.
от доста време не съм писала,но чета всеки ред. С малкия сме на гости на родителите ми и нямам време просто. То като имам възрастни за компания и не седя толкова на телефона.
. Днес специално го облегнах на една възглавница под ъгъл 30 градуса,за да не му се стича в гърлото ,но нищо,доже и въздуха не свисти докато смуча,сякаш става вакуум. БейбиВак дали ще ми помогне повече?
. Преди да се усетите бебетата ще ядат всичко, ще си пъхат в устата какво ли не, не ги мислете толкова, ще оживеят. За задната хрема или каквото там се нарича : ако не успяваш да аспирираш нищо, най-вероятно няма нищо. Така че, не се притеснявай. И на бебетата, както и нас, им се случва да имат лош и кисел ден. Не трябва да е повод да изпадаме в паника и да се пълним с продукти и нови методи. Виж, ако и утре детето не се чувства добре, тогава го мисли. А най-добре температурата да е барометър. Има ли температура, значи има някакъв проблем, който заслужава внимание.
И ммоя приятелка и тя:"Ааааа трябва да дадеш"
.
.След първата ваксина на 1 месец започна да вдига температура и аз какво да правя, заведох го в частна педиатрична клиника.Все пак е бебе на 1 месец, макар и температурата да не беше 39 градуса, за мен си беше много плашещо.Аз не съм запозната в тази насока и реших, че трябва да го види лекар.От там започна препоръката с Панадола преди ваксина, след това споделих с нашата педиатърка и тя каза същото.Въпреки това на ваксината на 2 месеца, не дадох превантивно.Температурата пак се вдигна и аз пак на лекар.Питаха, дали съм давала Панадол превантивно, аз казах - не.Лекарят каза, че ако искам да се размине това вдигане на температура следващия път да давам. И аз този път дадох, но Т пак имаше.Някак си бях спокойна, че след като 3- ма педиатри са ми казали едно и също няма да навредя на детето си.Не разбирам, след като Парацетамола е отрова, защо ни карата да го даваме
.Не всички майки сме лекари и е нормално да се доверяваме на педиатрите си, ама защо е нужно децата ни да оцеляват, въпреки лекарите
.