Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 615
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Ето тук са обиколниците http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=children_ikea_in&cID=99&am … nu1=6&Menu2=0
Другото нещо, което ще си взема от там е ваничка за къпане- 10лв.

# 91
Здравейте и от мен!:)Аз чакам моето момичее на 30 юли и вече нямам търпение FlutterОтносно покупките....нищо не съм взимала!Според мен не е хубаво предварително да се купува каквото и да било Thinking Но всеки сам си преценява! Simple Smile

# 92
lokosff  Да ти е жива и здрава рожденничката , много късмет и безгрижно детство изпълнено с много игри и усмивки   ura
Обиколник първият път не съм ползвала но сега мисля да си взема за да не си бие главата в таблите
Be4heto ето това е нашата спалня от там и съм доволна http://videnov.bg/%D1%81%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-%D … D1%80%D0%B0%D0%BA

# 93
 smile3525  bouquet

Hubav den na vsichki!

# 94
  • София
Ами в Икеа съм си харесала, креватче, маса за повиване, кутии, обиколници.
мда, между другото като писах и после видях тези белите, ама наживо мисля че имаше и други, но с дребния тагъдъкахме общо взето и не се задържахме много-много. масите много не ми харесаха, но аз искам да имам някакъв шкаф, че за беб няма да имам място къде да тикам нещата му.... Rolling Eyes
между другото за креватре този модел на гъливер го имаше не само в бяло, но май наличност нямаха. не е лошо наживо обаче и затова го взехме. ако смяташ да взимаш скоро, а не да чакаш докато се роди бебче, сега имат оферта за ваучер, сигурно си го видяла  Peace

а това е на дребния леглото, с матрака от кокос, аз съм доволна и от леглото и от матрака, но не ми е функционално вече като ще са двама, иначе са ок:
http://www.dibobg.com/products/_bigImg/georgeb1.jpg

bani4arkata
леле много голям тоя диван бре Laughing

beb4eto много добре ми изглежда спалнята, но аз лично не съм купувала от тази фирма.

много ме е яд за ТК в сряда, хем щяхме да се видим наживо, хем да видя как са оправили нещата там, да пишете подробно как е минало  Hug аз имам един куп въпроси, ама няма как ........

# 95
Аз купих чаршафите от Икеа и пелените, много ми харесаха, а обиколник намерия на втората употреба същия като чаршафите Elpet,ММ освен, че е тежък е и дълъг  Laughing

# 96
elpet аз съм харесала от този тип легла http://magazinbebe.net/image/cache/data/Bertoni/Legla/MAXI%20PLU … lue-1000x1000.jpg Принципно искам обиколници, та се питах дали няма да падат върху децата ако са по-буйни /към което моите са генетично предразположени  Laughing/
Rali4etooo спокойно, нали знаеш, че накрая всичко е наред и се оказва, че напразно си се притеснявала. Като те присвие, легни и почини малко. Няма как -матката вече е страшно огромна и без неразположения няма да минем  Wink Някои мами не купуват, само си разглеждат и си набелязват неща. Аз си правя на компютъра списък кое от къде да купя. Ако нацеля промоция-взимам на момента .
А ето тук една варненска фирма, производител на спално бельо http://www.dzeta.info/infusions/online_shop/?p=productsList&iCategory=9 Шият и по поръчка

# 97
  • София
VeryMe ама  много сладко е това на снимката и е почти като на дребния сегашното, за мен пак казвам беше удобно, сега не ми е, понеже нямам място и мисля да им правя живот и здраве на двамата детска, но не сега. между другото, това с обиколниците ще ти е трудно при таква конструкция. аз ще си потърся стари снимки да пусна как съм го закрепила, но определено там където няма решетка беше с хартиено тиксо.

