20-26 февруари - нека бебешки порой да ни удави

• 17 393
  • 501
  •   1
Отговори
# 150
мале Стеф възхищвам ти се за търпението,евала ..... newsm10

# 151
Стеф, аз лично го втривам в корените на косата и седя няколко часа, даже понякога спя една нощ така. Добре ме подсещаш, и аз имам у нас и ще взема в събота да си направя една маска  Laughing

# 152
  • София
за оф-а на Стеф ,бадемовото се маже по дължината на косата,завий си я с найлон,после отгоре хавлиена кърпа и след 30 мин. си готова  bouquet

# 153
Светли, успокой се бе мила! Стига чете тук и там и само да се чудиш какво става. Просто имай търпение! Hug
Стеф, страшна си мила! Не знам дали си споменавала преди, че ти закъснява, ама аз не съм разбрала.  Embarassed И аз съм 4-ти ден закъснение. Сърбят ме ръцете вече за тестче.  Thinking Не знам ти как издържаш. Peace Дано да имаш 2 чертички.  Praynig
Сори на оциклените  Tired Но се стягайте да бебеправите! Борбата продължава!  Naughty Нема да се даваме я!
А доколкото знам вероятността да се забременее след спиране на противозачатъчни е най-голяма, така че мацки не губете време ми бързо върху мъжете (или под тях май е по-удачно)  Laughing

# 154
  • София
Стеф и Венкова  Praynig Praynig :pray:4 ден е супер,дръжте още малко,има надежда,ще ви стискам много силно пръсти  love001 newsm10На мен вече ми мина,докато чакам да дойде време за правене на бебе ще отслабвам и ще се разкрасявам,на фризьор,на козметик FlutterТака се разчистих от злоба,че ми дойде newsm75 че вдигнах къщата във въздуха newsm79

# 155
  • Варна
Стеф, бадемотото масло е за краищата, за подхранване. На мен са ми казвали да не го слагам в корените, защото лесно ми се омазнява косата и това би влошило положението.

Понеже никой не ми отговори досега на един въпрос от предната страничка, питам пак:
Може ли да расте нов фоликул без да е приключил предният цикъл (т.е. без да е почнала менструация)?

# 156
Теоретично маже да расте фоликул преди да е започнала М. Това обяснява как някои момичета забременяват в края на цикъла си.
Светле ти в какво се съмняваш? И защо?

Бадемовото масло се маже по дължината на косъма.

# 157
  • Варна

Аз да кажа и защо питам: от снощи почнаха леки болки около левия яйчник както ме боли при наближаващо ову там. Това ме наведе на мисълта да не би да почва нов цикъл. Хубаво, ама аз не съм имала кървене, може ли да расте нов фоликул без да е приключил предният цикъл? Ей такива неща се замислих  Thinking

И Голдънче, аз вчера правих тест - отрицателен. Нов ще правя най-рано утре.

Ами Даре, ето затова питах, ама нямаше отговор и попитах отново  Embarassed

# 158
Светли, овулацията ми беше на 14 ден след закъснялата ми менструация. По принцип е почти невъзможно да имаш още един готов фуликул преди да ти е минала менструацията. Това е така защото повишеният прогестерон в организма ти /който се отделя при спукването на фуликула, за да изхрани оплодената яйцеклетка до имплантирането й, а след това прогестеронът, който отделя жълтото тяло на плодния сак/ пречи на узряването на слудващ фоликул. /затова жената като е бременна няма менструация, защото няма узряващи и пукащи се фоликули/. Единственият вариант в този смисъл е да не си имала овулация и сега да имаш някаква супер закъсняваща.
Голди, моля те, отиди на лекар. Няма нужда да губиш месец. Махни ги тези тестове. Аз винаги съм била с идеална овулация /хормоналните изследвания, редовната менстуация и фоликулометрията са го потвърдили/ и въпреки всичко тестовете не са ми отчитали никога нищо както трябва...
Какичке, Hug Hug Hug!!! СТрашно съм хепи за баща ти! Хайде вече само хубави новини да имаш!
Кукич, ами аз да ти кажа дори съм притеснена, защото на мен кръв ще ми взимат чак на 5.03, когато ще съм напред с материала. Изследванията, които живот и здраве ми предстоят са в края на 12г.с. влагалищен секретр после 13гс пълна кръвна картина+урина, 16 г.с. женска консултация и кръвен тест за антитела. Това засега знам.

# 159
Стеф, Венкова, палците ми са стиснати до посиняване! Ама с 4 дни закъснение си е време за тест, бе момичета Simple Smile

# 160
Здравейте, милички. Тъкмо сега се връщам от гинеколог. Изобщо не останах доволна от него. Сестра ми ми го препоръча, но съм разочарована. Хич не ми е симпатичен като човек и изобщо не ми вдъхва доверие. Иначе ми каза.."Категорично бременна си в 6 седмица". Изписа ми matherna, neopfolic - фолиева киселина и Degan-пише,че не е тествано дали става за бременни, а този лекар ми го изписа. Изръсих се 23 лева за тези лекарства, имам да взимам и още. Не ми каза кога ми е термина и т.н. Гледа ме с вагинален ехограф иначе. Много съм разтревожена. Струва ми се, че е много некадърен този доктор и след 2 седмици като трябва да ходя отново на преглед ще отида при моя стария, при който ходих преди.

# 161
  • София
Муцка, Дегана за повръщане ли ти го изписа? Ако повръщаш много, по-добре слагай свещички Марофен в дупето. Безвредни са за бременни. И го сменяй тоя лекар! Избери си по-внимателен!

# 162
Иначе ми каза.."Категорично бременна си в 6 седмица"......... Струва ми се, че е много некадърен този доктор и след 2 седмици като трябва да ходя отново на преглед ще отида при моя стария, при който ходих преди.

Честита подтвърдена бременност, Муцка Hug Hug А ти zащо си смени лекаря? От стария не си ли била доволна?

# 163
Муцка, сменяй го без да се чудиш...пфу, аз сега съм толкова капризна на тема гинеколог, а като забременея живот и здраве, не знам какво ще е  ooooh! Важно е да се чувстваш сигурна в лекаря си и да ти е приятен, да вдъхва спокойствие и увереност...твоят май не е такъв Naughty  Ти в София ли беше? За Пловдив веднага ще ти кажа, ама за София...а ти стария гинеколог защо го смени ?

# 164
абе  muzka най-важното е че си бременна и че всичко е наред ама все пак иди на лекар на който имаш доверие прди дапочнеш да пиеш каквито и да е лекарств,освен фолиевата де-тя си е задължителна.
А иначе успех ти желая.  bouquet
Аз малко се обнадеждих четейки че има доста момичета забременяли веднага след като са спряли противозачатъцхните-таааа надежда голяма ейййй  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт