Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - VI тема

• 48 022
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
  • В две мънички очи...
Мъж беше човека който се опита да убие Алисън. Не е Джейсън защото продуцентката каза че не е. Не е и Ноел - походката на “А" е специфична. Аз още търся по различните сезони кой ходи така.

# 31
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
dewy, адмирации за темичката, наистина ти се е получила много добре   bouquet 
Връщам се да ви чета  Hug

# 32
Мъж беше човека който се опита да убие Алисън. Не е Джейсън защото продуцентката каза че не е. Не е и Ноел - походката на “А" е специфична. Аз още търся по различните сезони кой ходи така.

Интересно ми стана това за походката, не ми е правило впечатление на мен.
Интересно обаче, ако приемем, че това не е Пейдж, ревнуваща от Али, ами е А. и е мъж, защото изглеждаше на мъж, кой може да е?! И аз не мисля, че е Джейсън, Лукас е по - нисък от маскирания, Ноел надали, кой остава? Брата или бащата на Ария, Тоби, бащата на Спенсър, Рен, полицая.

Интересно как Али си мисли, че като заплаши повечето от хората със записите, или с друго и уж ще разбере кой е А. и смс-те ще престанат. Не е ли възможно някой от заплашените, да е решил, да я убие.

Една снимчица на двете красавици Хана и Емили;
Скрит текст:

# 33
И аз не мисля, че е Джейсън, Лукас е по - нисък от маскирания, Ноел надали, кой остава? Брата или бащата на Ария, Тоби, бащата на Спенсър, Рен, полицая.
Няма логика да е някой от семейството на Ария (въпреки че от този сериал всичко може да се очаква), Тоби също няма мотив да убие Али. Бащата на Спенсър беше в полицията по това,време заедно с ченгето. Остава да е Рен или Лукас. Освен ако не вкарат нов персонаж.

Скрит текст:
В 5 сезон връщат бащата на Алисън, но се съмнявам той да иска смъртта на детето си.

Ето малко снимки от първия епизод.

# 34
  • В две мънички очи...
Аз също си мислех че може да е бащата на Алисън, но не успях да го видя на първите епизоди освен това не се знае дали няма да сменят актьора както направиха с Джейсън.
Вариантите ми са полицая или бащата, а защо не и двамата?!?
Все ме гложди защо не дадоха повече полицая след като ги локализираха.
Всичко е свързано с НАТ клуба но кои са другите му членове?!?

# 35
Не помня дали е коментирано, но се сетих, че този, който е убил г-жа Ди би трябвало да е здрав физически, за да изкопае гроб. Peace Този, който стреля по момичетата също беше здрав, значи за сега имаме поне двама силни мъже в А-отбора.. Thinking Peace

# 36
  • В две мънички очи...
А трапа в който хвърлиха Алисън трябва да е бил изкопан предварително нали правеха някакви ремонти тогава. Значи не се е изисквала сила тогава. Въпреки че пак има едно но. Нали са имали наети строители те толкова ли не са забелязали че дупката е запълнена?!? Освен това тялото на другото момиче не беше ли намерено в някакъв бетон?!?

# 37
Това за бетона не го помня. Какви строители, май нещо ми се губят моменти?  hahaha  Thinking

Иначе наистина дупката, може да е изкопана предварително, а жена също може, да я изкопае. Пък и ние не знаем, точно как се развиват действията, когато дават маскирания А. при момичетата и после убитата г-жа Ди. Възможно е всъщност, да имат няколко часа разлика 2-те събития, а на филма, да ги дават едва ли не веднага.

# 38
И аз се замислих за това, че може заравянето на г-жа Ди да се е случило в друг момент.. 
А за трапа, в който беше Алисън може да е помогнал и човека, който я удари  Peace

Вече имам чувството, че накрая А ще се окаже някой, който въобще не е участвал в сериала или не е бил от главните герои.. Ще се окаже, че момичетата нещо са го обидили, примерно, той е някой куку и сега им го връща.. Close

# 39
Бях чела някъде, че всяко от момичетата е направило по нещо лошо на А. волно или неволно и за това им се връща сега.

Замислих се, дали не е възможно и родителите им, да са замесени. Все пак на всичките родителите имат водещи роли в сериала. Да кажем, ако преди години те са направили нещо, виновни са за да кажем смъртта на майката на Тоби и той сега им го връща. Или нещо от този род.

Според мен също е вероятно, ако А. и този, който е ударил Али са 2ма различни души, то този който я е ударил, да си е мислел, че тя е мъртва и г-жа Ди, да го е прикривала. Сега като е разбрал, че Али е жива, да го е страх г-жа Ди, да не го издаде и за това, да я убива.

Какво мислите за Сиси, дали е добра или лоша?

# 40
Замислих се, дали не е възможно и родителите им, да са замесени. Все пак на всичките родителите имат водещи роли в сериала. Да кажем, ако преди години те са направили нещо, виновни са за да кажем смъртта на майката на Тоби и той сега им го връща. Или нещо от този род.

Това не ми се струва логично, защото заплахите са директно към момичетата  Peace Родителите им пострадаха няколко пъти, но целта беше по този начин да са наранени Лъжкините  Peace Ако целта е родителите да страдат, то тормоза би бил насочен директно към тях  Peace

Според мен също е вероятно, ако А. и този, който е ударил Али са 2ма различни души, то този който я е ударил, да си е мислел, че тя е мъртва и г-жа Ди, да го е прикривала. Сега като е разбрал, че Али е жива, да го е страх г-жа Ди, да не го издаде и за това, да я убива.

И аз  мисля, че този, който удари Али с камъка не е А  Peace Най-вероятно ми се струва да е Джейсън или евентуалната близначка  Peace Все пак, за да прикрива г-жа Ди убиеца на дъщеря си значи той и е много близък човек  Peace
И съответно има логика, не е А, а този човек да я е убил, за да не го издаде..  Peace

За Сиси не знам какво да мисля, но май няма много да помогне на полицията  Wink

# 41
  • В две мънички очи...
Върнах се в старите епизоди. Как ще върнат Иън като Мелиса казва че е открила тялото му и тогава е изгубила бебето. И погребение е имало.
Приличат си  newsm78

# 42
Надали ще го върнат, по скоро, като спомен на някой, ще присъства в сериала, но няма, да е жив.
Кой е на снимката?

# 43
Абе, то както казват, във филмите никой не умира на 100 %  hahaha Винаги може да се окаже, че тялото е било на някой друг и т.н.  ooooh!

Иначе, дано не го връщат Иън, че ми е много противен.. Confused

# 44
Нали намериха Иън мъртъв, показаха му тялото.. няма как да се съживи.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт