Любители на Котки - тема 83

• 46 387
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Миличкият Лъки, да почива в мир  Hug

# 661
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
pars, много съжалявам за белушкото ти.  Cry Да почива в мир котешката му душица!
Ние навремето Джинджър, а после и Моки ги погребахме на село, на края на горичка с изглед към реката.  Sad
Не подарявай транспортната клетка и тоалетната на лъки! Гледай на тях като на неща, които ще ти трябват! От личен опит - най-доброто лекарство срещу мъката по Лъки е да си вземете ново коте. Лъки никога няма да го забравите, но радостта полека-лека ще се завърне, а грижите по новия любимец ще ангажират и времето, и мислите ви. Помисли за това! Peace

# 662
  • Sofia
Сузи се върнааааааа Party Party Party Party Party Party
Майка се обади, посрещнала я на вратата облизвайки се, била енергична и отишла при купичката си самичка да се храни Praynig Praynig Praynig Praynig
Вече мъркала и предяла като я гали и мяука ooooh! ooooh!
Ох, има Господ Peace

# 663
Радвам се за Сузи!
Оправя се котето.
Нашата Стейси  също беше кастрирана един петък, но през март - беше унила до понеделник и тогава се завърна, както пишеш и ти  Simple Smile
Това е нормален период на възстановяване след подобна операция. След като яде и другият проблем ще се разреши  Simple Smile

# 664
За разхлабване пиша няколко пъти рецептата, и то в последните дни, не четете, момичета.
Предписано от ветеринаря ми:

1 пакетче Дуфалак гел за възрастни (то е еднократна опаковка, около 80 ст)
От него - по една кафяна лъжичка три пъти на ден, докато свърши (май за 4 пъти свършва).
Дава се да се изближе така или се смесва с храната, ако котето не иска да ближе.

Предписано за 5 кг котарак, свърши си работата след третата лъжичка вечерта.

Парс, разбирам те, но загубата ти ще бъде още по-тежка, ако раздадеш вещите му. По-добре дай сърцето си на някое друго същество, толкова много живеят при ужасни условия..

# 665
  • In a surreal moment!
Като умре животинче, все едно ....оф да не го пиша..така де, мъка е.
Съжалявам за Лъки! Потъгувайте и си вземете уличниче, сигурна съм, че ще изпълни сърцата ви с щастие.
Радвам се за възстановяващата се котаранка, повечко и е дошъл стресът и упойката може би.
Моите всичките, които скопих, бяха енергични и в рамките на час-два се вдигаха на крака с вой.
Писанчо възмутен, ако помните, се занесе в лозето клатушкайки се и нямаше сила, която да го спре.
Маша олюлявайки се се катереше по дивана и затърси храна и вода.
Кичето и то така. На вуйчо бамбините също. Едната дори я гонихме из манипулационната и аптеката...ужас...ако 1 клиент беше отворил вратата не знам къде щяхме да я хванем. Толкова са непредвидими понякога.
Винаги неволно съм си правила извод, че докторката ни перфектно дозира упойките и може би за това не сме имали проблеми.
Помня тук преди време една мама, че ходиха от София в Ст. Загора(май) за кастрация при специалист и котето им спа доста, не помня точно, но беше необичайно дълго. И след това бавно се поправи. То и аз съм била под упойки 13 пъти, та имам известна представа какво им е на душичките. Маша ми дърдори конско, аз също говоря като излизам...хахах..дори последният път се обясних в любов на анестезиолога, ама на турски ...хаххаха... без да мога да кажа, че говоря езика...странна работа са упойките мда...

Последна редакция: вт, 08 апр 2014, 15:48 от vivili6

# 666
Съжалявам за Лъки! /също си мисля,че най-добрия лек е да си вземете ново коте,когато мине малко време,но както си решите. Скоро ми се наложи и аз да имам такива мисли/

Радвам се за Сузи!

и моля дамата,която използва всеки удобен случай назидателно даразмахва пръст срещу хранещите с гранули да се спре- не обобщавай така- "гадните гранули",тук ставаше въпрос за евтини и некачествени гранули,не изобщо за гранули. Наистина ми писна да чета едно и също.

# 667
  • Sofia
За разхлабване пиша няколко пъти рецептата, и то в последните дни, не четете, момичета.
Предписано от ветеринаря ми:

1 пакетче Дуфалак гел за възрастни (то е еднократна опаковка, около 80 ст)
От него - по една кафяна лъжичка три пъти на ден, докато свърши (май за 4 пъти свършва).
Дава се да се изближе така или се смесва с храната, ако котето не иска да ближе.

Предписано за 5 кг котарак, свърши си работата след третата лъжичка вечерта.

Парс, разбирам те, но загубата ти ще бъде още по-тежка, ако раздадеш вещите му. По-добре дай сърцето си на някое друго същество, толкова много живеят при ужасни условия..

Извинявай Tired

# 668

Ти, пък! Аз така, майчински  Hug

# 669
  • София
Аз пък продължавам да си мисля, че хубавицата на Емили няма нужда от разхлабително, а от повече храна, която да преработи.  Wink Все пак 2-3 дни нищо не е яла.

# 670
Парс, много съжалявам Cry   bouquet

# 671
pars , много съжалявам за Лъки! Sad
Следях развитието и силно се надявах да се оправи.
Милата душичка!
Какво ти казаха накрая лекарите, от какво е починал - бъбречна инфекция, или друго?
Наистина е много тъжно!

# 672
  • Sofia
няма да й давам разхлабително, сега като се прибрах пак хапна малко и се надявам, че ще отиде по нужда.
Няма да я мъча, колкото иска да яде и пие вода, толкова, все пак наистина доста време седя гладна, няма как да изяде пълна купа наведнъж.....просто трябва да съм търпелива Naughty

Искам сърдечно да ви благодаря за подкрепата, силата и съветите Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 673
  • Пловдив
Парс, моите съболезновани за Лъки. Дано да е на място без болка. Знам, че мъката ви е голяма, каквото и да кажем тук едва ли помага.  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 674
  • Варна
Много съжалявам за Лъки! Cry
Парс, не погребвай вещите му. Подари ги на някой-ще послужат на някое котенце и няма да ги виждаш у дома да ти напомнят. И ние така постъпихме с повечето вещи и играчки на котарака-при него са, а реално можехме да зарадваме някое нуждаещо се коте.
Или пък ги остави-все ще дойде нова котка от вас. Hug

И аз като Таня мисля, че е рано за притеснения за изхождането на Сузи. Тя тепърва започва да яде.

Общи условия

Активация на акаунт