Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 627
  • 723
  •   1
Отговори
# 480

Загледах се в снимките от премиерата...

# 481
Момичета желая ви приятна вечер и спокойна нощ.Сънувайте розови сънища,а когато се събудим ще е деня на нашия сериал.       Целувка за лека нощ от мен и Мустафа Булут.   

# 482

love001  КАМИ,  лека нощ!   love001

# 483
  • Пловдив

Engin Akyürek Fan Club
Подсказки към 3 епизод:

Елиф и Йомер са принудени да пътуват заедно за Рим. По време на полета и времето, прекарано в Рим, те откриват много неща един за друг. Изглежда, че отношенията им започват да се подобряват.
Елиф: Тук съм, от колежанските си години.  Следвах мода и дизайн и с помощта на татко създадох компания. Оттогава живея затворено, фокусирала съм се върху бизнеса и се опитвам да налагам марката.  Желая на приятелите си-конкуренти успех.
Йомер: Това, че си била далеч от Турция толкова време ти пречи да разбираш и приемаш шегите. Искам да те питам нещо. Но ти ще ме затапиш с някоя обида от 90-те.
Зеррин иска да проучи каква точно е ситуацията със Сибел. Тя и Бахар отиват в къщата й. Пелин споделя с Йомер факти от живота на Елиф в Рим. Така Йомер научава нови неща за Елиф. Елиф и Йомер започват да разследват слуховете за Ахмет. Междувременно Йомер отсяда в къщата на Елиф в Рим.
Йомер: Заплашват те, че ще й навредят. Погледни ме. Вярно е, нали? Не извръщай очи…

Скрит текст:
Engin Akyürek Fan Club
Elif and Omer are forced to take a trip to Rome together. They discover many things about each other during their flight and time in Rome. It is as if their relationship is beginning to improve.
Elif: I have been here since college. I studied fashion and design, and opened up a company with my father's help. Since then, I have kept to myself, only focusing on my business, trying to grow my brand. I wish all my friends in competition with me good luck.
Omer: Being away from Turkey for so long hasn't been good for your understanding of teasing and kidding around. I want to ask you something. But, you are going to shut me down with an insult from the 90s.
Zerrin wants to investigate the situation with Sibel further. She and Bahar go to Sibel's house. Pelin shares with Omer things about Elif's life in rome. This way, Omer learns some new things about Elif. Elif and Omer start investigating the things being discussed about Ahmet. During this time, Omer stays in Elif's house in Rome.
Omer: They are trying to threaten you by saying they will hurt her. Look at me? It's true, isn't it? Don't pull your eyes away…
English translation: Engin Akyurek Universal Fans Club

Йомер: Заплашват те, че ще й навредят. Погледни ме. Вярно е, нали? Не извръщай очи…
......................
Значи Йомер е разбрал за Нилюфер... Е, утре вечер ще се ориентираме.
.......................
Любов, благодаря.

# 484

Скрит текст:

Engin Akyürek Fan Club
Подсказки към 3 епизод:

Елиф и Йомер са принудени да пътуват заедно за Рим. По време на полета и времето, прекарано в Рим, те откриват много неща един за друг. Изглежда, че отношенията им започват да се подобряват.
Елиф: Тук съм, от колежанските си години.  Следвах мода и дизайн и с помощта на татко създадох компания. Оттогава живея затворено, фокусирала съм се върху бизнеса и се опитвам да налагам марката.  Желая на приятелите си-конкуренти успех.
Йомер: Това, че си била далеч от Турция толкова време ти пречи да разбираш и приемаш шегите. Искам да те питам нещо. Но ти ще ме затапиш с някоя обида от 90-те.
Зеррин иска да проучи каква точно е ситуацията със Сибел. Тя и Бахар отиват в къщата й. Пелин споделя с Йомер факти от живота на Елиф в Рим. Така Йомер научава нови неща за Елиф. Елиф и Йомер започват да разследват слуховете за Ахмет. Междувременно Йомер отсяда в къщата на Елиф в Рим.

Скрит текст:
Engin Akyürek Fan Club
Elif and Omer are forced to take a trip to Rome together. They discover many things about each other during their flight and time in Rome. It is as if their relationship is beginning to improve.
Elif: I have been here since college. I studied fashion and design, and opened up a company with my father's help. Since then, I have kept to myself, only focusing on my business, trying to grow my brand. I wish all my friends in competition with me good luck.
Omer: Being away from Turkey for so long hasn't been good for your understanding of teasing and kidding around. I want to ask you something. But, you are going to shut me down with an insult from the 90s.
Zerrin wants to investigate the situation with Sibel further. She and Bahar go to Sibel's house. Pelin shares with Omer things about Elif's life in rome. This way, Omer learns some new things about Elif. Elif and Omer start investigating the things being discussed about Ahmet. During this time, Omer stays in Elif's house in Rome.
Omer: They are trying to threaten you by saying they will hurt her. Look at me? It's true, isn't it? Don't pull your eyes away…
English translation: Engin Akyurek Universal Fans Club

И утре ни очакват много емоции !

Любовче  Two Hearts

# 485

Да очакваме да си поговорят доста вечерта в Рим. Явно не малко неща е разбрал комисар  Йомер.

Въобще се настройвам за много хубав трети епизод.

Любовче благодаря.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 21:23 от komet

# 486

Ех... беден ми е речника за това момче...

Любовnewsm51

# 487

Хем си гледам серийката, хем и тук надничам да не изтърва случайно нещо. Joy
И, естествено, че съм пропуснала.  Embarassed
ЛЮБОВHug! БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ ТЕ ИМА!!!

# 488
  • Пловдив

Текин....

Йомер.....
...............
Това все Енгин ли е?

# 489

Той е, той е .  И днес това коментирахме.

# 490
  • Пловдив

Фенската любов е страхотно нещо.... Твори се непрекъснато.
......................
Комет,
txtloves

# 491

Сетих се, че Пелин ще "докладва" на Йомер факти от живота на Елиф.

Човекът подхожда "професионално" ... и тук веднага ми идват думите на Арда, че трябва да направи същото и що се отнася за Сибел.

Когато водиш разследване  и то за убийство - няма чувства, има само  факти...

# 492

Психологически погледнато, ситуацията и на двамата е много сложна. Трябва да изградят доверие идин към друг, а обстоятелствата силно им пречат. Ще видим сценаристките как са решили да оправят нещата...

# 493

Много ми хареса този клип. Heart Eyes

Любов newsm51  мерси за подсказките!  bouquet

# 494

Новичка.

Общи условия

Активация на акаунт