Математически турнири - 27

• 95 438
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Несъмнено заради този блог и форум и мое съобщение тези дни беше заличено .
Точно така!
Линкове към въпросния форум бяха давани тенденциозно неколкократно в темата.

БГМамма не толерира рекламиране на други форуми тук, за това мненията с подобни линкове бяха изтрити.

Интернет пространството е достъпно за всички и всеки потребител е свободен да избере място, откъдето не само ще черпи информация, но и ще дава такава!

Моля, ако искате да рекламирате сайт или продукт, то може да се обърнете към рекламния отдел на БГМамма!

Ще помоля да се върнем към темата!

Фран,с най-добри чувства, Peaceно наистина е за недоумение,точно на 1-ва страница си е даден линк за   сайта,а аз в своя пост нито линкове съм давала,нито нещо съм рекламирала,само написах,че са въведени резултатите от ЕК.
Явно това е нещо ново,иначе нямаше да има линк на 1-ва стр.

# 436
h_o_p_e, с най-добри чувства, твоят пост беше изтрит поради друга причина.
В него ставаше въпрос за приема в СМГ, а ти търсеше темата, в която това се обсъжда.
Видях, че си намерила въпросната тема! Grinning

Не съм променяла първи пост на Математически турнири, понеже в него наистина има ценни линкове към полезни сайтове.
Който иска, намира.

Говорех за друго, че тенденциозно тук се рекламират /от други потребители/ определени форуми, блогове и сайтове.

Моля, ако имате други въпроси, то нека бъдат в лични съобщения до мен!

# 437
  • София
Много моля за информация-за ВМС на 12,04/събота/,в колко часа трябва да е детето в училище-ние сме първи клас и ще се яви в 125то СОУ,но тя не е разбрала точно часа.

# 438
Не сме от София, но за всички първокласници състезанието започва в 8:30, в 8:00 трябва да са в училището

# 439
  • София
КОТЕ,благодаря за светкавичния отговор!  bouquet

# 440
Не сме от София, но за всички първокласници състезанието започва в 8:30, в 8:00 трябва да са в училището
В някои градове състезанието е от 10:00 часа за участниците от всички класове. Но за София си права.

http://iztok-smb.com/

# 441
Започна European Girl’s Mathematical Olympiad (EGMO 2014) в Анталия, Турция. http://egmo2014.tubitak.gov.tr/

Българският отбор: Павлена Ненова (СМГ, 12 клас), Деница Маркова (СМГ, 10 клас), Велина Иванова (СМГ, 12 клас), Виолета Найденова (СМГ, 9 клас), ръководители Емил Колев и Ирина Шаркова.
http://egmo2014.tubitak.gov.tr/?q=BGR

Ето и снимка: https://www.facebook.com/egmo2014
Успех!

# 442
# 443
  • София
Дидева, дай някой жокер за НОМ Габрово ако ти се намира Praynig

# 444
Здравейте момичета, на децата ви раздавали ли са задачите от ВМС за 1 клас за вкъщи? На коледното състезание им ги дадоха във Варна. Моля, ако някой ги има да ми ги изпрати на vania_sk@abv.bg
Благодаря ви.

# 445
и аз моля за задачите за първи клас - lussi06@abv.bg

# 446
  • София
Листът със задачите се предава, защото на него се отбелязват правилните отговори. Поне за втори клас е така...
Боби каза, че задачите са били лесни и ги е решил всичките, само е налучкал отговора на 14-та. Според мен вече накрая го е мързяло да чете  Crazy

# 447
Дъщеря ми е 4 клас и са им дали листите със задачите, очаквам я да се прибере, за да ги проверим заедно. Последните 3 задачи са я затруднили доста но все пак е успяла да ги реши .....дано да са верни Simple Smile

# 448
  • София
Миналата година, когато малките и големите бяха по едно и също време (от 8.30 ч), след състезанието продаваха брошурки със задачите и решенията за всички класове. Предполагам. че сега пак ги имат така и ще ги продават след като свърши състезанието за големите (12.30ч.) Така се процедираше във 2 СОУ. Мисля, че до ден-два ще ги публикуват на сайта на организаторите.

# 449
Аз бях пред 2 СОУ в София. Имаше сергия, на която продаваха сборници с тестови задачи. Не видях да има брошури със задачи от днешното състезание. Това не е ли против правилата, да се дадат задачите на някой толкова много време предварително, та да има време да ги изпринти на брошура??

За 2ри клас и моята дъщеря каза, че не имало трудни задачи. И тя е използвала отговорите на 2 задачи като жокер, за да ги реши. Ще видим резултата.

Общи условия

Активация на акаунт