За диетите аз не съм против, но зависи какво наричате диета. По принцип думата значи режим на хранене. Ако се прави една диета и след това си върнете навиците, ефект никакъв. Трябва да се спазва някакъв режим, който да се превърне в начин на живот. Уви, аз май още не съм си го намерила. Но гледам да не прекалявам с яденето, да не тъпча вафли (както преди) и т.н. С упражненията и ограниченията успях половин кг за 2 дни да смъкна. За съжаление ми е трудно да ям цял ден плодове и да изчакам ММ за вечеря. В 5ч вече ми пристъргва и хапвам нещо.
ell_83, ако го нахраня в 12.30-1 през нощта, устисква до 6-7 и то се буди по-рано, налага се да го взмем между нас на спалнята и да му бутаме бибата в устата, иначе мрънка и е кисел, не спи. Така с пробуждане и заспиване откарва до сутринта. Вчера го храних в 11.30 и в 4 се събуди. Успях пак до 5.30 да го залъжа. Много е лаком, не знам какво ще го правим.
За отношенията с ММ- ами не са съвсем както преди и то поради липсата на време. И съм по-изнервена, нямам желание, все ми се спи, абе... Пооправят се по малко, ама в началото си бяхме съквартиранти.
. Иначе е спокоен,спи си днес. Не ми е по нервен или различен от обичайното. Сега в 22 ще го изкъпя,че с това ядене ни се обърка режима. Дано си изяде яденето в 23. Някакви идеи?
. Иначе за Дейвид много се грижи ама пак от 4 годишна възраст на сам. И за капак ангажимента ми с фирмата.... Напоследък шефката ми се прави на интересна и това допълнително ме изнервя-имайки в предвид чудесата които правя. Изобщо ужас..... Иначе спрямо отношения с ММ-еми.....и аз не знам какви сме -приятели не сме,щото не му споделям всичко,гаджета не сме,защото секс не правим толкова редовно,мъж и жена не сме защото не правим нищо от предните два примера
Какво сме..... някакво 4-то определение... И друго да ви се оплача с тия Била стикери към техните албуми-лелеее ужас,пишман станах. Влязох в един форум за разменки ( защото никога иначе няма да ги съберем). Само пиша в една тетрадка и ходя до пощата да пращам и получавам. Ужас
Айде наздраве от мен-да си пийна последната чаша червено вино,че от утре АБ.....
буди се с усмивка, гука, радва се на въртележката си. Като огладнее помрънква малко, но с мед да го намажеш. Предпочита да си седи в кошарата и от там да ни се хили, сама си заспива, без дундуркане,е, вярно, с помощта на бибата, но без носене и люлеене

Знам колко е неприятно, ние наскоро претърпяхме същото.