Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 655
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • Телиш/Плевен
lokosff, да ти е жива и здрава щерката и много радост да ви носи! newsm59

beb4eto, честита синя новина! smile3525

LiLy_91, добре дошла и лека бременност до термин! welcome

Честито на всички мами с нови покупки. И аз още нищичко не съм взела, но то още си е рано, не ми е дошъл меракът все още. Mr. Green

Усмихнат ден, тумбачета! Hug preggo Hug

# 106
Благодаря на всички за пожеланията Hug

# 107
lokosff,   честита ти рожденичка! Пожелавам ти да ви расте здрава и много жизнена! Д
Добре дошла на Лили:)
За утре за срещата във Варна в 14 часа - аз съм ЗА. Кажете къде, имайте в предвид, че го дават да вали.
knick_knack - в магазин Рая, на Цар Освободител /под Възраждане 1/, преди магазин Сима, също има доста интересни неща.
Като заговорихте за прясното мляко, доста се замислих да го намаля, че както си свикнах всяка сутрин една голяма чаша с малко кафе в него...
Благодаря на всички мами с опит, които отделят време да споделят от своята практика! Жената-майка, която е раждала и отглеждала дете заслужава голям почит и уважение  smile3525

# 108
Здравейте в новата тема  !
За Мимето   bouquet

lokosff, да ти е жива и здрава дъщеричката !  newsm67

beb4eto, честита синя новина !    smile3525

LiLy_91welcome и лека бременност до термин !

Nina_88,  newsm59 със закъснение, жива и здрава и щастлива мама Юли месец !

Аз с покупките не съм започнала, раничко ми идва още. Пък и не смея, защото сестра ми пази един куп неща и много вероятно само комплект за изписване да ми се наложи и още едно, две неща. Количка - като се роди беб. Кошарка барабар с матраче и шезлонг пък етървата ще ни даде от тяхната бебка. И така. Много ви се радвам обаче на вас на покупките !
Утре отварят ARON в Пловдив и смятаме с ММ да отидем, че се надяваме на промоции на откриването, че поне на първо време дрехите на бебо смятам да са ми в скрин, а този към нашия комплект спалня от Aron, от който сме много доволни, е голям скрин. Ако ли не, ще помисля за друг вариант подобен, че цена по каталог е 300 лв и ми се види много за един скрин.
Мебели Виденов - нямам наблюдения, но комплекта, който показа, ми хареса.

Момичетата от Пловдив, ако някоя от вас реши да се присъедини--- смятам да ходя на лекцията на ЛЛЛ идната събота:
29 март, събота, 10:30 ч., Чайна Мелето (бивша Веда Хаус), ул. Георги Бенковски 50, Ла Лече Лига среща

Хубав и спокоен ден на всички !

# 109
Моник@, как стоят нещата с доставката от Kiabi. Гледах, че има хубави работи на хубави цени, но никога не съм поръчвала  newsm78

# 110
  • Бургас
lokosff да ти е жива и здрава рожденничката - да има много късмет и да ви радва много.

Вчера си харесахме в нета спалня
http://videnov.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D … D1%80%D0%B0%D0%BA
и днес вечерта ще ходим с ММ да я видим, ако в действителност е добре направена ще си имаме нова придобивка и ще предстои голяма лудница в къщи. Някоя от вас купувала ли е мебели от Виденов?
Не бих купила нищо произведено от тази фирма. Работят с най-нискокачествените материали. Информацията ми е от първа ръка, така че сама си прецени.

# 111
Привет и от мен Simple Smile
  През уикенда не съм писала, че използвахме да се разхождаме с дъщеря ми, макар, че времето не беше много приятно във Варна....Днес обаче слънцето отново се усмихна.
  За срещата утре, моля, момичета пишете, разбрах за 14ч., но последно къде? Ще чакам да пишете, за да мога да се присъединя.
  Сега смятам да си направя една салатка и после малко почивка Simple Smile
   Хубав и усмихнат ден на всички!

# 112
  • София
За Kiabi и аз мога да кажа - купувала съм си неща за мен и за ММ от там и съм доволна от качеството и цените. Обаче не съм поръчвала, а съм ходила на място.

# 113
  • София
За Kiabi и аз мога да кажа - купувала съм си неща за мен и за ММ от там и съм доволна от качеството и цените. Обаче не съм поръчвала, а съм ходила на място.
в бг има ли? не съм виждала newsm78

ха, а това знаехте ли го? мен много ме учуди, а на тези съм им редовен пациент, верно основно от командировките в чужбина, но и тук откакто откриха магазини:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=772521.0

# 114
bani4arkata: За съжаление не съм поръчвала. Купих и аз на място като Josi_josi, когато бяхме на екскурзия (Барселона-Париж) преди 2 седмици. Само мога да кажа, че съм доволна от качеството.
Може би бебе2 знае?

Такаа аз имам следния въпрос. Много го мисля това кърмене и ще го мисля тепърва, то е ясно. Съществува ли някаква помощ (платена или неплатена) - да можеш да си викнеш някой и да ти помогне с кърменето, да ти даде съвети и то още в болницата, например. Не по телефона, ами направо на живо. В болницата малко на късмет ще случиш на акушерка, която да ти обясни, доколкото разбрах. Ами ако си платиш по легален път, разбира се. Не съм фен на пари под масата.  Rolling Eyes

# 115
  • София
Elpet, Monik@ аз съм ходила във Франция в Kiabi. За съжаление в БГ няма такъв магазин доколкото знам Sad

# 116
# 117
# 118
  • Варна
Варненки, среща утре в 14 часа в Гранд мол, да пием кафенце в Мармалад (бившия Крамер). Предлагам да се чакаме пред магазин Техномаркет @Home на 2 етаж, че в заведението не можем да се открием, както и не се познаваме..........

Бебе2, как можа да го пуснеш този френския сайт. Харесах си нещо и сега май няма как да го поръчам до БГ. Сън няма да спя.  ooooh!

Елпет, все забравям да пиша - успех с ремонта. Аз освен на вълна бебе, съм и на вълна обзавеждане - може да ни зарадваш с някоя снимчица на завършения вариант.  Peace

# 119
  • Варна
Lady April има две фирми(или поне преди няколко месеца толкова бяха), които са посредници и доставят от Франция. Ако сайта ти приеме картата, ето ти вариант.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт