Математически турнири - 27

• 95 459
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Лично аз ще от математика без граници научих,  че квадратът има дължина Whistling

# 676
Някой има ли темата от 2013 г. за 1ви клас от ПМЗ Praynig

# 677
Някой знае ли дали се дават награди за добро класиране на Олимпиадата по математика?

# 678
  • Варна
http://mathematicalmail.com/category.php?id=68
Има вече класиране на "Математика без граници".

# 679
Някой има ли задачите от 2013 г. за 4 клас от ПМЗ Варна?
Ако може, пратете ми ги на westar@abv.bg

# 680
И аз търся задачите от 2013г за клас но за ПМГ Бургас...
vili_pv@abv.bg  - - -
Моля, ако някой ги има да ми ги прати!

# 681
Здравейте, ако някой е запазил стари теми за 1 клас от предишни години на ПМЗ - Варна, може ли да ми ги пусне на vania_sk@abv.bg
Благодаря предварително  newsm51

# 682
Пратих  Simple Smile

# 683
  • Варна
"На 11 май в МГ ще се проведе Преглед на мат. знания. Записване - от 28 април до 8 май в офиса на МГ. Такса - 8лв."

Това е заснела дъщеря ми с телефона си на последния час от школата в МГ. Написано от госпожата на дъската.
Надявам се информацията да е достоверна.
Колко време имат децата за да решат задачите?

# 684
  • Варна
Не знам, не си спомням и миналата година колко беше. Но предвид това, че задачите са малко и сравнително лесни, мисля, че около час ще им е предостатъчен/за втори клас говоря/.

# 685
Не знам за МГ в кой град говорите, но за Варна времетраенето на състезанието е 90 мин. за 1-ви, 2-ри и 3-ти клас и 180 мин. за останалите.

# 686
На състезателния талон отзад пише, точно това което е написала mariposa de noche ..
Детето е разпределено в ОУ Раковски  newsm78

# 687
  • Deutschland/HE
От днес и на сайта им има информация: http://mgberon.com/html/news.php?id=295

Най-вероятно първи и втори клас ще са в сградата на ОУ"Раковски", а останалите в МГ. Дъщеря ми е трети клас и е разпределена за МГ.

# 688
Има деца в 1-ви клас, разпределени в МГ, и такива 3-ти клас в Раковски, така че не е ясен критерият на разпределение, по-важно е всеки да си погледне талона и  да види къде трябва да се яви детето му Simple Smile

# 689
  • Варна
Не знам, не си спомням и миналата година колко беше. Но предвид това, че задачите са малко и сравнително лесни, мисля, че около час ще им е предостатъчен/за втори клас говоря/.
Чак толкова лесни не са - иска се описание на решението, както при олимпиада.

Общи условия

Активация на акаунт