Кой какви сериали гледа? - Тема 9

• 48 165
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Сам, много интересно, обаче Мирел Енос (или както и се чете името) буди чувства в двата полюса.
Далеч съм от мнението, че е хубава или дори симпатична, обаче на мен адски много ми хареса в Убийсвото. Признавам, че може би е защото аз някак така си представям разследващ тежки убийства. На мен ми беше супер свежо това, че не е типичната американска полицайка на токчета и винаги с изрядна прическа и грим (тип От Местопрестъплението например)

# 226
Съгласна със с теб. Аз не искам да гледам типична холивудска красавица. Но не ми харесва как играе. Ама, никак. Да оставим, настрана, че просто не ми е симпатична.

В Мостът напр. - София Хелин също не е натокана Simple Smile полицайка, но актрисата е невероятна в ролята си, според мен.

# 227
  • София
Да, разбирам те.
Интересно ми стана, приказка да става.
А Мостът си остава в чакащи засега. Нещо не съм на такава вълна.

# 228
  • в морето до колене
И аз съм така, Ване, за героинята...

Не съм гледала скандинавския оригинал и не знам коя е актрисата там и как се справя.
Но като за американски римейк, направо си беше чудо, като се появи такава героиня.

Особено пък сега като има и база за сравнение с "Мостът", където американците отново по холивудски "лустросаха" героинята с избора на Даян Крюгер за ролята...

Но пък за разлика от появилите се напоследък отрицателни мнения за Мирей, аз я харесвам, как играе в сериала. Мисля, че двамата с Джоел са добър тандем.

# 229
  • Разпиляна във въображението
На мен Касъл вече ми е толкова предвидим, че чак безинтересен. Спрях да го гледам всяка седмица още в началото на сезона и сега само го трупам, ама за какво ли

# 230
  • в морето до колене
Аз дори не го и трупам вече.
И другият, от който се отказах, е Анатомията. За нея само надничам в темата от време на време, колкото да се убедя за пореден път, че съм взела правилно решение.  Whistling

# 231
  • Разпиляна във въображението
Аз дори не го и трупам вече.
И другият, от който се отказах, е Анатомията. За нея само надничам в темата от време на време, колкото да се убедя за пореден път, че съм взела правилно решение.  Whistling

Права си. Затрих го и аз. Peace

# 232
  • КиТ

Cry Cry Cry трябваше наистина красавицата да прекратят  Thinking

# 233
Аз тъкмо се канех да гледам "Утрешните хора" заради Марк Пелегрино, те взели, че са го прекратили ooooh! Касъл го следя съвсем от началото, така че ще мине доста време, докато стигна до 6ти сезон. Все си мисля, че е време на Анатомията на Грей да го спират. За 11 сезон ли е подновен? ooooh!

# 234
Пффффф - Ревендж, който е един от най-тъпите сериали, които съм гледала...
и на мен ми е един от най тъпите.

# 235
Напоследък захванах The 100 и Ressurection/Възкресение. И двата сериала имат, как да кажа, ситуационни грешки, които се набиват на очи, но иначе като идея и актьорска игра са доста добри, харесват ми!

# 236
  • София
Аз тъкмо се канех да гледам "Утрешните хора" заради Марк Пелегрино, те взели, че са го прекратили ooooh! Касъл го следя съвсем от началото, така че ще мине доста време, докато стигна до 6ти сезон. Все си мисля, че е време на Анатомията на Грей да го спират. За 11 сезон ли е подновен? ooooh!

и аз заради него го подхванах... но той беше единственото хубаво в сериала, та не се ядосвай...

# 237
  • UK
Още новини:
Прекратени:
Community
The Neighbors
Revolution
Suburgatory
Super Fun Night
Growing Up Fisher
Believe
Crisis

Подновени:
Dancing With The Stars
Hannibal
About a Boy
и още един куп риалитита, включително Американ Айдъл, където няма официално потвърждение, но пък обявиха датите и градовете за прослушванията, което според източници на телевизията си е потвърждение.

# 238
  • срещу двата комина :)))
ето списък с всички спрени до сега

http://insidetv.ew.com/2014/05/09/broadcast-ax-canceled-shows/

CBS ще прави спин-оф на NCIS

http://insidetv.ew.com/2014/05/09/cbs-orders-ncis-spinoff-odd-couple/

Последна редакция: сб, 10 май 2014, 10:08 от Mrs.Turner

# 239
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Снощи изгледах пилотката на Jamaica Inn http://www.imdb.com/title/tt3098842/?ref_=nv_sr_1
Мрачен е, муден, в стил "Джейн Еър". Много красива природа, дъждовна, мрачна и зелена, точно както ми харесва Heart Eyes. Не мога да кажа, че ми хареса твърде много, но ще видя поне още един епизод, за да реша дали да го следя.

Общи условия

Активация на акаунт