Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са мненията за ваксините и как се различават подходите към тях в България и Гърция?
Какви са впечатленията на участниците от пътуването им до Холандия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са мненията за ваксините и как се различават подходите към тях в България и Гърция?
-
Какви са впечатленията на участниците от пътуването им до Холандия?
-
Какви са основните предизвикателства при преместването в друга държава?
-
Какво представлява съгласието на бащата за пътуване на детето в чужбина?
Просто така стана, че аз ги настъпих общинарките много силно и около 2,5 ч. се борих с телефони и в крайна сметка разбрах какво точно искат. Да стискам палци, само това да е
. Таблета е счупен на ремонт, на лаптопа ми липсват няколко важни копчета, заради малкия разбойник и ми остава телефона, който никак не ми е удобен. 
блaгодaря, добре сме. Нямa нищо ново при нaс - все еднa и същa. Aз в къщи - мъжa нa рaботa по цял ден и цялa нощ. Решилa съм дa си вземa коткa зa компaния. То с бебепрaвенето не ни се получaвaт нещaтa
Тa еднa животинкa дa си имaм дa отглеждaм. Мисля си зa осиновявaне, но не съм сигурнa дaли ще могa дa обикнa чуждо дете.A децa се отглеждaт с огромнa любов...объркaно ми е. Въпреки, че четох някъде, че aко нямaш твое, вземи дa отгледaш чуждо и му дaй товa, което и нa твоето би дaлa... знaм ли тaкa ли е или не.... 
Прекaрaхме стрaхотно (поне aз) и се нaдявaм дa имa и друг път...
Толкова години пека само хлябове с квас какви ли не, но не смеех да се пробвам с автентични квасни козунаци, но ето че дойде момента и се получиха чудни. Иначе класическите ми с мая тук станаха малък хит защото по един или друг повод ги опитваха хора и всеки искаше рецептата, та се наложи да я преведа и на 2 езика още. Тук никакъв шанс да намериш козунак, най-много италианско панетоне. А тия от познатите ми тук, които не можем без козунаци за Великден (гърци, румънци и българи) много искаха да пробват сами да си направят след като го опитаха на едно парти... и понеже искаха и да гледат, а на мен ми е гъста програмата напоследък и нямах време да ги викам, направихме уъркшоп по скайп с камери - та когато месих козунаци за Германия, месиха и те
та после заедно обирахме овации из фейсбук. Та така се забавляваме. Иначе големият ни проблем е че наблизо имаме само една православна черква, но е много малка за такива празници и е страшно стълпотворение, защото се стичат хора от целия регион и няма шанс с дете особено да влезеш. ММ вика да отидем утре вечер за службата с епитафа, тъкмо да хапнем навън след това, а в събота вечер да пропуснем... Вероятно така ще е...
. Според мен е трябвало да заснемеш клип на направата им и да го публикуваш в някой канал