Математически турнири - 27

• 95 510
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • у дома

Моля препоръчайте ми сборник за трети клас от рода на Рухова и Георгиев . Тази и предната учебна година решавахме от тях и съм много доволна.

Георгиев има издаден такъв и за 3 клас

Този също не е лош   - http://hermesbooks.com/zadachi-po-temi-za-klasna-i-izv-nklasna-r … las-regalija.html ,но на Георгиев ми харесва повече  Peace
Математическата читанка 3-4 клас и тетрадката към нея също е за тази възраст

Последна редакция: пн, 28 апр 2014, 21:40 от svetlaem

# 631
  • София
Този сборник е страхотен - също като сборника за втори клас. Препоръчвам горещо.  Peace

# 632
  • у дома
Този сборник е страхотен - също като сборника за втори клас. Препоръчвам горещо.  Peace

Даже е още по-страхотен,защото има и отговори на задачите  Heart Eyes

# 633
  • София
Този сборник е страхотен - също като сборника за втори клас. Препоръчвам горещо.  Peace
Даже е още по-страхотен,защото има и отговори на задачите  Heart Eyes
Да бе, вярно.
За си жива и здрава, Светле, че издири този автор.  Peace

# 634
  • София
  За кой от всичките точно сборник става въпрос, че е страхотен, защото не успях да се разбера:oops:
Искам да се ориентирам и да взема от сега преди разходите покрай новата година подходящи сборници за втори клас. Засега си записах "В света на математиката", "Задачи за бързоуспяващи ученици", а споменатият по-горе на Рухова по автор не успявам да го открия.
  Благодаря   bouquet

# 635
А този на Георгиев за втори клас откъде може да се закупи, че търсих, но не намирам....

# 636
Сборниците на Рухова и Георгиев май ги продават само в МГ Варна Rolling Eyes По тях се водят математическите школи във Варна

# 637
  • най-шареното място
Може да бъркам, но сякаш имаше купени сборници онлайн на Герогиев преди време...

# 638
  • у дома
Може да бъркам, но сякаш имаше купени сборници онлайн на Герогиев преди време...

Не бъркаш,но сега и аз не ги намирам...По скоро човекът си беше направил нещо като блог с телефони,имейл за контакти и там беше описал всички сборници...

Сборниците на Рухова и Георгиев май ги продават само в МГ Варна Rolling Eyes По тях се водят математическите школи във Варна
Аз съм си ги купували лично от автора-не помня с наложен платеж ли ми ги прати или му изпратих паричките,а той ми изпрати после сборниците,но беше много коректен и отзивчив.Между другото от време навреме пише и в тази тема....

За кой от всичките точно сборник става въпрос, че е страхотен, защото не успях да се разбера:oops:
Искам да се ориентирам и да взема от сега преди разходите покрай новата година подходящи сборници за втори клас. Засега си записах "В света на математиката", "Задачи за бързоуспяващи ученици", а споменатият по-горе на Рухова по автор не успявам да го открия.
  Благодаря   bouquet

За сборниците на Георгиев коментираме...Моя е грешката,защото след като пуснах поста ,редактирах и допълних с другите  Embarassed На Рухова е за 1 клас,а не за втори ,вие нали търсите за втори или бъркам  newsm78

Намерих,че съм запазила имейла на Георги Георгиев www.george.gig@abv.bg  ,който се интересува да му пише за подробности.

Преди време пак бях питала,но никой не ми отговори-някой,който е от Варна може ли да ми каже има ли подобен на сборниците на Рухова и Георгиев,но за 4 клас,пък макар и продаван само в тамошната МГ.

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 15:47 от svetlaem

# 639
Още ли ги няма задачите от състезанието на М.Принц?

# 640
  • Deutschland/HE

днес ходих да записвам детето за ПМЗ и попитах за сборниците на Георги Георгиев - нямат налични. Имаха сборниците на издателство  Изкуство от турнира Димо Малешков  и още един за четвърти клас.

# 641
Colibri ме е изпреварила,  аз ще ходя утре да записвам детето за състезанието и щях да проверявам за всички класове как могат да се купят

# 642
За сборника на Георгиев най- добре му пратете мейл.

# 643
Още ли ги няма задачите от състезанието на М.Принц?

Качени са вече а сайта на уч-щето, рубрика "Новини", класирането ще бъде ясно утре вечер.

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 20:08 от mariposa de noche

# 644
  • у дома
Colibri ме е изпреварила,  аз ще ходя утре да записвам детето за състезанието и щях да проверявам за всички класове как могат да се купят

Може ли да провериш,ако не те затруднява дали този за 4 клас е от типа на тези на  Георгиев  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт