Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 258

• 50 622
  • 723
  •   1
Отговори
# 510

Така ръка за ръка с доверие помежду  си ,постепенно ще разбулват тайните  и лъжите,в които са живели години наред.
Лека нощ.

# 511

Buongiorno !!!

Добро утро момичета Енгинки !  Two Hearts

Извинете, че снощи просто "зачезнах" но, обстоятелствата бяха уважителни ... Grinning

Днес обаче е нашият ден ! newsm44

Часът и мястото на срещата са известни - освен всичко "необходимо" за приятното гледане на серията - коли, кафета, питиета и прочие неща / аз ще донеса шоколад Grinning / вземете и италиано-речник ! Бебо Two Hearts ще ни разказва всичко, ние пък ще правим справка за  италианото.

От сега ми е ведро и ще работя по-бързичко, за да мога още в ранния следобяд да съм на линия.

И нещо за настроение ...

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 07:03 от Марта_49

# 512
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Остават около 12 часа до началото на 3 епизод. Както казва Марта - да работим бързо, че времето да минава. Днес отново си чакаме новини, снимки и каквото може още.

# 513
Добро утро в ден сряда. Simple Smile

http://imagizer.imageshack.us/a/img19/9259/kkai.jpg

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 08:08 от marytza

# 514
Добро утро, момичета  Hug
Днес е слънчево и е сряда  Heart Eyes
Пожелавам ви бързичко да мине деня и да стане 20 ч. за епизодчето.
Лек ден и ви благодаря за всичко, което слагате в темата  Hug  bouquet Hug

# 515

Добро утро мили момичета !

Здравейте ранобуднички - Марта, Марианка, Марица, Бебо !

Ето, че отново е сряда и ние тръпнем в очакване. Довечера ще бъдем в приятната компания на

Енгин и Туба.  Марта се постара да повиши настроението ни с "Лудо сърце" на Адриано Челентано.

Да си пожелаем Бебо да е здрава и весела и пак на линия.

Лек и успешен ден на всички!

Скрит текст:
Да  сложа една красота  за радост на очите.

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 08:21 от komet

# 516
  • Бургас
Добро утро сеньорити Hug
Готови ли сте да летите за Рим с бъдещото сем.Демир Laughing?
Аз нямам търпение да седна на първия ред  на диванчето на Марта .Вече се изработих,вие работете бързо и да се събираме привечер  Heart Eyes
Успешен и пълноценен да е денят ви !Благодаря ви за всичко ,което правите за темата   Two Hearts

# 517
  • Пловдив

http://haber.havaalaniantalyarentacar.com/kara-para-ask-unutulma … yerini-alacaktir/

"Мръсни пари и любов" ще се впише в списъка на незабравими."

# 518
  • Пловдив

Елиф и Йомер

Едно клипче от Engin Akyürek FAN CLUP. Да започнем с настроение....

# 519
А пък аз почвам малко да завиждам на пакистанките. Тяхната Урду-тв е закупила и Облака.

Проучват си зрителския интерес хората и си провеждат политиката според него... Де при нас такова явление? Sad

# 520
А пък аз почвам малко да завиждам на пакистанките. Тяхната Урду-тв е закупила и Облака.

Проучват си зрителския интерес хората и си провеждат политиката според него... Де при нас такова явление? Sad

Не им завиждай. Те и нашето БТВ са закупили "Ако бях облак", но кога ще го излъчват - не знам.

Само като си помисля как ще го дублират и ми се  изпарява желанието за гледане.
Joy Joy

# 521
Не съм сигурна, че са го закупили. Имаше някъде такова съобщение, но не на стр. на БТВ. А помниш съобщението за сериала "Малкият проблем на Ейлюл" в Труд. Затова аз на такива съобщения много-много вяра не хващам.

# 522

Hug Здравейте МОМИЧЕТА! Hug

Grinning Дочакахме търпеливо нашият ден СРЯДА. Grinning

Two Hearts
Скрит текст:

"В живота трябват две неща: ТЪРПЕНИЕ за да изчакаш подходящият момент
и КУРАЖ за да приемеш, че си чакал прекалено дълго!"

Лев Толстой

НОВИЧКИИИИИ СНИМЧИЦИИИИИИ.... Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 523
Не съм сигурна, че са го закупили. Имаше някъде такова съобщение, но не на стр. на БТВ. А помниш съобщението за сериала "Малкият проблем на Ейлюл" в Труд. Затова аз на такива съобщения много-много вяра не хващам.

По принцип си много права, че на журналисти не може да се вярва, но при наличие на темата

и цялото творчество на Енгин, поне ние трябва да сме спокойни. Grinning Heart Eyes

Ако има някой за завиждане   -   това сме ние.   txtloves:

Скрит текст:
Знаеш ли , разговарях с една съученичка, която ми изрази съчувствие и т.н.
и ме попита с какво се занимавам и аз и казах за форума. Тя понеже има проблеми с очите
ми каза  "Ти си за завиждане".
Е, разбира се  компютрите и виртуала не заместват близките ти, но добре,че ги има.

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 12:06 от komet

# 524
Тануша, прекрасни кадри пак. Simple Smile) Е, то довечера ще видим всичкото, ама друго си е да ни зарадват предварително и да запълнят чакането с приятни емоции. Simple Smile))
Комет, така е  благодарение труда на мнозина ние си имаме събрано всичкото накуп в темата.

Общи условия

Активация на акаунт