Любители на Котки - тема 83

• 46 482
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Impatiens,снимки ли чакаш? Grinning

# 466
Тук никой не отказва снимки  Grinning

# 467
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Забравих да кажа, че сутринта се престраших да претегля Сиско. Излезе 4,600, слава богу!  Praynig
Последно при вета беше 4,200, а преди това ми беше изкарал акъла с едни 3,900 дето цял ден ревах. ooooh! Дано качим още малко поне 5 килца да станем!  Praynig  За старите 6,400 мога само да си мечтая. Rolling Eyes

Веси, пощата ми се напълни. Пиши тук, мила, или изчакай да я разчистя. Peace

# 468
Ето моментална снимчица на Зара. Вече се махнахме от дивана и се качихме на масичката.  Crazy

# 469
Боже, Веси, направо ми иде да си заровя пръстите в екрана!  smile3521
Как изобщо се отлепяш от тази прелест?!  Crazy

# 470
Аа, сексуалните мераци ще спаднат, по-вероятно напълно да спрат, другото е изключение. Просто в началото все още има много хормони.
Голямото ми момченце въобще не се възбужда. Малкият, който е доста по-мераклия, първите дни след кастрацията продължи да яха, но от около седмица напълно спря, весел е, играе си, но спряха по-грубите игри между двамата.
Нищо в минус не може да се каже за кастрацията.

Късмет на тези, на които им предстои.

# 471
Профи,утре съм на работа и ще трябва да се разделим със Зари. Joy Аз отивам да я среша и после пак ще дойда! Hug

# 472
tyzarka, сексуалните мераци няма да спрат след кастрирането  Laughing Зарчо си уважава един шал, е не всеки ден, ама се сеща от време на време.

А моят глупчо така и незнае,че е мъж Laughing Никога не е правил нещо такова,нито преди кастрацията,нито сега

# 473
Намерих много приятели тук! Страхотни сте! Simple Smile И Профи: Повярвай ми! Не искаш да имаш коте като Зара! Пухкаво,сладко...  ooooh! Не се заблуждавай. Crossing Arms Голяма палавница е. Последно я бихме със вестника,когато раздра одеялото на леглото. Crazy

# 474
tyzarka, сексуалните мераци няма да спрат след кастрирането  Laughing Зарчо си уважава един шал, е не всеки ден, ама се сеща от време на време.

А моят глупчо така и незнае,че е мъж Laughing Никога не е правил нещо такова,нито преди кастрацията,нито сега

Е той Фин същият, като моят Силвестър.  hahaha

Намерих много приятели тук! Страхотни сте! Simple Smile И Профи: Повярвай ми! Не искаш да имаш коте като Зара! Пухкаво,сладко...  ooooh! Не се заблуждавай. Crossing Arms Голяма палавница е. Последно я бихме със вестника,когато раздра одеялото на леглото. Crazy
Някой ден ще снимам малко гърбове на дивани и фотьойли, пък тогава ще си говорим.  hahaha
При това "котето" хич не е младеж.  Mr. Green

# 475
Аз да почвам да подписвам документите,че утре съм на работа. ooooh! Нали съм самотна майка. Joy

# 476
Да,Профи,глупчовци сладки Heart Eyes

Фин,въпреки,че излезе мн трудно от упойка след кастрацията/ което сега си обяснявам с проблемите със сърцето му/ ,не яде нищо до др ден следобяд,защото повръщаше,беше се опикал целия в клетката,но веднага след като си го прибрах си използва тоалетната. Така че и аз мисля,че е добре да се консултираш защо котаракът ти не е пишкал все още /извинявай забравих името на котето  bouquet/

# 477
  • Варна
emilyy, стискам палци и аз.
Зара е прекрасница  Heart Eyes
Постоянно мисля за Лъкито на pars.Дано бързо се оправи милото.
Моето момченце се изпишка обилно.Олекна му.Сега спинка.Още не е акал.Май прекалено се притеснявам.Видимо си е добре животното,а аз не го изтървам от поглед.
Имаме една котка във входа много бременна.Снощи мяукаше силно.Слязох да видя какво става.Като ме видя почна да се гали в мен,гледаше много уплашено.Някой сложил кашон.Занесох топло губерче,калъвка от възглавница,гранули,вода.Не искаше да яде и да пие,а иначе не отказва.Усещаше,че ражда милата.Веднага легна в кашона,държеше ми ръката сякаш не искаше да си отивам  Sad
Днес имаме 4 бебета гушнати при  майка си в кашона.Яла е доста от гранулите и пила вода  Simple Smile

# 478
Тузарка и моята Зари спинка... На масичката. Grinning

# 479
emilyy, стискам палци и аз.
Зара е прекрасница  Heart Eyes
Постоянно мисля за Лъкито на pars.Дано бързо се оправи милото.
Моето момченце се изпишка обилно.Олекна му.Сега спинка.Още не е акал.Май прекалено се притеснявам.Видимо си е добре животното,а аз не го изтървам от поглед.
Имаме една котка във входа много бременна.Снощи мяукаше силно.Слязох да видя какво става.Като ме видя почна да се гали в мен,гледаше много уплашено.Някой сложил кашон.Занесох топло губерче,калъвка от възглавница,гранули,вода.Не искаше да яде и да пие,а иначе не отказва.Усещаше,че ражда милата.Веднага легна в кашона,държеше ми ръката сякаш не искаше да си отивам  Sad
Днес имаме 4 бебета гушнати при  майка си в кашона.Яла е доста от гранулите и пила вода  Simple Smile

Снимай ги душиците и можеш да им потърсиш дом в нета . Дано никой не им навреди . https://www.facebook.com/animal.hope.bg?ref=ts&fref=ts

Общи условия

Активация на акаунт