Всичко за всички марки гел лакове - 4

• 127 933
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, може ли да се рисува с боички на водна основа между два слоя на Гел лак? Аз чета назад темите, но бавничко става и още не съм срещнала отговори на всичките си въпроси.   bouquet

Доколкото съм виждала тук в темата- МОЖЕ.

Знаете ли от къде във Варна мога да си закупя на място от гел лаковете на Golden Rose? newsm78 В крайна сметка май се спрях на тях, но ще ми е по-лесно ако просто отида да си купя, вместо да поръчвам Laughing

В моловете на щандовете на Голден Роуз. Peace

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 12:12 от Майка Зайка

# 91
Момичета, вече няколко пъти се опитвам да направя френски с продуктите на SBN  и ми се случва следното: полагам бяло на края на нокътя, но докато нарисувам следващия и първият се е разлял. Става нещо като преливане, а не ясна граница. Някой има ли идея, защо се случва това и къде греша+

# 92
Момичета, вече няколко пъти се опитвам да направя френски с продуктите на SBN  и ми се случва следното: полагам бяло на края на нокътя, но докато нарисувам следващия и първият се е разлял. Става нещо като преливане, а не ясна граница. Някой има ли идея, защо се случва това и къде греша+
Пробвай да махаш лепкавия слой, преди да почнеш френския, ако не го махаш. Peace

# 93
  • Варна
Ради, защо да маха лепкавия слой? Маха ли се по принцип за френски?

# 94
Ради, защо да маха лепкавия слой? Маха ли се по принцип за френски?
Mи на мен така ми се разля веднъж като правих с Блускай бялото директно върху основата. Махнах лепкавия слой и после стана. Та затова реших да те питам, защото ми бяха казали, че на СНБ гел лаковете трябва след всеки слой да махаш лепкавото. А дали наистина е така- нямам идея. Rolling Eyes

# 95
Благодаря! Утре ще пробвам така и ще се отчета  Hug.

# 96
Аз се спрях на blueskye , но не знам какъв обезмаслител да си взема , вие кой ще ми препоръчате ?

# 97
  • Пловдив
Аз се спрях на blueskye , но не знам какъв обезмаслител да си взема , вие кой ще ми препоръчате ?
Щом си се спряла на Bluesky , не е необходимо да купуваш обезмаслител.Минаването на нокътната плочка със спирт е напълно достатъчно.

# 98
  • София/Дружба
Пробвай да махаш лепкавия слой, преди да почнеш френския, ако не го махаш. Peace

Също можеш да пробваш да фиксираш за 10 сек. в печката, за да не се разтича. Със CND Shellac и с Bluesky става, SNB - не съм ги ползвала, но не пречи да опиташ и да споделиш дали става Simple Smile

# 99
А добре Simple Smile благодаря много 95 процента трябва да е спирта нали ?

# 100
  • Пловдив
А добре Simple Smile благодаря много 95 процента трябва да е спирта нали ?
  newsm10

# 101
Момичета, може ли да се рисува с боички на водна основа между два слоя на Гел лак? Аз чета назад темите, но бавничко става и още не съм срещнала отговори на всичките си въпроси.   bouquet

Доколкото съм виждала тук в темата- МОЖЕ.

Благодаря!

# 102

Също можеш да пробваш да фиксираш за 10 сек. в печката, за да не се разтича. Със CND Shellac и с Bluesky става, SNB - не съм ги ползвала, но не пречи да опиташ и да споделиш дали става Simple Smile

и това ще пробвам днес и ще докладвам

# 103
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,продавам 2бр. гел лак Малинка цвят и база+топ ако някой се интересува пишете на лични .Simple Smile

# 104
  • Варна

Такааа, розовото е PINK CUPCAKE na ProGel, a френския е с Gelish. Показвам ги така, защото исках да ви ги покажа и за да пробвам как ще стои този цвят за френски. Не е моя цвят за френски, въпреки, че е името му е слонова кост /заради което се подведох като го поръчвах/. Разменям го. Gelish- лакирала съм само този пръст с него. Довечера ще се направя с розовкото и ще сложа снимки в албумчето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт