За Борисовата съм ок.
Вече сме 5700гр(+1кг) и 58см(+4см)
Иначе докторката каза да й дам Панадол,ама аз съм в чуденка,дали да не изчакам и ако вдигне тогава 
Изписа ми да смуча Тонзилотрен. Дано ми мине
Ма колкото и да сте "кексуални" с ТМ, как ТИ с това недоспиване, кърмене и т.н. си имала сили и желание за толкос??? Ъъъ хвърли ме в тъч, ша знайш!
Ма колкото и да сте "кексуални" с ТМ, как ТИ с това недоспиване, кърмене и т.н. си имала сили и желание за толкос??? Ъъъ хвърли ме в тъч, ша знайш!

дано не е еднократно. 

Сега малко се поуспокоиха нещата, та няма по няколко пъти на вечер, да не кажа хич, че с тия глобули 

Аз съм на върха на щастието,сега е по-весел и се надявам реването днес да е по-малко.Искам да попитам,лепенките куул пач на боцнатото като се слагат,за предотвратяване на температура ли е,или за да облекчи ако има болка?И друго,има ли някой крусти вече и кога излизат?Ние нямаме и незнам дали да се радвам или предстоят?
Пие яко вода. Няма температура и е спокоен.Ака си нормално, какво му стана на това дете не знам.Направо нямам настроение. Дейвид ми ги правеше същите номера и поради тази причина на 4м. започнах да го захранвам. Просто отказа да пие мляко.... На кратко да отговоря....
Аз съм на върха на щастието,сега е по-весел и се надявам реването днес да е по-малко.Искам да попитам,лепенките куул пач на боцнатото като се слагат,за предотвратяване на температура ли е,или за да облекчи ако има болка?И друго,има ли някой крусти вече и кога излизат?Ние нямаме и незнам дали да се радвам или предстоят?

аз от скоро съм в Януарчета...било то термин или родени ( не бях ориентирана преди къде,какво и що). 

болни сме тримата накуп. Малчо кашля, а носът пръхти (напрааво грухти) Вчера бяхме на лекар и сега слагам капки, пи есироп за кашлица и утре пак ще ходим да ни види. Откъде се взе тоя вирус пък сега ... но интересно, вс ему бяха студени ръчичките напоследък, а уж те не били показателни за температурата на децата
а нослето не му беше студено. Мн ми е тъпо как допуснах да се разболее на 2 месеца
а наскоро си мислех че трябва да си купим инфалатор ей така превантивно - а, сега това предчувствие ли е било или каквото си мисли човек, това става 
!
). Ама всичките тия биогаи и тем подобни, как мислите че се синтезират? Нали и те са лактобацили. Не че си насаждам мнението. Просто казвам какво мисля. Като цяло, всичко в науката е така - днес едно, утре се отрича и идва друго.

,малкия тогава яде и до сега се въртя и неискаше да заспи.Тъкмо се примирих със ситуацията и си направих кафе и той задрема,а моя сън е разбит.
Сега пак се изцедих,детето пие кърмата,четох че имала по-различен(малко солен)вкус.Обаче чак толкова силно течение дали е нормално?Ще видя как е до обяд и ше звъня на АГ.