Със букет лалета и зюмбюли, всяка мама чака юли - Тема 13

• 33 656
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
беше напреки на кревата и 2-та крака му висяха през решетката.

Да,краченцата понякога им излизат и ако не могат да ги освободят плачат и ние долитаме за помощ.Но ми се струва,че това няма как да се предотврати,защото обиколник не се слага на предната решетка,за да се вижда детето.Или вие ще слагате?Моето легло е с три плътни страни и само отпред е решетка.Предпочитам да имам пряк поглед към бебето в леглото,а не да има обиколник

# 196
Относно обиколниците аз пък съм за тях. Ние ще ползваме и заради кучето да не ходи много много да му диша в лицето, а като я знам нашата любопитка докато не свикне няма да миряса  Laughing
Това за задушаването ......да не дава господ, но ми се струва прекалено, ако беше така до сега да беше забранена изобщо продажбата им  newsm78

# 197
Добро утро, момичета!
Честит ни празник - Благовещение!
В 14 часа ще бъда пред Технополис в Гранд Мола. Радвам се, че ще се запознаем и ще си говорим за благата вест днес, до скоро Simple Smile

# 198
Миме вие какво куче си имате?Ние си гледаме мопсче,на е много щур,а уж трябвяше да е мързелив,не зная какво ще го правя,но много си го обичам.Ти ще го пускаш ли в стаята при бебето?

# 199
Миме вие какво куче си имате?Ние си гледаме мопсче,на е много щур,а уж трябвяше да е мързелив,не зная какво ще го правя,но много си го обичам.Ти ще го пускаш ли в стаята при бебето?
Вътре в къщата имаме Шар Пей и е много злобна към чужди хора  ooooh!, но никога няма да я махна! Няма да има никакви ограничения къде да ходи защото така само по вече ще се озлоби към бебето! А иначе в двора имаме и Алабай !

Последна редакция: вт, 25 мар 2014, 10:19 от Мимето14

# 200
И нашия  не обича изобщо непознати,зване ли се на вратата и става страшно.И аз няма да го махна та той е част от семейството,но не зная като лае дали няма да стряска бебето.

# 201
Да се запиша и аз в новата тема! Честит празник, Благовещение! Да ви се похваля - направихме ремонта в спалнята, имам си и нова спалня. Сега ми остана да изчистя жилището (т.е. квартирата, в която живея). Още нищо не съм купувала за бебо, а като ви чета......вие и колички и кошарки и дрешки.....Ще наваксвам. Хубав ден!

# 202
Добро утро момичета, аз гледам котка и нямам намерение да не я пукам в стаята на бебо, но задължително и аз ще съм там. Все пак има косми, нокти, зъби и т.н. Поне в началото ще съм много внимателна, после те сами ще свикнат да се пазят един друг.  Grinning

Искам също и да попитам, бебето от началото още ли го слагате да спи в кошарката (ние сме взели сгъваема, защото имаме голямо легло в детската)? Някой ми каза, че можело първоначално да спи в коша за новородено на количката. Вярно ли е това? Извинявайте за тъпия въпрос, но ми е за първи път  Embarassed И още нещо за тази сгъваема кошара трябва ли да взема допълнителен матрак, защото тя си има някакъв? Rolling Eyes

Ние си взехме количка jane-muum-matrix втора ръка от продавалник. Ще има нужда от допълнителен сенник, но на мен ми харесва.  Simple Smile

# 203
  • Пловдив
Някой ми каза, че можело първоначално да спи в коша за новородено на количката. Вярно ли е това?

Да,може и в коша за новородено на количката.Дъщеря ми е спала и в него през нощта в началото.Обикновено преносимите кошари са без матрак,но щом вашата има,не купувайте.

Сега за първите месеци ще взема такова малко легълце-люлка.Има колела и ще го местя от стая в стая.
Скрит текст:

# 204
Мале тумбачета ей сега тези от Пег Перего как ме ядосаха, вчера нали си пуснах поръчка за да се възползвам от 20% отстъпка която е до края на месеца ОБАЧЕ нямали налично шаси и да ми изпратели кошовете и столчето за кола, а като получели шаси да ми го пратят и него ooooh! Те луди ли са за какво са ми тези кошове без шаси  #2gunfire направо един час обяснения по телефона и оная ми вика, а ама щом още нямате бебче и го чакате за юни-юли значи има време......И естествено както бях бясна  #Cussing out и викам то нищо не се знае щом съм преценила че сега искам да си купя количката ......... ааааааааа сега не знам какво да правя newsm78

# 205
  • Пловдив
Мимето14,кой модел избра,с кое шаси?Наличността им е малка в магазина и повечето неща се поръчват.Съмняваме да те оставят без  шаси.Ще ти го доставят,а и така ще се възползваш от отстъпката

# 206
Добро утро и от мен !

Аз пък учудващо тази нощ спах непробудно и дори не станах да пишкам! Такова нещо не ми се беше случвало досега  Party

За ритничетата: И при мен понякога има затишие и колкото и да се шашкаме това е нормално. Аз пък всеки път като хвана телефона да направя видео на бебето как ми подритва и мести корема и то спира.Явно е от срамежливите  Laughing

За лекцията в The Mall: Много ми се идва, но ми е на неудобно място, а и утре аз също съм на отворени врати в ТК. Надявам се да има пак такава лекция.

Миме не се ядосвай, пази си нервите !  Hug

Завиждам на всички, които си обновяват къщичките. Ние ще може да се преместим в новото ни жилище чак другата есен/зима. А тук е малко. От сега се чудя къде ще побирам всички неща за бебето, при положение, че нямаме място из шкафовете.   ooooh!

# 207
Мале тумбачета ей сега тези от Пег Перего как ме ядосаха, вчера нали си пуснах поръчка за да се възползвам от 20% отстъпка която е до края на месеца ОБАЧЕ нямали налично шаси и да ми изпратели кошовете и столчето за кола, а като получели шаси да ми го пратят и него

е какво значи като получели, ми да ти поръчат егати шматките

# 208
Мимето14,кой модел избра,с кое шаси?Наличността им е малка в магазина и повечето неща се поръчват.Съмняваме да те оставят без  шаси.Ще ти го доставят,а и така ще се възползваш от отстъпката
Да евентуално началото на май месец, защото сега камиона им бил заминал, а в завода нямали налични шасита за Peg Perego Pliko Switch Easy Drive Modular Chocolat 2014. И уж ще имам 20% отстъпка, но пък не било сигурно за май месец, а сега ми искат 700лв капаро?!

# 209
“Радвай се благодатна,
Господ е с тебе; благословена си ти между жените.
Дух Светий ще слезе върху ти, и силата на Всевишния ще те осени,
затова и Светото, Което ще се роди от тебе, ще се нарече Син Божии.”

Честито Благовещение !

Общи условия

Активация на акаунт