bani4arkata
много сладки Peace
sweetpie а каква е ваничката, цената е перфект Peace нашата е тази, мисля да я ползвам и за беб, цвета е небесно син, подложката е жълта не се хлъзга и е много удобна - http://www.hippoland.net/cam-anatomichna-vana-s-otvor-baby-bagno

# 98
elpet моя 45 дневен болничен е от 23,05, но понеже имам 20 дена платен отпуск за ползване така че излизам дефакто от 22,04,2014
VeryMe да ние с Мама Сънчо си купихме такова одеяло с хипопотамчето  Mr. Green

# 99
  • Варна
lokosff, честита рожденичка! Да ти е жива и здрава!

От Виденов имам едно бюро. Не бих казала, че е най-качествената мебел вкъщи, но става. Още като го сглобяваше ММ някак трудно си пасваха нещата и не вървят гладко чекмеджетата. Да не говорим, че едно бюро ги чаках да ми го доставят повече от месец.

# 100
  • София
elpet моя 45 дневен болничен е от 23,05, но понеже имам 20 дена платен отпуск за ползване така че излизам дефакто от 22,04,2014
аааа хитречка  Laughing сега те разбрах Peace

# 101
Привет мамчета!

Не съм писала от петък, защото с ММ пътувахме извън София малко на почивка, но много ви благодаря за утешителните коментари относно гледането на бебо. Имам моменти на паника, но сега почнах да се успокоявам. Никой не се е родил научен и ще се справим, нали така Simple Smile

lokosff Честита ти рожденичка!! Да ти е жива и здрава и много, много щастлива!

Elpet: Много ме е яд, че няма да се засечем в ТК  Hug

bebe2: И аз съм купила някои неща от kiabi. Много съм доволна!

Гледам всички напредвате с покупките. Аз още не съм и започнала, освен 3-4 дрешки, които дори не са за новородено  Laughing
Хем ме е страх толкова рано, хем ми се иска да почвам, защото аз нямам нищо и не ми се чака последният момент.  Нещо не мога да се отпусна.

Но пък вие сте накупили прекрасни неща и много ви се радвам!

Мами пазете се от грипа, че пак върлува. Еее аман просто. Да се маха вече,писна ми само да съм на тръни  #Cussing out

Аз като цяло се чувствам ОК, но вече тазът усилено ми се разширява явно. Боли ме срамната кост, опашката, седалищната част и ме опъва ниско долу от страни и всичко това от вчера.Много е странно! Отделно от това ми изтича и коластра и въобще картинката е пълна  Mr. Green

# 102
Ваничката е съвсем обикновена, нещо не съм фен на анатомичните.

# 103
  • София
Elpet: Много ме е яд, че няма да се засечем в ТК  Hug
уф и мен и аз така писах, ама сега като се затопли може да се организираме и ние като пловдивските и варненски мами (искам мелба и аааааз, идвам до морето, ей Laughing) та да се видим и наживо да си обсъдим  Grinning Hug да разкажете ей, а аз ако успея, ще си подготвя викгорина от 101 въпроса и ще ви ги пусна, ако можете да питате Hug
за покупките не го мисли, ще ти дойде момента. на мен дрешки ми се купуват, ама ще видим...

Ваничката е съвсем обикновена, нещо не съм фен на анатомичните.
на мен тънката ми мисъл беше да се ползва по-дълго време, че дребния и сега отвреме-навреме се плацика в нея и му е кеф, понеже от едната страна е за бебе легнало а от другата е за седнало по-голямо детенце и му е удобно. иначе малко скъпо идва като за ваничка, но тази се е изплатила  Laughing

# 104
lokosff ЧРД на каката да е жива и здрава, много да слуша и помага за бебето  bouquet
Аз преди малко си взех кошче за кола,шезлонг и активна гимнастика от кумата  Heart Eyes много са хубави и розови  Heart Eyes
А пък изписването на бебе Марти го отложиха за утре доФторите  Twisted Evil
Искам и аз одеалце с хипопотамчеее....

Общи условия

Активация на акаунт