Пролет, птички пеят- ЯНУАРЧЕТАта гукат и се смеят! Тема 22

• 38 308
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте момичета! Сега някои от нас си правят кефа в парка. Ние току що влизаме от разходка. Взех баткото от семинара и с още 3 момчета съученици голяма игра до преди малко падна. Сега обядваме и ще тръгваме към личната ми лекарка. За по/връщането не ми говорете. Не стига,че пак яде по 110мл.,но и като върне още 10...ми идва да ревна. Иначе ако легне веднага да спи успяваме да задържим ценната течност. Но буден ли е,става такова риткане с крачета и ръчички и смеене,гукане,че чак започвам и аз да се оригвам като го гледам.Вчера беше един от малкото ни щастливи дни. Ядеше много добре,почти без връщане....ама и спа през целия ден. Днес наваксва.... Аз пък на всичкото и от горе съм се захванала да прибирам зимни обучвки и якета. Та пада едно пране и миене.... До тука 4-та пералня/сушилня... Да ви кажа и как си изпуках последния болничен,който днес преведоха- 750лв.за 3 месеца преведох online на Топлофикация и 120лв. на ЧЕЗ за 2 месеца  Tired останах с 5лв. А този месец започна и не знам как ще покрием другите разходи. Но това парно много ми тежи,пък и лихвите са му.....ТЦТЦТЦТЦ
Искам да се опитам да заделя някой лев за море,но.....банките са ни в повече. Пък и стоките на лизинг са доста... Хайде ще чакаме довечера отзиви за срещата...

# 241
За повръщането и при нас след всяко ядене повръща или като пресечено или като водичка. И аз вода не давам просто ми отказва дори и да си оплакне устата, за което моята майка постоянно ми се кара. Когото и да съм питала всеки ми казва че било нормално и нямало страшно.
Ние през деня спим по 40-45 мин и се будим, но вечер е горе долу добре - 4-5 часа.
Относно разходката съм леко обидена на Варненските мами нито една не прояви интерес, но нищо. Поне да бяхте казали, че не можете или не Ви е удобен деня. Ама аз съм тъпа и упорита. Заминавам си в родния град в понеделник - вторник и ще стоя там до Велик ден. След това ще предложа пак среща дано тогава да има ентусиасти.  Hug за всички особенно за Варнеки Simple Smile

# 242
Здравейте прекрасни,

Само се разписвам набързо,че хич не ми остава време....чета ви де, само че отгоре-отгоре, та ще гледам до утре да съм ви изчелав детайли:)

Панди, стискам палци за кърменето и да знаеш, че и да не се получи - няма смисъл да се  тровиш, защото Лизи и Анди имат нужда от лъчезарна и усмихната мама Wink))) Hug

Ронкис, суууупер клипче. Итън е чуден и колко стабилно държи главичка. Нашият Алекс вече е на 3 месеца и 1 седмица, но май има малко да го догонва Simple Smile

Привет и на новите мами   bouquet

Надявам се да сте си изкарали супер в Борисовата ( някой път и ние ще се включим ), а и момичета от Южния също  Hug

Hug на всички ви и по - специално на Кайлис, Елг, Котето, Тонини, Мама Тодорова, Фейсчето, Зузи_79, Зеленкото - мернах с едното око,че сте поствали и се връщам да ви чета ( е, не баш сега де....,ама тия дни newsm62 )

ей, много трудно се пише с една ръка и то лява Wink

# 243
Ние днес няма да ходим на разходка, по принцип не пропускаме, бебето си спи в количката, обикаляме 1-2 часа, нито дъжд ни спира, нито нищо, все пак в Англия живеем и не мога да се оставя да ме спира дъжд, имам мушамено пончо. Но нещо казват по новините, че има високи нива на замърсяване днеска, смог, даваха кадри от лондон сутринта, а и прах от Сахара навява. Ние сме далече от Лондон, но и при нас е мъгла днеска и мъжа ми се обади да ни предупреди да не излизаме.
Той си е купил бейби бьорн вчера  Simple Smile, да го видим, аз имам от тези слинг-шалове, ама не ми влиза много в употреба.

Вчера ни беше първото излизане в общество, ходихме на бебешка среща, той нашия освен мене и баща си, и разни лекари и акушерки друг не беше виждал, лежа си и гледа кротко, после спа 12 часа с малко поцокване отвреме-навреме.
На мен ми казаха всеки ден да слагам бебето по корем, до 5 минути, аз не съм. Сега като видяхме Итън и ни хвана спортния хъс  Wink, едвам го чаках да си отвори очите, веднага го сложих по корем, той лежи като разгънат вестник и реве, имаме още много да тренираме  Simple Smile

# 244
  • София
Здравейте и от мен! Надявам се, че разходката е била приятна и разтоварваща за всички. За някоя от следващите ще се включа и аз. Не успях да дойда, защото баба ми почина и вчера беше погребението. Просто не съм в настроение за среща с много хора, пък ми е и скапано настроението, и не съм приятна компания. Ако искат люлинските мами да си организираме среща?
Панди, радвам се на упоритостта ти с малката. Дано успееш.
ronkis, позната история.......миналият месец и аз го правих този номер, обаче да ти кажа по-спокойно ми беше след като знам, че съм се разплатила навсякъде.
Лек вечер на всички!

# 245
  • София
Момичета,аз нямам представа до колко се развива Итън по правило. Та сега така ми повдигнахте тонуса с коментарите си ... Много ви благодаря! Мисля си ,че най важното е да са здравички пък спорта ще си дойде ....  Hug Аз бях на снимка на дробовете заради моята 3 месечна кашлица и пак няма нищо. Абсолютно чисти дробове. Бактерия нямам...какво е това чудо незнам. Явно някаква алергия! Смятам вече да не и обръщам внимание.... Хайде чакаме отзиви за разходката в Борисовата!
amira8411 не се сърди на твоите съгражданки! И аз не мога да сваря да отида на срещата тук в София. То все нещо има човек да прави и организацията е трудна. Но за другата седмица обещавам да се класирам.

# 246
Ронкис,историята със сметките е позната.Ние с ММ се успокояваме с факта,че ИМА с какво да ги платим тия мити сметки ами ако нямаше? :lol:1000 лв. не ми мърдат на месец за сметките и на мен,айде на изплащане нямаме,щото вече толкоз сме се опарили от тия купилки и ако има пари за купуване наведнъж-купуваме,ако не-не купуваме.За море не моа събера посмъртно,щото обичаме да си угаждаме на душичките къде за ядене къде за пътуване или някоя глезотия,ама квот такова.
Амира8411,значиии така да я обичам тая Варна,чуствам се като у нас си и ако живеех там аз щях да съм първата отзовала се на поканата,и без това тука в Ямбола си се разкарвам почти сама или с мама,ама друго си е да си някоя друга мама.Дано поне софиянки сте се забавлявали днес.

# 247
Хоп първа разписала се след срещата в Борисовата - много беше приятно, голяма раздумка, а мъфинчето на Зеленкото ми държа до 18 ч. когато най-сетне стана супата за вечеря  Mr. Green истинска калорична бомбичка - с 3 се издържа целия ден  Mr. Green
Дано да сме все така многобройни на тези срещички - минаващите ни гледаха като в зоологическа градина  hahaha Моят имаше смяна на два тоалета заради повърнато и наакано  Joy

Бейбифейс, според мен твоят малко преяжда и заради това връща, а и 1-2 лъжички са нищо, така че не се притеснявай - имаш си лакомо бебче и това е.

Аз получих снимките от фотосесията и честно казано не съм много доволна, да не кажа хич - 3 часа мъки за посредствен резултат. Следващата сесия ще бъде при друг фотограф определено.

Благодаря за прегръдките на Алиан и Анели7

# 248
Да ви се похваля : успях да боядисам две от стените в стаята на децата. Голямата почти целия ден се грижи за бебчо сама, аз само давах акъл отвреме навреме.

Ако някой се интересува от добър фотограф за сесия, да ми пише на лични, мога да гарантирам за човека, страхотен е, и като професионалист, и като човек с децата (не искам да му рекламирам името само така)

# 249
Добро утро,

ама къде са всичкии newsm78?То че днес е последния хубав ден от седмицата преди поредицата дъждовни по прогноза,ама толкоз пусто не е било.Ние с моя убавец сме си още по леглатаа и кошарите Mr. Green,каката в стаята нещо си прави,та кога ли ще се наканим да станем да се оправяме за хайманосване.ще отиваме да купуваме комплект за количката на малкия,че вече с тея зимни пелени се прибира всеки път потен.

Хубав ден на всички!

# 250
Здравейте момичета,

Вярно е доста вяло тук във форума.
Уви не успяхме да се касираме до Борисовата вчера и благородно ви завиждам!Но следващата среща да се надявам няма да пропусна.Така е като нямам книжка и живея на края на света...Simple Smile...
Ронкис,Бейбифейс и моя Калин е като вашите.По/връща почти след всяко хранене,борба водим да си изяде всичко, но с променлив успех и всяка сутрин в 5 мъките започват.
Тонини,какво комплектче за количка имаш предвид, и аз съм се видяла в чудо с какво да го обличам.Още повече,че и опит нямам и редовно е като Коледна елха горкия, аа хем като чета как Котката облича Мила....
Целувки за всички!

Ей,не се ли снимахтте в Борисова?

# 251
Здравейте момичета,

Тонини,какво комплектче за количка имаш предвид, и аз съм се видяла в чудо с какво да го обличам.Още повече,че и опит нямам и редовно е като Коледна елха горкия, аа хем като чета как Котката облича Мила....
Целувки за всички!

мама_Тоdorova приятно ми е Mr. Green
Елл 83,имам предвид постелка,ортопедична възглавничка и пеленка за завиване.Комплекта се води пролетно-летен,като го донеса у нас ще го снимам да го покажа.

# 252
Хайде и аз цоп тук  Mr. Green
Няколко дена БЛъмбълчето се събужда към 5:30-6 да яде и после няма сън за мен. А днес и кафе не успях да пия като хората. ММ ме изюрка от рано да ходим до банката да плащаме наема на магазина. Взех си аз кафе в колата, а той ми го разля  Twisted Evil
Ама имам да просна 1 пране и после излизам, та ще си наваксам с кафето  Mr. Green

Браво за срещата, ама никой не пусна снимки Crossing Arms. Дайте да видим колко е била голяма тайфата  Hug
Вилинка, моята кака отдавна спря да спи следобед у дома. Каза ми че на градината ги плашили с полицаите (малко неправилно според мен)... Е и аз пробвах у дома, но тц....На градината имат респект от госпожите, лелките и т.н. А в къщи както и да заплашвам, тя си прави каквото си знае. Та вече я оставям да прави каквото иска  Tired
Ронкис, незнам колко по/връща Итън, но от клипчето ми се струва добре сложен  Peace И главичката как хубаво си държи  Mr. Green

Пералнята вика - "Готова съм"... Ще продължа по-късно
Хубав и слънчев ден  Hug

# 253
mamа Todorova,
Объркала съм се!
Приятно ми е!
Ще се радвам ако сложиш снимки!

Хубав ден!

# 254
ronkis и mama_todorova не им се сърдя, ако им се сърдех нямаше да проявявам инициатива отново след празниците. Проблема на всички Варненски мами е че сме много далеч една от друга. Но живея все още с надеждата, че един ден ще се съберем  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт