Всичко за всички марки гел лакове - 4

• 127 877
  • 734
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте отново от мен! Вчера ми пристигна лампата и лаковете и веднага ги пробвах. Единия лак, който пробвах е на Bluesky термо лак бял/циклама с брокат- TC21.  Искам да попитам тези, които са го ползвали прозрачен ли трябва да е, защото аз мислех, че е бял с брокат. Розовото се появява само под студена вода или допир със студено. От сайта ми обясниха, че при дълги нокти трябва накрая да се оцветява ама.........  newsm78

Дано се отворят снимките:
http://media.snimka.bg/s1/3753/033749468.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/3753/033749467.jpg?r=0

Трябва да са дълги ноктите за да стои цикламеното. По въпроса за бледото - нанеси още един или два пласта. Ето при мен как е:

# 661
Здравейте! Моля да споделите ползвате ли ibd just gel и доволни ли сте като трайност и сваляне? Ще съм много благодарна!   bouquet

# 662
  • София
Въпрос: искам да си направя декорация с фолио. По клип чета гледам, че рисуват орнаменти с гел и после отпечатват фолиото върху орнамента. Какъв гел да използвам? Мерси предварително!
Вземи си гелова боя First gel! Mного е хубава!

Lion_Dess, точно First Gel си взех и пробвах, бялата, titanium white, не става. Само с черния ли става? Колко време ги печеш? Аз съм с led лампа.

# 663
Въпрос: искам да си направя декорация с фолио. По клип чета гледам, че рисуват орнаменти с гел и после отпечатват фолиото върху орнамента. Какъв гел да използвам? Мерси предварително!
Вземи си гелова боя First gel! Mного е хубава!

Lion_Dess, точно First Gel си взех и пробвах, бялата, titanium white, не става. Само с черния ли става? Колко време ги печеш? Аз съм с led лампа.
Отливката се прави с черна  боя,трябва ти черната,с ув лампа я пека 1 мин....С  лед  по-малко трябва да е...

# 664
  • София
Ясно. Ще си поръчам черната тогава и ще пробвам. Още един въпрос: По какво се различава геловата боя first gel от гел лак (bluesky примерно). Мерси!

Последна редакция: нд, 03 авг 2014, 01:17 от Tonita.80

# 665
Здравейте момичета, имам един проблем... и търся причината за появата му и решение , надявам се да помогнете. Използвам ув гел-а и останалите продукти за ноктопластика на Лина . До сега съм нямала проблеми , като съм си слагала гел , за себе си го използвам за уплътняване на нокътя , но от месец насам , докато си го сложа и се отлепя гел-а от целия нокът , това нормално ли е ? Ходих и при една приятелка , тя да ми направи уплътнението , и отново така се получи... Възможно ли е това да се дали на прекалени прием на лекарства , който взимам последния месец или просто нещо не ми понася гела и не мога да го задържа ? Благодаря ви предварително :*

# 666
foxy-the infant prodigy твоите са станали уникални Simple Smile Снощи пак правих една приятелка и с още един пласт стана белия цвят, но и тя е с много къси нокти Simple Smile

Да ви попитам как мога да коригирам рисунка с акрилна боя без да разваля лепкавия слой, пробвах с вода ама само се размаза?

# 667
Ясно. Ще си поръчам черната тогава и ще пробвам. Още един въпрос: По какво се различава геловата боя first gel от гел лак (bluesky примерно). Мерси!
С гелова боя може да се рисува техниката one stroke с гел лак не може,също е по-плътна и за отливка специално е най-добре да се използва,с гел лак отливката не става толкова добре,понеже боята има мн  по-силен лепкав слой,пък и има релеф,което прави да изглежда още по-добре...

# 668
Може ли някой , който поръчва от БМ да ни обясни как стоят нещата Simple Smile  / малко не е в темата, но не знам къде да прочета .../ Благодаря Simple Smile

# 669
foxy-the infant prodigy твоите са станали уникални Simple Smile Снощи пак правих една приятелка и с още един пласт стана белия цвят, но и тя е с много къси нокти Simple Smile

Да ви попитам как мога да коригирам рисунка с акрилна боя без да разваля лепкавия слой, пробвах с вода ама само се размаза?
Много добре е станал лака този път. Корекция на рисунка можеш да направиш със спирт- с тампонче за уши, например.

# 670
Мерси Ради Simple Smile

# 671
Чета ви много редовно, нищо че не пиша. Има много нови момичета,което е страхотно.
Ради, страхотна както винаги.
http://www.bundlemonster.com/ от този сайт каква е цената на доставката и има ли ограничения в покупките. И за колко време пристига?
Проверих и доставвката е 8,50 долара,на мен ми пристигна за около 2 седмици

# 672
Здравейте, за първи път се включвам с коментар по тема във форума, независимо, че от около година спорадично следя живота тук. Търсих информация за SNB, защото преди около 2 месеца една приятелка ми подари техен диамантен заздравител, лак и дълготраен топ. Хубави са продуктите и са професионални или поне така пише на шишенцата. Използвам заздравител и лак винаги след 2 поредни тура с гел лак. Рових се за инфо, защото въпросния диамантен заздравител много ми хареса. Оказа се, че SNB имат доста продукти, в това число и гел лакове + сайт, от който може да се поръчва. Направи ми впечатление, че гел лаковете им никак не са евтини, но пък имат някакви интересни ефекти, които също са гел лакове. Любопитно ми е някоя от вас слагала ли си е SNB гел лак и до каква степен е бил траен и издръжлив той? Ще съм благодарна, ако споделите мнение.  Simple Smile

Аз до момента съм си правила няколко пъти ши-лак, гелиш също съм си слагала, но не толкова много, от известно време насам, а и в момента съм с джелерейшън на Джесика и като сравнявам май най-доволна съм именно от него. Имат хубави цветове, след изпичането на топа и премахване на лепкавия слой се появява направо стъклено покритие, което дори ровейки за ключовете в чантата си 3 пъти дневно, не успявам да надраскам. Нося го около 10-12 дни, защото ноктите ми растат бързо и не издържам да си гледам грейналите отдолу луни и отивам да ми го свалят. Само веднъж съм имала проблем с обелен джелерейшън и то беше защото нокътната ми плочка не беше обработена добре от маникюристката. Свалянето си е абсолютно същото, като при останалите гел лакове. Като цяло съм на мнение, че няма сваляне на гел лак, което да е "щадящо" за нокътя и лично аз мога да издържа макс 2 последователни тура с гел лак, след което минавам на заздравител + лак и стабилен топ  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 673
Трябва да са дълги ноктите за да стои цикламеното. По въпроса за бледото - нанеси още един или два пласта. Ето при мен как е:

Страхотно!
Този ефект стои без да си топиш ноктите в топла/студена вода ли, винаги ли остават така при по-дълги нокти термолаковете?

# 674
Здравейте отново от мен! Вчера ми пристигна лампата и лаковете и веднага ги пробвах. Единия лак, който пробвах е на Bluesky термо лак бял/циклама с брокат- TC21.  Искам да попитам тези, които са го ползвали прозрачен ли трябва да е, защото аз мислех, че е бял с брокат. Розовото се появява само под студена вода или допир със студено. От сайта ми обясниха, че при дълги нокти трябва накрая да се оцветява ама.........  newsm78

Дано се отворят снимките:
http://media.snimka.bg/s1/3753/033749468.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/3753/033749467.jpg?r=0

Тук на колко пласта ти е? И аз си го поръчах, че отдавна му бях хвърлила око

Общи условия

Активация на акаунт