Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 630
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
За да разредя напрежението от нетърпението ( прописах в рими) си пуснах една любима серия на КВФ,познайте коя е - няма да ви мъча 76.Най-после Мука беше оскубана,въпреки че  на мен ми се искаше отдавна да е останала без перушина.
[img]http://i.hizliresim.com/Klal8p.gif[img]
 Миле мисля,че и сегашното йенге може да отнесе някой шамар по-нататък в сериите.И тя като наша Мукадеса-все да си каже.

# 466

Ками  Two Hearts все си мисля, че романтика / поне такава каквато си мислим, че искаме / няма да има.  Ще завие Йомер Елифче и до там. Тези кадри които така ни развълнуваха си мисля, че може да са в края на серията  Wink и отново една седмица предположения. А може и да са в началото на серията. Те между другото така се гледат в очите - още когато се видяха за първи път. Силни характери са и двамата. Това което започна да впечатлява Йомер - е характера на Елиф. Тя е пълна противоположност на Сибел.

Скрит текст:
    Мартичка аз не искам романтика като в американските филми(макар,че няма да се оплача),а само една "малка"целувчица.И да-има силен характер Елиф,когато чичото я подложи на изпитание и после каза,че е взела изпита.Дори и уплашена в началото,тя прояви твърдост,като не сподели с никой през какво преминава.Дори се опитва да заблуди Йомер,който не е вчерашен.Но мисля,че в Рим тя ще се отпусне и ще му разкаже много неща от живота си и той още повече ще започне да и се възхищава и да иска да и помогне.В Рим двамата ще изградят доверието между себе си.   

# 467
# 468
Цитат
Но мисля,че в Рим тя ще се отпусне и ще му разкаже много неща от живота си и той още повече ще започне да и се възхищава и да иска да и помогне.В Рим двамата ще изградят доверието между себе си.  

Ками, така ще е. Виж после тя сама отива да го търси у тях. И заминават нанякъде с нейната кола.

Той вече е впечатлен от нея.
Личи възхищение / макар после да се прави на ... г-н "не ме интересуваш"  Grinning/

Много ме кефят двамцата в стремежа си да се  надцакат.

# 469
В общите им сцени направо ми разтуптяват сърцето.Аз до сега не съм гледала Туба в нито един нейн филм,но тук ме кефи максимално.Дали се дължи на това,че Енгин е много добър и я увлича с играта си незнам,но момичето има потенциал,който се надявам още повече да разгърне до края на сериала.И двамата са много добри.     

# 470
  • Пловдив

Да споделя, много ми харесва как се представя, каква игра ни поднесе до момента Пелин/Илкин Тюфекчи.

# 471
Да,Мариана,Пелин е честно,принципно ченге,отдадено на професията,предан приятел и го раздава мъжкарана - каква походка вади само, в каква поза е седнала.

# 472

Комисар Пелин.

# 473
Здравейте момичета! Heart Eyes

Какво ми направи впечатление в серията. Думите на Йомер
на гроба на Сибел, той казва.

‘’Баща ти вика ‘’Ще ми се да бях обичал чедото си малко повече.’’
Хатидже каза, че онази нощ сте се скарали. Каза ‘’Ще ми се да
бяхме се сдобрили.’’

При двата превода е различно, а точно тук думите са от
значение за разплитане на историята.
Моля никой да не се обижда, това не е упрек към преводачите, казвам го,
понеже може да е важна следа.
При другия превод Йомер казва, че бащата на Сибел и е бил малко
сърдит, и е казал – ‘’Де да бяхме се сдобрили.’’
При всички случаи обаче между Сибел и баща и е имало нещо неизяснено.
Дали е било нещо по-сериозно или е нещо незначително. newsm78

За сестрата Йомер нищо не споменава. На мен ми стана чудно защо тя
ще каже че са се скарали онази нощ със Сибел.
Нали дадоха показания пред Йомер, според които сестрата си е легнала рано
и повече не е виждала Сибел. Naughty

Йомер, и той съжалява, че е заминал за Ван, след като Сибел го е помолила да остане.
Понякога човек трябва да направи правилния избор. Явно Йомер е предпочел
работата си пред жената, с която е щял да свърже живота си.
Дали е бил правилен неговия избор.  Ето че стигам пак до това, че неговите
чувства не са били толкова силни, че да постави на първо място Сибел.
Но си мисля, че тя го е обичала много. Имаше коментари преди, как така
Сибел е на 30 години, пък е девствена. Като се има предвид традицията да се пази за
ПБН, то излиза че Сибел е чакала с години комисарят да намери време да се сгодят,
а за сватба колко ли още щеше да чака. ooooh!

Още нещо - музиката във филма. Харесва ми, но не е най-добрата музика на Тойгар.
Чак на втората серия се заслушах и я харесах.
Но друго ми прави впечатление - част от музиката е същата от филма ''Край''.
Тойгар не можа ли да измисли нещо различно, та използва същата музика.
От всичките филми, за които е писал музиката, най-много ми харесва тази в  '' Езел'',
КВФ и ''Край''. Simple Smile

# 474

Да си кажа и аз. И Пелин и всички по значими персонажи ми харесват до момента и

положителните и гаднярите. Единствено "катедралата" маман Зеррин, нещо не ме кефи.

