Математически турнири - 27

• 95 627
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Аз бях пред 2 СОУ в София. Имаше сергия, на която продаваха сборници с тестови задачи. Не видях да има брошури със задачи от днешното състезание. Това не е ли против правилата, да се дадат задачите на някой толкова много време предварително, та да има време да ги изпринти на брошура??

Коментара ми беше за предишните състезания (Миналата година,когато се интересувах от 1 клас). Днес НЯМАШЕ брошури. И всъщност те си бяха отпечатани на вестникарска хартия от самите организатори.

# 451
Fair lady, разбрах, благодаря. Дано ни наградят децата, ще е стимул и удовлетворение Simple Smile

# 452
  • София
Дано ни наградят децата, ще е стимул и удовлетворение Simple Smile

Дано, но ако не се случи, винаги можем да ги наградим ние Simple Smile Ще са си го заслужили

# 453
Моля, ако някой има задачите за 1-ви клас от днешното ВМС , да ми ги прати adelina.ilieva@abv.bg
 Hug

# 454
За 4 клас отговорите според нас са 1б,2в,3а,4г-21,5в,6в,7в,8а,9в-не сме сигурни за отговора,
10-в,11г-22,12в-не сме сигурни за отговора,13-а,14г-15,15-б

# 455
  • Варна
моля за задачите за 1 клас от ВМС на nadejda.bg@abv.bg

# 456
Здравейте , някой има ли задачите за 3-ти клас от днешното състезание? В Пловдив не са им дали тестовете, ако някой ги има моля да ми ги изпрати на emo4000@abv.bg

# 457
  • burgas
Много моля, ако някой има задачите за 1 клас от ВМС 2014 да ми ги изпрати на eli101@abv.bg  newsm17

# 458
Искам да попитам, при попълване, ако детето е зачеркнало един отговор, но после го е поправило с верния, според него, задачата зачитали се за вярна или само заради поправката се оценява като грешна? Синът ми е попитал квесторката и тя му отговорила, че поправките са разрешени. Това вярно ли е?  Rolling Eyes

# 459
# 460
  • Варна

Във Варна  задачите на ВМС за 4-ти клас е различават от посочените  от 13 задача нагоре   Rolling Eyes

# 461
# 462
  • София
Ние очаваме 33 от 75 точки - с 9 верни и 6 грешни задачи. Този път е пообъркал доста задачки младежът Crazy. Интересно ми е как са се представили и другите дечица от училище, които се явиха - дали и тях са ги позатруднили. Реално няма задача, която да не може да реши - всичко сгрешено е от бързане или недоосмисляне на условие.
7 задача ми е малко странна за първи клас - сборът на числата в квадратчетата се равнява само вертикално, но не и хоризонтално.

# 463
Ние- 50 точки Sad Доста по-лошо представяне от Кенгуруто, а тук ми се струват по-лесни задачите. Здраве да е, сега започват все пак  Mr. Green

# 464
Очакваме 66 от 75. Объркал е само последната задача.

Общи условия

Активация на акаунт