно.....
Наистина съжалявам и болката е и в моето сърце  bouquet
Благодаря ти,дъщеря ми вече е голяма,но беше страшно привързана към него.Знаеше ,че има възможност и да не се оправи,но въпреки това вярваше,че ще оздравее.Защото той е нашето коте-боец. Cry

# 643
  • Sofia
Борил се е до последно Naughty

# 644
  • гр.Варна
Борил се е до последно Naughty
Да,така е .А Сузи щом е почнала да се храни по малко,значи се възстановява вече.При женските операцията е много по-сложна и им трябва малко повече време.

Общи условия

Активация на акаунт