За свекървите, децата и още нещо...

• 60 650
  • 975
  •   1
Отговори
# 885
Много пъти се връщах и всеки път е адски забавно. Налагането на вето какво е?

Нeфинасиране на щурото задръстващо начинание по закупуването на диван с особено неподходящи размери. Но реалността показа друго - наложи го на половина, с половината кинти за диванчето.

# 886
Да пише, как се месиш на сина си. За ремонта 100 процента са те питали и сте стигнали до едно мнение. Там проблем не виждаш, защото ако бяха решили да боядисат тавана зелен и на теб не ти хареса, първо щеше да пуснеш тема за тавана. Или си дала насока как да стане ремонта, а те не са възразили. Сега обаче дават отпор и ти си бясна. Пожелавам им да спечелят от тотото например  Mr. Green да те видя тогава, какво ще правиш и как ще си "купиш" уважение.

# 887
отговорното решение да имат деца, тогава вече и аз ставам фактор - децата ще са и мои внуци, както и на сватовете. Тогава вече и ние имаме някаква дума в "цялата работа". Wink

Ооо, Боже, жено, вразуми се Shocked Shocked Shocked Shocked

Какъв фактор ще си ТИ Shocked Shocked бабата Shocked Shocked Shocked

Тая тема заприлича на филм на ужасите, с теб в главната роля.

Фактор щяла да бъде.

Що не си ми една свекърва, да видиш какъв фактор ще си.

Надявам се снахичката да изпуши в един скорошен момент, което неминуемо ще стане, така, както те чета, няма да ти се размине. И се надявам така да ти натрие носа, че всички фактори да ти излизат през там.

# 888
  • където ми харесва
Ако наистина беше, темата нямаше да съществува.
Иначе, много кофти специалист ще да си.

Защо? Ти смяташ, че специалистите не се развеждат, нямат проблеми, нямат семейни вълнения радости и сътресения, нямат разведени деца? Наистина ли така мислиш? Thinking
Значи според теб, специалистите знаят всичко. То ако беше така, смяташ ли, че въобще щеше да има проблеми в семейните отношения между хората, след като специалистите могат да оправят всичко?
Извинявай, ама щом не вярваш в силата на специалистите да спасят един брак, ти къде точно си тръгнала да спасяваш каквото и да било? Или ти си по-добра от тях? Вече става смешно.

Вече забелязах, че можеш само да четеш, но не обичаш да асимилираш прочетеното. Къде по-точно съм казала, че ЩЕ СПАСЯ брак? Казах само, ЧЕ ЩЕ СЕ ОПИТАМ да го спася. Виждаш ли някаква разлика в двата израза, или не? Thinking
О, аз много добре си асимилирам, ти май не го правиш. Попитах къде си тръгнала да спасяваш каквото и да било, това също значи и да се опитваш.
Много ми е любопитно, ако и сина ти, и снаха ти, категорично ти забранят да се месиш в техните отношения, па макар и да имат деца, как точно ще пробиеш тази стена, за да се намесиш и ти между тях?

# 889
Да, ще изпуши, със сигурност, нека да порасне малко. Младите явно са доста млади, още не се шлифовани. Плахи, тепърва навлизащи в истинския живот. Ще поработят, ще започнат да имат свои пари, съответно и самочувствие и много бързо ще разкарат бабата с безумните си претенции.

Вместо да пишеш по форуми, изгледай всички сезони на "Всички обичат Реймънд"
Много забавен и любим мой сериал за свекърва и свекър, които се месят в живота на синовете си.

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 16:04 от V V

# 890
  • София
Да, ще изпуши, със сигурност, нека да порасне малко. Младите явно са доста млади, още не се шлифовани. Плахи, тепърва навлизащи в истинския живот. Ще поработят, ще започнат да имат свои пари, съответно и самочувствие и много бързо ще разкарат бабата с безумните си претенции.

Честно да ти кажа и аз на това се надявам. Тогава с чиста съвест ще си гледам кефа по круизи... Sunglasses Обаче ако някои от дамите тук са ми снахи, ще се наложи да приложа стратегията, който си има деца, да си ги гледа и да се оправя. В крайна сметка, на каквото си постеле човек, на това ще легне. След като съм давала докато са били млади, ако като се поочукат и поостареят решат да ми бият шута, толкова по-зле за тях самите. Обаче ти това не мож го асимилира, а? Joy

П.С. Аз вървя в комплект с доста екстри. Все ще се намерят желаещи за тях, ако моите не ги щат... Blush Ти пък вземи да гледаш някои стари хубави български филми по темата, има доста такива.

# 891
  • където ми харесва
Ама ти защо си мислиш, че повечето снахи тук, не си гледат сами децата и не чакат на драгите си свекърви да ги удостоят с честта, да им дондуркат отрочетата? ooooh!

# 892

П.С. Аз вървя в комплект с доста екстри. Все ще се намерят желаещи за тях, ако моите не ги щат... Blush Ти пък вземи да гледаш някои стари хубави български филми по темата, има доста такива.

В превод - Имам кинти и който ги иска трябва да ми се кланя доземи и да се съгласява безропотно.

# 893
Няма да е точно така, ти пак ще ходиш при тях, те пак ще те канят, но вече няма да имаш претенции, те няма и да те слушат. Просто вече ще са големи хора, сега явно са деца. Имам чувството, че са по на 10 години. Както сега не ходиш по круизи и тогава също няма да ходиш, сега ги изнудваш с пари, после ще ги изнудваш с техните деца, нали?

# 894
Уау , popule ти изглежда получаваш доста добри издръжки и от доста разтрогвания на брака . Party

# 895
Уау , popule ти изглежда получаваш доста добри издръжки и от доста разтрогвания на брака . Party

По скоро от новия й брак с чужденец.

# 896
Споко, рано или късно , само след няколко страници ще чуем как става този фокус.
 Popule, имам въпрос; Кой ти гледа дечицата, докато си спестяваше за имот(и)?(не знам що, но си мисля. че е била свекървата от първия брак)

# 897
  • София

В превод - Имам кинти и който ги иска трябва да ми се кланя доземи и да се съгласява безропотно.

Ех, чак пък безропотно... Blush Може и с ропот... Joy Joy Joy

# 898
  • София
Споко, рано или късно , само след няколко страници ще чуем как става този форкус.
 Popule, имам въпрос; Кой ти гледа дечицата, до като си спестяваше за имот(и)?

А може би искаш да ти дам ключа от квартирата си?
Поради каква причина моята особа е в твоята уста? Що проявявате такъв нездравословен интерес? Нямате ли си свои свекърви, та да ги разпитвате за живота, съвети да им искате, да си поговорите с тях?

Аз съм чужда свекърва, не ваша, сори, ама някои неща само със снахата си ще обсъждам, на кафе и сладки приказки.  Simple Smile

# 899
Жалко, Попюле, жалко, че няма да те видим след десет години как се търкаляш от смях. Тогава други ще се търкалят.

Общи условия

Активация на акаунт