Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са мненията за ваксините и как се различават подходите към тях в България и Гърция?
Какви са впечатленията на участниците от пътуването им до Холандия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията за ваксините и как се различават подходите към тях в България и Гърция?
-
Какви са впечатленията на участниците от пътуването им до Холандия?
-
Какви са основните предизвикателства при преместването в друга държава?
-
Какво представлява съгласието на бащата за пътуване на детето в чужбина?

ще го накъсам с един интервал, който е в началото на линка, а ти си го махни: www. nsgp.mvr.bg%2FNR%2Frdonlyres%2F8509CE3A-7E08-4D04-BD1A-3083D572715F%2F0%2FINFO_patuvane_deca.doc&ei=vKFCU7HADceb0QXC-oHADQ&usg=AFQjCNHfj4a-BIiGfvRxhXYiIEcfP3OXKA&bvm=bv.64125504,d.d2k
Вече от мен официално и като госпожа
голам смях беше..иначе благодаря още неднъжна всички за милото ви посрещане тук...а темичката ви с документите много ми хареса а и ми помогна...сега живот и здраве като се родят и бебките представям си какво ничака пак..на та дилосис едо на та дилосис еки...тис мана су...даже и с рима излезе...иначе на всички ви които сте покрай морето истински ви се радвам и мнооооого завиждам...много ми липсва...засега роздрави от мен и ако някой нещо иска от Бг,другана седмица идво мъжа ми и да пращам по него..а иначе се стягайте и почвайте козунаците и да обменяме рецепти