Математически турнири - 27

• 95 424
  • 738
  •   2
Отговори
# 420
Въпрос за Азиатското състезание: Задачите, на които ще се явяват 8 клас ще бъдат общи и за 7, и за 8 или ще си бъдат само за 8?  Simple Smile

За 8 клас ще са само за осмокласници

Secondary 2 - Grade 8

15години

8 клас

25 нерутинни задачи (1 точка за всеки верен) общо 25 точки.

# 421
Благодаря ти много!  Hug
Сега ако някой може да ми даде задачи за 8 клас, ще е златен, тъй като аз не успях да намеря.  Simple Smile

# 422
  • София
Здравейте!
С молба съм  за задачите от Кенгуруто за втори клас/и отговори/.Благодаря!
мейл
Скрит текст:

# 423
Ако случайно в темата чете някой със седмокласник без отбор за Шумен, който си търси съотборници, моля да ми пише на ЛС.

# 424
Здравейте! Търся задачи за втори и трети клас за националния математически турнир "Академик Кирил Попов" На сайта има от много малко години, ако някой има може да ми прати на лични или на: diana7102@abv.bg

# 425
  • София
Аз въобразявам ли си или последните 3 мнения в темата са изтрити, включително и моето?
И мога ли да знам защо?

# 426
  • София
Наистина има изтрити мнения. Признавам, че не помня съдържанието им  Embarassed, но се ориентирах по друг пост, който още фигурира.
И на мен ми се случи преди около месец бях написала просто "Благодаря" и то на инфо от теб точно, Onna Bugeisha, и малко по-късно видях, че е изтрито. Не съм получила никакво обяснение и аз. Предположих, че е от модератор - един вид да не се товари темата и изписва бързо.
Въпреки че обикновената любезност не е за подценяване все пак си мисля.  newsm78 Нормално е човек да изрази благодарност като му е помогнато....

# 427
  • София
За благодарности съм склонна да се съглася. Но единя пост беше с отговор на питането на  diana7102 , а моят беше с молба въпросните задачи да бъдат изпратени и на мен.
Аз сега не мога да се сетя кой беше писал, че ги има задачите  Embarassed иначе бих писала лично съобщение на него за да го помоля за тях

# 428
 Onna-bugeisha, не си въобразяваш, моето също е изтрито, помислих си, че е защото съм доста недоскив  hahahaи не успях да видя правилната тема, където да пиша, обаче после ми светна една лампичка, че не е точно за това май май. ooooh!
Ако въобще успееш и това да прочетеш, макар че тук не казвам нищо за еди кой си сайт и блог, и форум. Wink

Последна редакция: чт, 10 апр 2014, 09:37 от h_o_p_e

# 429
Onna-bugeisha, не си въобразяваш, моето също е изтрито, помислих си, че е защото съм доста недоскив  hahahaи не успях да видя правилната тема, където да пиша, обаче после ми светна една лампичка, че не е точно за това май май. ooooh!
Ако въобще успееш и това да прочетеш, макар че тук не казвам нищо за еди кой си сайт и блог, и форум. Wink

Несъмнено заради този блог и форум и мое съобщение тези дни беше заличено . А не е нужно да се трие, защото въпросният блог поне от 2 години е посочен  като препоръчителен за успеваемост точно в началото на тази тема.

# 430
Несъмнено заради този блог и форум и мое съобщение тези дни беше заличено .
Точно така!
Линкове към въпросния форум бяха давани тенденциозно неколкократно в темата.

БГМамма не толерира рекламиране на други форуми тук, за това мненията с подобни линкове бяха изтрити.

Интернет пространството е достъпно за всички и всеки потребител е свободен да избере място, откъдето не само ще черпи информация, но и ще дава такава!

Моля, ако искате да рекламирате сайт или продукт, то може да се обърнете към рекламния отдел на БГМамма!

Ще помоля да се върнем към темата!

# 431
Аз въобразявам ли си или последните 3 мнения в темата са изтрити, включително и моето?
И мога ли да знам защо?
Има някои преместени в тази тема

# 432
Simple SmileПравилно- в темата!

Onna-budeisha, опитвам се да ти съдействам. По спомен, мисля че трябва да помолиш Дидева за задачите от Шуменското "Кирил Попов"

# 433
  • София
Намерих ги вече, благодаря ви! Peace

# 434
Намерих ги вече, благодаря ви! Peace

Освен това, задачата за еленчето не се решава така. Това бе по-скоро добро обяснение за случаите в задачата към една питаща  майка. Но децата на състезание нямат време да чертаят... 9 чертежа май бяха. Ужас! Има си математически начин на един чертеж да се сметнат всички варианти, за малко време.

Общи условия

Активация на акаунт