Елг, ти си машина
направо ме изумяваш
До нашето захранване има поне 3 месеца, та и аз като Котката хич не ща да го мисля 
Никито, все едно за нашето ежедневие си писала
Ще чакам да се похвалиш, ако успееш да вкараш някакъв ред
направо ме изумяваш
До нашето захранване има поне 3 месеца, та и аз като Котката хич не ща да го мисля 
Ще чакам да се похвалиш, ако успееш да вкараш някакъв ред

. Хем ми е голям вече и не вярва в доста неща, хем вярва във феи, Дядо Коледа и др.-малко избирателно е при него. Още си е детенце, нищо, че е на 7.

Сега най обича по корем да лежи. Голямо щастие е. Усмивки раздава, гука, пък и лиги пуска.
Иначе аз не съм много ОК да си напиша името тук, въпреки, че малкото име съм си го издала в ника. 
Все така си върви 2 месеца напред, ама той си ги имаше по рождение един вид и не се притеснявам. Расте и на дължина също. На срещата го видяха момичетата - сравнително нормален си изглежда
Той е изключително кърмен, на поискване и в този смисъл хич не се притеснявам за неговата фигура. Като се раздвижи, ще лъсне истината

Не знам, но е направо променено дете, не мога да го позная.
Най-трудно мисля, че е първият път. Оцелее ли човек след това преобръщане на света, силно вероятно да се справи с доста повече неща, отколкото е очаквал

!Положих усилия да не стане така,чайове по литър и нещо,вода,с помпата през час,орехи и т.н.ама не.Искаше ми се поне до 6м.да кърмя и след това да започна захранване,ама ето че издеяхме едва до 3ти.Сега май по-рано ще започна захранването,но 4м ми се струва рано,мисля към края му или в 5м.живот и здраве.
Много ми е лош де,ама пък е такъв сладкиш.Немога да дишам без него,любовта на моя живот 
А мръдна и го оставя за една минута и почва мрънкане,което прераства рев.Сам в креватчето си не спи,а при нас на спалнята.Въобще не се забавлява сам,и аз немога да свърша нищо у дома.Ако някой ми беше казал,че ще е такава кочина в къщи нямаше да му повярвам,но уви..Ама ,само здраве да е!