За свекървите, децата и още нещо...

• 61 079
  • 975
  •   1
Отговори
# 570
  • Tам през Атлантическия океан

Обратното важи също с пълна сила  Grinning

Родители си патят когато са гласували прекалено доверие  Sunglasses

Аз съм за златната среда  Grinning

Както си възпиташ и научиш отрочето, а ако сам не си способен да си го прецениш...
Аз съм от тези, на които винаги са гласували пълно доверие от ранна възраст, излишно е да казвам, че и до ден днешен е така.  Wink

Доверие се гради  Wink с време и постъпки  Peace

Пример,  нали няма да пуснеш дето  само да свърши нещо, неподготвено  ако преди това постепенно не си го понаучил как да постъпи, да го направи , да действа. След определени пстъпки може да му довериш и за по сериозни неща  Wink

# 571
Адел, да не си посмяла да кажеш, че жилището ти е наследствено, че Дес ще получи обрив.   Laughing

Grinning Hug

'Обрива' е от - "сами сме се справили без ничия помощ , сами вс. сме постигнали "   Wink

# 572
  • София
Добре де, Дес, щом така те устройва... След като ми е подарено жилището, в какъв срок е уместно да казвам, че не се справяме сами. 30 години - колкото една ипотека ли?

Аз имам други примери пред очите си. Познати, изплащащи "сами" ипотеките си, благодарение на родителите си.  Mr. Green Но не се дразня.

# 573
А защо се дразниш от мен  Rolling Eyes  Whistling ?

Аз правя разлика , разграничение за мен не е едно и също сам и 'сам' с помощ от някой си Wink

Аз имам други примери пред очите си. Познати, изплащащи "сами" ипотеките си, благодарение на родителите си.  Mr. Green Но не се дразня.

С помоща на родители  Mr. Green

# 574
  • град-държава
Колко му е акъла и какво му е отношението на един човек, се вижда от един поглед, какво остава за детето ти.
Не е нужно, ако си му изградил и отглеждал в среда и стандарт, да го върнеш в първи клас, за да прави същото и да му направиш живота тъпанарски, обезсмисляйки това, което си правил за него преди да навърши пълнолетие.  Crazy
Дай му старт според възможностите си, а дали ще се задържи и започне да гради отгоре, бързо ще стане ясно.

# 575
  • София
Дай му старт според възможностите си, а дали ще се задържи и започне да гради отгоре, бързо ще стане ясно.
Peace

# 576
  • София
Peace
и после що четем В мен ли е грешката?  Mr. Green

# 577

Старт е добро възпитание и добро обарзование  Peace

Прекаленото помагане може да спре развитието  Sunglasses .....  Whistling

Дзвер  Mr. Green Peace

# 578
  • град-държава
Старт, не означава да те издържат до пенсия, теб, мъжът ти, децата ти...

+ Собствения дом, не ми е спрял развитието, дал ми чувство за сигурност.
А ако си уверен в доброто възпитание на детето си, то няма да се съмняваш в действията и решенията му.

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 16:12 от Vermilion`

# 579
  • София
Да бе, ние сме такива пройдохи и лентяи заради моето жилище.  Whistling

# 580
  • град-държава
Е, и така работя без работно време, по дяволите.  Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 16:26 от Vermilion`

# 581
А па моите родители са гадни егоисти  Whistling и са ме оставили да се мъча , мъкаааааа  Cry

Старт, не означава да те издържат до пенсия, теб, мъжът ти, децата ти...

+ Собствения дом, не ми е спрял развитието, дал ми чувство за сигурност.
А ако си уверен в доброто възпитание на детето си, то няма да се съмняваш в действията и решенията му.

Значи мойте на всичко отгоре , не са ме възпитали добре.

Sunglasses Whistling

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 16:37 от Desss

# 582
  • където ми харесва

Аз няма как да се върна на село, защото не съм от там Whistling
Мъжът ми също има жилище, което заедно с моето наследствено, в момента са под наем.
Иначе, по казуса-не съм човек, който разчита на някой друг да му свърши работата. Значи, преди да срещна мъжа си, вече имах своето жилище, като планът ми беше да отиде за детето ми един ден, пък аз да си живея в наследственото. Така де, ама и мъжо ми има дом. Тоест, дори апартамента ми да беше само един, децата два, то и мъжа ми има един, нямаше да остана на улицата. Rolling Eyes

Ne визирах тебе  Wink както и да е  Peace

Иначе респект щом си успяла сама да купиш жилище  Peace
Дессс, аз отговорих, защото си цитирала моя пост, душа.
Скрит текст:

А я да ви питам , ако имате повече от 1 дете а заветният апартамент е един какво правите  Sunglasses ?!
Е, аз успях да си реша въпроса кардинално.
Обаче, все си мисля, че ако имах само един апартамент, при наличието на две деца, вместо да се надявам, че няма да се избият, при подялбата му, щях да го продам и да разделя сумата на две равни части-на всяко дете по равно. Така ще имат правото да решат какво да правят със сумата. Дали да я вложат в образование, в свой собствен дом или в нещо друго.  Laughing

Чакай , чакай а ти къде ще отидеш  Rolling Eyes къде ще живееш  Wink
Или имаш още 1  Laughing Hug

Много родители се връщата на село  Sunglasses немили не драги и преотстъпват  жилището у градО на дечицата.  Flutter

# 583
  • София
Авторката вече спря да пише

# 584
  • София
Авторката пише вечер, явно след работа  Peace

ПП Не е безработна като нас  Joy /аз съм в болничен, де - детето е болно  Mr. Green/

Общи условия

Активация на акаунт