Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 692
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Elpet, Monik@ аз съм ходила във Франция в Kiabi. За съжаление в БГ няма такъв магазин доколкото знам Sad
аха, разбрах, останах с впечатлението че може да има тук

Lady April благодаря мила, а аз с удоволствие ще кача инфо, макар че скъпият започна с ремонта от коридора, но с тапет ша мога да се фукна  Laughing ти какво ще обзавеждаш?
а нашата стая в момента е паднала бомба с бебешките дрешки които няма къде да тикам, легло купихме шкаф не и се чудя какво да измисля. мм като чуе за магазин и му никнат рога вече  Laughing ама и аз съм малко за бой, че много обичам да плакна очи и мога да утрепам цял ден в някой магазин, а той нали е овньо ич нема търпение  и ей така точно ме гледаше пред айкото вчера след икеата newsm66
на вас хубава срещичка и завижд за нея и за мелбите  Heart Eyes

# 121
# 122
  • Варна
LiLy_91 извинявай, ама не виждам логика да постваш само емотиконки през 3 поста? Каква е идеята?

# 123
  • София
LiLy_91 извинявай, ама не виждам логика да постваш само емотиконки през 3 поста? Каква е идеята?

202uu

# 124
Тъпаците от НОИ още не са ми пуснали болничния за плащане, нито този на мъжа ми - леко вече почна да ми писва - ами ако нямахме пари от другаде какво да правим може ли такова нещо- това не е държава. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Точно тази сутрин си следях инфото в страницата им - утре ще имам превод - за всички дни от болничния ми - 18.2-18.3. Внесен е на 7ми този месец.

Моя е от 16,02 до 17,03 още седи на в момента се обработва - дано в четвъртък ме огрее че вече ще се се побъркам  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

lokosff честита ти рожденичка   bigdance2  bigdance2 Много щастие , веселба и усмивки и желая   bouquet   

# 125
  • София
MAMA_SANCHO е това е супер тъпо, аз не помня да съм чакала толкова много време, лелеее дано ти го преведат скоро

# 126
  • Пловдив
Моя е от 16,02 до 17,03 още седи на в момента се обработва

На коя дата е внесен в НОИ?

# 127
Извинявам се,стана грешка. Имам ниска плацента,чувствителна матка и пия магнерот 4*2 и нош па 4*2,имам подготвителни котракции,в 6ти месец съм.опасно ли е?

# 128
MAMA_SANCHO е това е супер тъпо, аз не помня да съм чакала толкова много време, лелеее дано ти го преведат скоро

На 10,03 е подаден - знам че по тяхните срокове крайната дата за превеждане е сега в четвъртък догава изтича срока от 15 работни дни ( в петък, но те в четвъртък правят преводи ), но досега само един път ми се е случвало толкова да се бави плащането и то беше , когато го бяха забравили- лошото е че те не дават инфо по телефона, а майка ми е натоварена тази седмица и не може да провери на място - просто ми писна - когато благоволят да си свършат работата и ти зависиш от тяхната милост да сложат един чек за плащане- думи нямам.

# 129
  • Там някъде
Само се записвам и отчитам, че вече се сдобих с количка 1stroller и съм супер доволна  Grinning и се връщам да чета, а после ще разказвам!

# 130
  • София
И моя болничен стои на страницата със статус "в момента се обработва". На 11.03 му е входящия номер.  newsm78

# 131
  • София
Mar-Bella, май ти беше споделила това легълце, ако не бъркам - http://www.biberon-bg.com/productv/3174/leglo-desi-60-120-4-chek … -platen-grab.html

Имаш ли идея дали става и за по-голямо дете, например до 5-6 годишна възраст?
Пише уж, че има 3 нива на дъно, но с тези 2 реда чекмеджета не знам точно как се променят нивата...Иначе изглежда супер Simple Smile

# 132
  • Пловдив
MAMA_SANCHO,и преди съм ти писала,пиши мейл с притесненията ти.Не е задължително някой да ходи лично.В сряда ще провериш с пик код дали си включена във ведомостта за четвъртък.Ако не си,значи няма да ти ги пуснат в четвъртък.15 я ден ти е понеделник,та може и другата седмица във вторник да ти ги пуснат

Mrs Raven,честито.Покажи я

И моя болничен стои на страницата със статус "в момента се обработва". На 11.03 му е входящия номер.  newsm78

Превеждат ги до 15 работни дни.Още не са изтекли при теб

# 133
Момичета, не помня пусках ли линк към този блог за кърменето http://xedra.wordpress.com/2009/09/22/sorenipples/ Много много полезна информация от А до Я.
Чета, чета и имам чувството, че кърменето си изисква висше..  #Crazy Толкова много особености и подробности спокойно биха могли да откажат някоя по-нерешителна мама още преди да е опитала.Сякаш тази нагласа, че кърменето е подвиг все по-често плаши жените..а то  е естествен процес аджеба...И така седя, чета, прищя се..После се сещам, че бабите ни са го правели интуитивно и се успокоявам  Mr. Green
mama@cvety хипопотамско одеалце има в pumpal.net  Party
LiLy_91 добре дошла при нас! Хубаво е да си почиваш повече щом като си с чувствителна матка и ниска плацента.
Забелязвате ли, че на някои от нас имената ни са в сиво,  а не както до сега в тъмно синьо  newsm78

# 134
  • Варна
Mar-Bella, май ти беше споделила това легълце, ако не бъркам - http://www.biberon-bg.com/productv/3174/leglo-desi-60-120-4-chek … -platen-grab.html

Имаш ли идея дали става и за по-голямо дете, например до 5-6 годишна възраст?
Пише уж, че има 3 нива на дъно, но с тези 2 реда чекмеджета не знам точно как се променят нивата...Иначе изглежда супер Simple Smile

Нямам представа, но предполагам, че може би ще става. Най-долното ниво си пасва точно над чекмеджетата и решетката се маха. Може би ще е една идея по-високо от нормално легло. Ето тук на снимката долу вляво се вижда как изглежда, когато е на най-долното ниво.

http://rayatoys.com/baby/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D … %D1%81%D0%B8-8410

Общи условия

Активация на акаунт