Работа, CV-та, HR-и, съвети - 37-ма тема

• 74 149
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
Dados,
преди време гледах обява за фотография и обработка на снимки за онлайн магазин.
Искаше се и Фотошоп и може би да се качват артикули в сайта. Заплатата беше 600 лв.

Имаше и за фотограф на верига за бързо хранене, но там изискванията бяха по-високи.
И 1 за "истински" фотограф за моден онлайн магазин.

# 166
И още едно питане относно медицинско за работа- каква е валидността му,ако евентуално почна работа имам издадено в края на янури,нужно ли е да го подновявам?
Медицинското е един месец валидно, съдимостта - шест.
Ново ти трябва.

# 167
  • София
Някой има ли преки впечатления от 60K(сиксти кей)? Със съпорт се занимават доколкото знам.

# 168
Някой има ли преки впечатления от 60K(сиксти кей)? Със съпорт се занимават доколкото знам.

Преди много време ми се обадиха, те са извън София, мисля че някъде към Казичене, но имат
осигурен транспорт - имат нещо като маршрутка тръгваща от паметника Левски
в различни часове. Не съм била при тях , това мога да кажа, иначе aaa73  аз кандидатствах на
скоро по обява за фотограф в магазин за бижута , пък...  Confused
Съвсем съм се отчаяла...

# 169
Здравейте,
някой да знае нещо за Provident Financial Bulgaria ООD,позиция МЕНИДЖЪРИ РАЗВИТИЕ, гр. София?

# 170
Момичета, започвам да се чудя дали да не потърся сериозно работа в чужбина. Откъде мога да получа достоверна информация онлайн? Досега старателно отбягвах да мисля за подобен развой, само съм слушала мълчаливо кой какво разказва, но ми се иска нещо по-авторитетно от "един ми каза".

# 171
  • UK
Достоверна информация за какво точно?
Започни от EURES:
http://eures.bg/
https://ec.europa.eu/eures/page/homepage?lang=bg

# 172
Най-вече истински обяви за работа, а не такива за статистически изследвания, благодаря Simple Smile

# 173
Според вас (не)правилно и (не)редно ли е при обява в която е посочена фирмата, да се прескочи онлайн кандидатстването и да се отиде на място?

# 174
Не-ловко.

# 175
Според вас (не)правилно и (не)редно ли е при обява в която е посочена фирмата, да се прескочи онлайн кандидатстването и да се отиде на място?

Зависи къде и за каква позиция кандидатстваш. Ако е за висока позиция и в голяма фирма, не е редно, защото се предполага, че CV-то ще е достатъчно като информация. Освен това, за такива позиции и места първоначалния подбор се прави не от този, който взема последното решение и ще бъде празен изстрел (надали секретарката или PR-а в компанията ще се впечатли положително от такъв жест. По-скоро би изглеждало като "отчаяна съм"). Виж, за по-ниска позиция или за работа в  неголяма фирма, където шефът сам преглежда кандидатите, би могло да се приеме и добре (пак зависи кой стои насреща, защото той може да няма време и желание за такъв контакт, но може и да ти отдели време и да реши, че няма да преглежда други CV-та). Последната жена, която назначих, дойде по този начин. За мен това беше спестено време. Харесах я и направо се разбрахме да започне.
Т.е., прецени си евентуалните плюсове и минуси от такъв подход в конкретната ситуация.  Peace

# 176
  • Сф

Преди много време ми се обадиха, те са извън София, мисля че някъде към Казичене, но имат
осигурен транспорт - имат нещо като маршрутка тръгваща от паметника Левски
в различни часове. Не съм била при тях , това мога да кажа, иначе aaa73  аз кандидатствах на
скоро по обява за фотограф в магазин за бижута , пък...  Confused
Съвсем съм се отчаяла...

Не са в Казичене, а по бул Климент Охридски към околовръстното. Имат осигурен транспорт. Имат стая за игри, развитие мисля, че почти няма, заплатите не мога да дам компетентно мнение. ОБщо взето кадърните от там после отиват в ХП.

# 177
  • в 1001-та нощ

Да отидеш на място да си оставиш документите или с намерение да беседваш с някого?

# 178
Някой ходил ли е на организирана трудова борса от Бюрото по труда? Ще има такава в нашия град и се чудя трябва ли да си нося СВ-та например или е само събеседване с работодателите, които ще са там?

# 179
  • София
Разбира се, че трябва да носиш СВ.

Общи условия

Активация на акаунт