Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 624
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив

http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisi-izleyiciyi-et … 3337#.UzHgr6iSxD4

"Мръсни пари и любов" успя да въздейства на публиката.
Йомер и Елиф от "Мръсни пари и любов" в Рим - града на любовта. Зрителите с нетърпение вече очакват излъчването на "Мръсни пари и любов" по АТВ. Бяха публикувани снимки от 3 епизод на "Мръсни пари и любов" с водещите актьори Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек. В социалните медии бяха публикувани снимки на водещите актьори Туба Б. и Енгин А. от Рим. Феновете заляха/засипаха фейсбук страниците със снимки и коментари. Внимание привлякоха снимките в близост на Енгин Акюрек и Туба Бюйюкюстюн. Хармонията между водещите актьори  е очевидна."

Време беше. Като гледам емблемата на фенчето - Бешикташ - май е бил на мач Енгин.

Раничката на седалката до него....

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 22:36 от mariana51

# 496

Благодаря за новата снимка!  bouquet Ще има и още сигурно, щом
феновете знаят къде снимат. Simple Smile

# 497
Да, мисля, че мярнах в една от фенските страници съобщение за мач днес.

# 498

Бешикташ е имал мач на 23 март  /неделя/  и е победил с 3: 0.

# 499
  • Пловдив

Бешикташ е имал мач на 23 март  /неделя/  и е победил с 3: 0.

Ти си нашия футболен справочник. newsm10

# 500

Ами, като не ставам за друго .......

Пропуснах дори да благодаря за новата снимка и материалчето за сериала.

Маричка,  Марианка  -

# 501
Я пък ти, Комет! Не се подценявай. Ако не ни светваш, аз ще тъна в блажено неведение. Simple Smile Хич ме няма по спорта. Simple Smile)

# 502
Здравейте,момичета! Hug
Честито Благовещение Hug
Скрит текст:
Късно е ,но сега се прибирам от работа

# 503
Благодаря за снимки,преводи и всичко, което давате от сърце и любов за темата  bouquet

# 504
# 505
Я пък ти, Комет! Не се подценявай. Ако не ни светваш, аз ще тъна в блажено неведение. Simple Smile Хич ме няма по спорта. Simple Smile)

И мен ме няма по спорта, но нали споделих, че имам сигурен източник.

Споко Маричка, не е голяма загуба точно това неведение.

Мен ми е смешно, че покрай Енгин може и фенове на Бешикташ да станем. Joy Joy Joy

# 506

И мен ме няма по спорта, но нали споделих, че имам сигурен източник.

Споко Маричка, не е голяма загуба точно това неведение.

Мен ми е смешно, че покрай Енгин може и фенове на Бешикташ да станем. Joy Joy Joy

Цъ. За мен няма такава опасност. За вас - не знам. Simple Smile)) Аз съм си фен единствено и само на Енгин. Нищо друго не може да ме пристрасти. Засега. Simple Smile Даже и той ми дойде изневиделица, ама не се оплаквам. Simple Smile))

Интересно обобщение от РФ. Элиза е чела отзиви на турски зрители за сериала:

Скрит текст:
Лучше вам расскажу чем озабочена турецкая публика Grinning Grinning Grinning Сегодня прочитала впечатления на 100 предложений. МНЕНИЕ О ВТОРОЙ СЕРИИ.
Все желают наблюдать игру в кошки мышки. когда прекрасый взгляд газели устремлён на красивого парня, и у того идёт из глаз свет Grinning Grinning Grinning Grinning он её догоняет, потом она его и все в восторге. пишет автор - такая игра в кошки- мышки вызвала большой интерес, но как бы с этим не переборщить Grinning Grinning Grinning
Так же и со злодеями. Автор статьи написала что злодеи играют великолепно Grinning Grinning Grinning Grinning но уж какие--то патологические странности у них Grinning Grinning Grinning Grinning
К главным недостаткам относится:1. ужасное воспроизведение полицейской работы. Надо консультироваться лучше сценаристкам прежде чем разные дикости показывать( пишут что не будут об этом говорить пока.)
2. Совершенный отход от реализма в изображении доходов семьи братьев Демир.Порватые носки и крыша с дыркой- перебор Все подсчитали сколько он получает и мать получает пенсию ( даже написали что раз в 3 месяца - так что ли платят в Турции не знаю) всех возмущает, полицейские выше среднего оплачиваются и владеют домами.
Хотя смешно:- против самой сцены, которая сделана прекрасно -возражений нет , мокрого Энгина много не бывает Grinning Grinning Grinning Grinning
3. Вопрос девственности, как бы шлёт неправильные сигналы в общество- может сценаристки и не хотели этого, но так получается.( какой сигнал не сказано, но может что по-прежнему традиции требуют этого)
4.Музыка корявая. Обращение к композитору стараться получше Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning
5. Злодеев и подозрительных все больше и больше.
6. Почему никто из школы не пришёл на поминки - такого просто не может быть, этому невозможно поверить даже при подорванной репутации, если такое предположить.
Красивая пара вызывает большой интерес и надеятся зрители,что и дальше будут наслаждаться сериалом. который позволит уйти от проблемной и ужасной действительности современной ТУрции.

Не ми се превежда, извинете.  Embarassed Надявам се, че повечето от вас ще разберат и без превод.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 23:33 от marytza

# 507

Маричке, благодаря . Почти всичко разбрах и съм съгласна с повечето неща, дори

и с "тромавата" музика.    Лека и спокойна нощ.

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 23:51 от komet

# 508

Лека нощ и от мен, момичета! smile3524

# 509
  • Пловдив

За спокойна вечер - прекрасен Енгин.

Общи условия

Активация на акаунт