Халит Ергенч "Великолепният век"(Muhteşem Yüzyıl) и новите проекти на екипа-85

• 91 194
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
С огромен интерес чета и следя темата!
  bouquet Благодаря, труда Ви е безценен!

# 16
Ами всъщност до сега никой не се е опитвал да се отърве от нея, нали до сега вървеше по гайдата на Хюрем. Чак сега започва да и се противопоставя. И както видяхме в промото на 129 епизод  Хюрем ще се опита да я убие.

# 17
  • София
mirsela,
Сюлейман обяви наследника на трона приживе, което не е в традициите на империята. До този момент той нито дума не е изрекъл пред Селим какво ще се случи с Баязит след като седне на трона. Което е необяснимо, като се има предвид, че имаше подобни разговори с Мустафа докато беше жив Мехмед.  Липсват монолозите му, които да ни осветлят какво му е в главата. Няма как да не е наясно, че ще остане жив само един, и го избра. Все пак до появата на "златната клетка" има още десетки години.

Какво имаш предвид по "златна клетка"? Нещо историческо ли?

# 18
Lilims благодаря за новата тема  bouquet  bouquet  bouquet

От мен и тези красавци поздрав за прекрасен ден!

# 19
По повод Нурбану- ако има някой в сериала, който ми е много неприятен от самата си поява и продължава да е така- това е точно тя. afwitch Очевидно сценаристите са решили да я направят реплика на Хюрем, само че си остава реплика, и то от евтините- нищо, че е родена аристократка.  Mr. Green Този, който винаги ми е бил симпатичен, е Баязид- още от дете, когато баща му го пренебрегваше и сега, когато виждаме много повече достойнство у него, отколкото у лукавия му брат. Заради Баязид вече почти симпатизирам на Рустем- нечувано доскоро  Sneaky

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 16:04 от oncee

# 20
Лили, благодаря ти, че пусна новата тема   bouquet  Hug И една нова снимка на Нур  Peace

# 21
ToHu_
След премахването на закона за братоубийството на Мехмед Втори, гласящ „Който и от синовете ми да наследи султанския трон, уместно е да убие своите братя, за да осигури мир в държавата.“, се установява практиката на  т.н. кафез или златна клетка, където са затваряни евентуалните бъдещи наследници или възможни претенденти за престола, братя и синове на султана. На практика е бил луксозен затвор.

# 22

Tio,  тези muhtesem adamlar са на корицата на списание GQ, както виждам. Peace
А случайно да знаеш по какъв повод?  newsm78 И защо ли го няма Ибрахим/Окан?  newsm78 Не са го сметнали за muhtesem? Joy Joy Joy

# 23
Записче!!!  Peace Peace
Lilims благодаря за новата тема  bouquet  bouquet  bouquet

От мен и тези красавци поздрав за прекрасен ден!

Тио, моля не ги пускай тези красавци с костюми, че току съм спукала аортата!!!  Joy Joy

# 24
  • на кой му пука, майна
И да се запиша в темата  Simple Smile

# 25
  • София
С тези брадища няма опасност да спукам нищо  Joy

LU4IQ, благодаря за инфото!   bouquet Много интересно.

# 26
ТИО Hug    bouquet опасна комбинация от великолепни мъже Heart Eyes настина инфарктна снимка hahaha Heart Eyes Laughing

Едно интервю с руски превод Peace не се сещам дали е  поствано в темата, но с превод е много интересно  Heart Eyes

Баязид, Селим и Михримах на передаче говорят о съемках сериала "Великолепный век". рус.суб.

# 27
Джу това е фотосесия за списанието GQ ,което ще излезе тази сряда в Турция !

Ето и продължението.Фотографът Тамер Йелмаз е написал под тази снимка " Османците ме душат…едва се спасих " Wink Joy

# 28
  • somewhere near the sea
С вас до края  bouquet

# 29
Oще една снимка с прекрасните артисти и асистентка работеща в екипа по снимките : Peace

Общи условия

Активация на акаунт