Все още не се е "разгърнала" ли, но много ми напомня на маман от "Забранения плод".

А надписите започват с нейното име, което показва голямо признание от създателите на филма.

# 475
# 476

А пък аз, отново гледам преведената втора серия.
Бях благодарила за превода и субтитрите на целия сговорен екип,
 но поста ми потъна в небитието. Joy
И сега отново гледайки, ми напира пак отвътре да ви благодаря.

Страхотни сте МОМИЧЕТА!  

Two Hearts
Скрит текст:

# 477
Подарявам ви тази очарователна усмивка.   

# 478

Engin Akyürek Fan Club
Подсказки към 3 епизод:

Елиф и Йомер са принудени да пътуват заедно за Рим. По време на полета и времето, прекарано в Рим, те откриват много неща един за друг. Изглежда, че отношенията им започват да се подобряват.
Елиф: Тук съм, от колежанските си години.  Следвах мода и дизайн и с помощта на татко създадох компания. Оттогава живея затворено, фокусирала съм се върху бизнеса и се опитвам да налагам марката.  Желая на приятелите си-конкуренти успех.
Йомер: Това, че си била далеч от Турция толкова време ти пречи да разбираш и приемаш шегите. Искам да те питам нещо. Но ти ще ме затапиш с някоя обида от 90-те.
Зеррин иска да проучи каква точно е ситуацията със Сибел. Тя и Бахар отиват в къщата й. Пелин споделя с Йомер факти от живота на Елиф в Рим. Така Йомер научава нови неща за Елиф. Елиф и Йомер започват да разследват слуховете за Ахмет. Междувременно Йомер отсяда в къщата на Елиф в Рим.
Йомер: Заплашват те, че ще й навредят. Погледни ме. Вярно е, нали? Не извръщай очи…

Скрит текст:
Engin Akyürek Fan Club
Elif and Omer are forced to take a trip to Rome together. They discover many things about each other during their flight and time in Rome. It is as if their relationship is beginning to improve.
Elif: I have been here since college. I studied fashion and design, and opened up a company with my father's help. Since then, I have kept to myself, only focusing on my business, trying to grow my brand. I wish all my friends in competition with me good luck.
Omer: Being away from Turkey for so long hasn't been good for your understanding of teasing and kidding around. I want to ask you something. But, you are going to shut me down with an insult from the 90s.
Zerrin wants to investigate the situation with Sibel further. She and Bahar go to Sibel's house. Pelin shares with Omer things about Elif's life in rome. This way, Omer learns some new things about Elif. Elif and Omer start investigating the things being discussed about Ahmet. During this time, Omer stays in Elif's house in Rome.
Omer: They are trying to threaten you by saying they will hurt her. Look at me? It's true, isn't it? Don't pull your eyes away…
English translation: Engin Akyurek Universal Fans Club

# 479

Engin Akyürek Fan Club
Подсказки към 3 епизод:

Елиф и Йомер са принудени да пътуват заедно за Рим. По време на полета и времето, прекарано в Рим, те откриват много неща един за друг. Изглежда, че отношенията им започват да се подобряват.
Елиф: Тук съм, от колежанските си години.  Следвах мода и дизайн и с помощта на татко създадох компания. Оттогава живея затворено, фокусирала съм се върху бизнеса и се опитвам да налагам марката.  Желая на приятелите си-конкуренти успех.
Йомер: Това, че си била далеч от Турция толкова време ти пречи да разбираш и приемаш шегите. Искам да те питам нещо. Но ти ще ме затапиш с някоя обида от 90-те.
Зеррин иска да проучи каква точно е ситуацията със Сибел. Тя и Бахар отиват в къщата й. Пелин споделя с Йомер факти от живота на Елиф в Рим. Така Йомер научава нови неща за Елиф. Елиф и Йомер започват да разследват слуховете за Ахмет. Междувременно Йомер отсяда в къщата на Елиф в Рим.
Йомер: Заплашват те, че ще й навредят. Погледни ме. Вярно е, нали? Не извръщай очи…

Скрит текст:
Engin Akyürek Fan Club
Elif and Omer are forced to take a trip to Rome together. They discover many things about each other during their flight and time in Rome. It is as if their relationship is beginning to improve.
Elif: I have been here since college. I studied fashion and design, and opened up a company with my father's help. Since then, I have kept to myself, only focusing on my business, trying to grow my brand. I wish all my friends in competition with me good luck.
Omer: Being away from Turkey for so long hasn't been good for your understanding of teasing and kidding around. I want to ask you something. But, you are going to shut me down with an insult from the 90s.
Zerrin wants to investigate the situation with Sibel further. She and Bahar go to Sibel's house. Pelin shares with Omer things about Elif's life in rome. This way, Omer learns some new things about Elif. Elif and Omer start investigating the things being discussed about Ahmet. During this time, Omer stays in Elif's house in Rome.
Omer: They are trying to threaten you by saying they will hurt her. Look at me? It's true, isn't it? Don't pull your eyes away…
English translation: Engin Akyurek Universal Fans Club

Любовче благодаря   newsm51  отново ще имаме страхотна серия.   

Общи условия

Активация на акаунт