Аз от юни не съм правила, а мъжо не знам
Може и да си е намерил някоя. Едното от ляво, другото от дясно, как се правят такива неща 
В хола не става, че бабето ще ни хване, та го закъсах.
Айде от мен много

, ама сам не му се играе, иска и компания
.Иначе и нашите колики още не са минали,не са толкова силни като в началото,но си има още.Вечер ако не съм дала Инфакол, не може да се нахрани.Започва едно свиване,напъване и блъскане.
.На моменти доста тежко ми идва, добре, че е на занималня и там доста добре се справя с учението.Много съм доволна от занималнята, в началото бях с резерви,но се оказа,че грешах.Тя там се чувства доста добре и когато не съм и аз на главата,а учителката е доста по- старателна.Вече мина празника на буквите и беше много хубаво.Изключително мило ми стана като излезе на дъската и пред всички прочете едно стихче,което учителката и даде.За нас това е голям напредък,защото като започна първи клас не знаеше да чете и пише, за разлика от други деца в класа и.
, за сега само бебо е здрав, доно не се разболее и той.Всички сме с гърлобол и запушен нос.Аз и каката даже сме с кашлица
.Като добавим и недоспиването, направо съм като парцал
.За кексове говорите, ние едвам се добираме до леглото и щом се озовем в хоризонтално положение заспиваме
.Говорили сме,че трябва пак да се започне, но за сега подходящият момент не е дошъл и така като гледам едва ли скоро ще дойде.
)) Абе, със сигурност след раждането бях по-слаба и после качих. Кантар нямам, не желая и да имам.
Срещата съм я обявила от 10.30 натам, защото има мами, на които само сутрин им е възможно. Аз лично съм откарвала по цял ден, така че и 12 да дойдете - няма да сте без компания 
Ако все пак те притеснява, заповядай на най-свободния формат - Бебешко кафе с Ла Лече Лига - там пък дори и тема няма 

меко казано...та така,оплаках ви се.Извинете,че ви натоварвам с мойте глупости
За кекса немога да се оплача,кексим си редовно,но след издънката му онзи ден сега ще го наказвам.Няма да види кекс доста време 
После го обърнах пак по гръбче,а той отново взе да се кикерчи да се върти.

Така че имам надежда 

.Аз още не съм станала ,размятам се в леглото с моя момък още.А той не може да заспи от 7 и 30 ,пък му се спи.

нашето момче вече така силно гука, че имам чувството , че аха и ще проговори
В понеделник имаме час при лекарката и ще видим колко сме станали големи! Чета ви редовно и много ви се радвам ! След малко ще се оправям , че да ида на фризиор и маникюр . От както съм родила се чувствам като пепеляшка,но само като чистачка , а е крайно време да се стегна и като за бал

.
. Стреса ми влияе качващо. Пък съм с ниско кръвно и ниска захар, без сладко трудно изкарвам 2-3 дни.

ММ миналата година забрави годишнината ни...Ами кофти ми стана, ама какво да се прави 

И не само това,изцяло аз си се грижа за детето и вече незнам какво още да му говоря,.през ден имаме диалог по въпроса.Аз сега искам помощ,по-нататък и ще го оставям и има желаещи да го гледат(то и сега,ама нали е на кърма).И така,оплаках се хубаво,извинете ме
Като остане без избор ще се грижи и още как. Аз така излизах с приятелки. кърмих и си бих камшика. ММ остана с двамата у дома. И беше единственият мъж, който не се обади да каже, че детето реве или да пита кога ще се прибера 
Забременях 44, но сякаш чак до там не искам да слизам... Искам само да се стегна малко. Баща ми има една приказка "Земи се наспи, напълней и се пострижи, че ми приличаш на проскубано хипи" (това е съвсем реално изречение към мен