20-26 февруари - нека бебешки порой да ни удави

• 17 396
  • 501
  •   1
Отговори
# 255
Чарминг, естествено, че ще те посъветвам да направиш второто - да се радваш на живота и възможността "да е станало". Щом преди няколко дни с вагиналния ехограф докторът не е видял плоден сак /все пак12 дни закъснение са си сериозна цифра/ значи или си овулирала супер късно  и си бременна Praynig Praynig Praynig, или си овулирала супер късно и лут фаза е закъсняла... /освен ако нямаш някакви сериозни хормонални проблеми/... Дано да е първото - все пак щом всичко друго е ок - кръв,урина, матка!!! Зареждай се с позитивни емоции, подарявай си хубави подаръци и изненади и останалото ще се нареди!!!! Hug

# 256
Здравейте момичета:)
и аз тайничко си пожелавам този месец да видя така чаканите  EFP
желая Ви всичко най-хубаво и много, много усмивки Hug

# 257
Иринии все си мисля, че нямам някакви проблеми с хормоните, да сега ще видя възможностите за първото. Дано скоро всички се присъединим при вас в отчетните, ако ще 4 месеца да  Sick
А вие се пазете  bouquet

# 258
Хайде, чакащите да се похвалите с две чертички, че в противен случай ще сменяме заглавието с дъжд от лелки ни заля Wink
Стискам палци на [charming], ], Венкова, Дидето, Кони.
[charming], ти защо не си направи кръвен тест на бета ЧХГ, със сигурност ще разбереш дали има бебе.
Честит рожденик на Хера. Херич, ами ти му подари най-хубавия подарък. Laughing Пожелавам ви да сте много щастливи. Hug

# 259
Хайде, чакащите да се похвалите с две чертички, че в противен случай ще сменяме заглавието с дъжд от лелки ни заля Wink
  Laughing

На Херка и Даниела честити рожденници

Малко офф, ама някакви грозни флуиди летят днес из форумчето ни - мине се не мине месец-два и настава патаклама  Crazy

Не можах да се похваля и тук по-рано - снощи бях на лекар, преглед нямаше понеже ми е 3ти ден. На 14ти ден съм на преглед и ако има овулация ще правим посткоитален тест, и мерене на прогестерона (няколко дни по-късно), а ако няма - ще решим какво да правим после  Simple Smile

# 260
На 14ти ден съм на преглед и ако има овулация ще правим посткоитален тест

Аз стискам палци да има овулация и всичко да е наред, ама какво е посткоитален тест? Какво ще тестват след коитоса по-точно, че се втрещих??
И пак да питам, че никои не ми видя въпроса явно - през колко дни се прави фоликулометрия??

# 261
  • София
Здравейте отново newsm51Хера честит ти рожденик,да е жив и здрав LaughingTedsan и аз нещо съм се смачкала,дъжда ме потиска Confusedпожелавам ти много  хубави емоции  GrinningДаре не пий тия скапани антибиотици,за хремата и гърлото много ми помогна BIOPAROX-спрейчето,става и за бременни,така пише WinkCharming,Венкова,,Дидето и Кони пожелавам ви едни тлъсти EFP ГолдиБимбаЛея,Елица,Dime,Lanfear,Zvetun4o,Ayaмного    целувки  love001  love001  love001И още нещо за черпене Wink

Последна редакция: ср, 22 фев 2006, 17:29 от danielad

# 262
Ланфиър, ако ти е редовен цикъла отиваш към 10-11 ден, а после лекаря ще ти каже кога да идеш пак. Покрай ову май се ходи всеки ден Rolling Eyes (аз един месец бях тръгнала, ама кат се заредиха 4-5 дена празници и отиде всичко...).

Даниелче, честит ти рожденик!

Ая, дано имаш ову тоя месец и хубави резултати от изследванията ти желая! Heart Eyes

# 263
  • София
Ланфиър, за фоликулметрията Сънчи много правилно ти е обяснила. Отиваш на 11 ден и в зависимост от големината на фоликула, докторът ти определя кога пак да отидеш. Аз например, съм с дълъг цикъл и след прегледа на 11-ти ден, ходих после чак на 15 ден и бях преди овулация, а на 17 ден ми беше самата овулация. Ако е добър докторът ще прецени според големината на фоликула и дължината на цикъла ти кога горе-долу трябва да отидеш.
Ауа, и аз стискам палци да имаш ову! И докладвай после!
На всички ви пращам много въздушни целувки Heart Eyes
Ох, не знам от дъждовното време ли, от какво, ама ми е едно необяснимо тревожно и криво....Такааа, излях си душата...Спирам, да не ви разваля настроението.
Ааа, между другото, днес минах през офиса на електронния магазин ДаНет, за да си купя мартеничка на БГ Мамма, но беше затворено. Някой знае ли до колко часа работи?

# 264
Леа, Сънчи - много благодаря. И аз малко като случая на Сънчи, та за това и питах. Маи същинските дни са около 3-ти март, пък за тогава сме планирали малко офф-роуд...Ама поне да видим до преди празниците как се развиват нещата.

Даниелче
- тез трюфели ме накараха да отворя тайното чекмедже с половин линд за спешни случаи вътре и да го довърша Simple Smile Благодаря за бУнбоните - да ти е жив и здрав рожденника

# 265
Благодаря за пожеланията  Hug - ще докладвам непременно

Ланфиър, аз имам проблеми със забременяването и този тест е, за да се види дали не убивам сперматозоидите преди да стигнат до нужното място  Wink

А почерпката добре ми дойде преди вечеря  Flutter

# 266
Херка, честит ти рожденник   bouquet Получил е най-мечтания подарък, така че остава да му пожелая само здраве  Grinning А ти се оправяй по-скоро с това повръщане  action032
Даниелка, честит ти рожденник и на теб  Simple Smile
Ланфиър- на теб ти пожелавам успех  Peace
Леичка, аз се чувствам по същия начин  Confused

# 267
WinkCharming,Венкова,,Дидето и Кони пожелавам ви едни тлъсти EFP

Дани, и аz съм в кюпа Flutter Досега симптомите са ми много бременни, ама покрай теz бонбони, които се предлагаха тука, ме подгони такъв шоколадов глад, че ометох един шоколад (а такива неща правя само пред леля Tired и сега ме обzема съмнение  Thinking)
Вярно, че тоz дъжд таzи седмица много съмнително се червенее Confused

# 268
Ланфиър, да допълня момичетата, ако си с по-къс цикъл като моя например 26 дни се ходи към 9 ден.
Леичка, лично аз си оправям настроението с хубав филм.
Голдънче, да не те ухапа тоз лекар, какво ставааа с фоликулчетата?

Тедсан, ти не се предавай, пък каквото е писано.
Стеф, и ти ли си в кофти настроение?
Аз лично подсмърчам, но ме е обзело едно спокойствие, защото и гадната температура започна да спада.

# 269
ох толкова много от вас вече видяха положителния резултат и толкова много имат съмнения че са бременни,че чак почнах да се притеснявам че след 25 дена като дойде моя ред да се чудя дали съм бременна ще съм останала самичка:) newsm78
Ама това си е шежичка де,много се радвам че има бременлийки и дано друя месец да сме все по-малко чакащи за  EFP

MNOGO VI OBICHAM VSICHKITE I VSIAKA VECHER S EMOLIA ZA VSICHKI!!!! newsm51 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт