"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 58

• 24 740
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Малееееееееее ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! вие сте изписали половината тема, бе дружки!
Аз сега кога ще ви чета и кога ще пиша,я ми кажете Naughty Naughty Naughty

Чакай, да ви мина поне на диагонал, че вие друга възможност не ми оставяте.. Stop Stop Stop

Лили,  Hug Hug Hug

Наде Hug Hug Hug
Миличка, ако решиш да правиш клип с Kalbimdeki Sanci , аз преди време я бях превеждала.Ще се поразровя в постовете си, за да намеря превода.

Наде, я ме светни..Онзи красавец на аватарчето ти Керем Бюрсин ли е? newsm78 newsm78 newsm78

Лили, ако може миличка ще съм ти благодарна да ми дадеш превода   bouquet  bouquet  bouquet

Да, Керем е, много хубавко колажче е  Blush Blush Blush  Peace Peace Peace

Наде, утре ще ти потърся превода, че сега нещо се чуствам малко уморена..Става,нали?
А колажчето е наистина супер..Демек някои фенки гласят Керем до Серенай в някои от следващите им проекти.. newsm78 newsm78 newsm78

Лили това е нова клипче на Серенай и Керем от там го взех колажчето    bouquet  bouquet  bouquet

Дано се получи нещо аз ще се радвам, Керем е сладур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Няма проблем, Лили когато можеш  Hug Hug Hug

# 346

А новия партньор на Сери е бил в топ 10 на мъжките модели за 2012г. Whistling
Не е чак толкова лош.  Laughing
Скрит текст:

Как ще е лош? Страхотен е!  Crazy Crazy
Е, не е като Ча,   Crazy Crazy Crazy, но след като той не може да участва в рекламата, Крачолчо също е зает  Crazy Mr. Green Mr. Green,  това е достойния заместник.  Party Party

Наде,  Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha Крачола бил зает?  hahaha hahaha и с какво?  newsm78 newsm78 Той Крачола, ако стане рекламно лице на някоя голяма марка и направо ще се разбягат клиентите  Joy Joy Joy

Ама си лошааааа  Sad Sad Sad
Предстои му премиера на филма - 11.04. Фенове, афтографи...  а ти - ще избягали клиентите  newsm45 newsm45 newsm45
Много кофти, че премиерата е дни преди делото,  ooooh! ooooh! но все пак тая малка надежда Ча и Сери да се появят там заедно  Crazy Crazy Crazy

Голяма работа като имал премиера  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Крачолова премиера  hahaha hahaha hahaha

Иначе, ако последното се случи наистина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ще трябва да постилате килима  ooooh! ooooh! ooooh!

Sad Sad smile3512 smile3512

Че той си е постлан.  Mr. Green Mr. Green Само го потупваме от време навреме...  Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ехе, колко добре ще се получи, ако точно на премиерата на Крачолчето, Ани тържествено мине по килима  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 347
Скрит текст:
Малееееееееее ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! вие сте изписали половината тема, бе дружки!

Чакай, да ви мина поне на диагонал, че вие друга възможност не ми оставяте.. Stop Stop Stop

Лили,  Hug Hug Hug

Наде Hug Hug Hug
Миличка, ако решиш да правиш клип с Kalbimdeki Sanci , аз преди време я бях превеждала.Ще се поразровя в постовете си, за да намеря превода.

Наде, я ме светни..Онзи красавец на аватарчето ти Керем Бюрсин ли е? newsm78 newsm78 newsm78

Лили, ако може миличка ще съм ти благодарна да ми дадеш превода   bouquet  bouquet  bouquet

Наде, утре ще ти потърся превода, че сега нещо се чуствам малко уморена..Става,нали?
А колажчето е наистина супер..Демек някои фенки гласят Керем до Серенай в някои от следващите им проекти.. newsm78 newsm78 newsm78

Лили това е нова клипче на Серенай и Керем от там го взех колажчето    bouquet  bouquet  bouquet

Дано се получи нещо аз ще се радвам, Керем е сладур  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде, благодаря за клипа! Hug Hug Hug
В първите минути от клипа кадрите с Керем са от американския филм, в който е играл..А другите кадри с него от слънцата знам точно от кой епизод са и точно какво казва..И ако сега някой ме каже, че съм за освидетелстване, ще повярвам.. Peace Peace PeaceАдски добре играе това момче и това е!

# 348

Скрит текст:

Е, не е като Ча,   Crazy Crazy Crazy, но след като той не може да участва в рекламата, Крачолчо също е зает  Crazy Mr. Green Mr. Green,  това е достойния заместник.  Party Party

Наде,  Hug Hug Hug
А каква хубава реклама би се получила от Мира и ЯмОр  newsm47 newsm47 Ямор даже биха могли да се сбият леко и закачливо  Mr. Green
Този ли участваше в рекламата с Киво? Там не беше ли рус  newsm78

ЯмОр и Сери за MAVI  Party Party Party
Ще пиша на Еджето.  Peace  Joy Joy Joy Joy
Щом искат сватба от нея, колко е да уреди една реклама  Mr. Green Mr. Green
Същият е, Вени  Peace

Иве, ето й адреса на Еджето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пиши й, пиши й, все ще извади и тя някоя дебела връзка  Mr. Green

# 349
Скрит текст:

Лили,  Hug Hug Hug

Наде Hug Hug Hug

Лили това е нова клипче на Серенай и Керем от там го взех колажчето    bouquet  bouquet  bouquet

Лили,  Hug Hug Hug

# 350
Милички, сега ще ви оставя..
Прегръщам всички ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug и ви пожелавам лека  и спокойна нощ..Живот и здраве, утре вечер ще се срещнем пак тук Peace Peace Peace

# 351

Скрит текст:

Наде,  Hug Hug Hug
А каква хубава реклама би се получила от Мира и ЯмОр  newsm47 newsm47 Ямор даже биха могли да се сбият леко и закачливо  Mr. Green
Този ли участваше в рекламата с Киво? Там не беше ли рус  newsm78

ЯмОр и Сери за MAVI  Party Party Party
Ще пиша на Еджето.  Peace  Joy Joy Joy Joy
Щом искат сватба от нея, колко е да уреди една реклама  Mr. Green Mr. Green
Същият е, Вени  Peace

Иве, ето й адреса на Еджето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Пиши й, пиши й, все ще извади и тя някоя дебела връзка  Mr. Green

smile3508 smile3508  Whistling Whistling

Ехе, колко добре ще се получи, ако точно на премиерата на Крачолчето, Ани тържествено мине по килима  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

smile3508 smile3508 smile3508 Joy Joy Joy Joy Joy

Лека нощ, Лили, и до утреееее  Hug Hug Hug Hug Hug

# 352
Прегръщам всички ви  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug и ви пожелавам лека  и спокойна нощ..Живот и здраве, утре вечер ще се срещнем пак тук Peace Peace Peace

Лека нощ, Лили сладки сънища  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 353
Hug Hug Hug Лека, Лили!

# 354
  • Яко в Матрицата...
Наде Hug все забравям да ти пиша - клипчето с "Я не верю" е страхотно  bouquet  bouquet  bouquet Много им отива руската реч Simple Smile
Лили  Hug благодаря за преводите  bouquet  bouquet  bouquet

Лека нощ, дами Hug Hug Hug

# 355
Вики, Дани  Hug Hug Hug

Ще видя какви моменти ще има новия епизод и ще реша коя да сложа в последния момент    bouquet  bouquet  bouquet

Мерси за предложенията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде,за нищо,миличка! Hug ти сама ще си избереш според твоето собствено усещане песен.Аз харесвам по-ритмична музика,затова си падам по тази.
Не е чак толкова лош.  Laughing
Скрит текст:

Вики и ти ли го хареса?  ooooh! ooooh! ooooh! не ти ли е лепкав?  hahaha hahaha

Анита Laughing,ама ти кого искаш да сложат пък за партньор на Сери в рекламата?! ShockedКъванч ли?!  newsm09  Е ,тогава вече Чаги наистина ще подскочи от ревност. Mr. Green
П.П. Joy Тези двамата нарочно се гъбаркат с нас с това уговорено мълчание,да знаете! Crossing Arms
Вениии Hug Hug Hug,чакай малко с адреса деее!   animal037
 WhistlingИвето като пише на Еджето да вземе да и поръча  да напише още 2-3сцени с песни на Сери и Чаги, за да съберат материал и да издадат албум накрая.   newsm53

# 356
Наде Hug все забравям да ти пиша - клипчето с "Я не верю" е страхотно  bouquet  bouquet  bouquet Много им отива руската реч Simple Smile
Лили  Hug благодаря за преводите  bouquet  bouquet  bouquet

Лека нощ, дами Hug Hug Hug

Рени,  Hug Hug Hug

Благодаря ти ...   bouquet  bouquet  bouquet

Лека нощ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 357
Вики, Дани  Hug Hug Hug

Ще видя какви моменти ще има новия епизод и ще реша коя да сложа в последния момент    bouquet  bouquet  bouquet

Наде,за нищо,миличка! Hug ти сама ще си избереш според твоето собствено усещане песен.Аз харесвам по-ритмична музика,затова си падам по тази.
Скрит текст:

Вики и ти ли го хареса?  ooooh! ooooh! ooooh! не ти ли е лепкав?  hahaha hahaha
Поне Чачко няма да ревнува ... много  Whistling

не трябва да ревнува изобщо  Naughty Naughty Naughty този лепкавия не може да се мери с него  Naughty Naughty Naughty

# 358
Вики, Дани  Hug Hug Hug

Ще видя какви моменти ще има новия епизод и ще реша коя да сложа в последния момент    bouquet  bouquet  bouquet

Скрит текст:

Вики и ти ли го хареса?  ooooh! ooooh! ooooh! не ти ли е лепкав?  hahaha hahaha
Поне Чачко няма да ревнува ... много  Whistling

Вени, най - много да го пребие в някоя тъмна уличка  Whistling Whistling Joy

ааа не  Naughty Naughty Naughty Яман може да направи такова нещо, но Чачко - НЕ!!!  Naughty Naughty Naughty

# 359

Скрит текст:

Наде,  Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha Крачола бил зает?  hahaha hahaha и с какво?  newsm78 newsm78 Той Крачола, ако стане рекламно лице на някоя голяма марка и направо ще се разбягат клиентите  Joy Joy Joy

Ама си лошааааа  Sad Sad Sad
Предстои му премиера на филма - 11.04. Фенове, афтографи...  а ти - ще избягали клиентите  newsm45 newsm45 newsm45
Много кофти, че премиерата е дни преди делото,  ooooh! ooooh! но все пак тая малка надежда Ча и Сери да се появят там заедно  Crazy Crazy Crazy

Голяма работа като имал премиера  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Крачолова премиера  hahaha hahaha hahaha

Иначе, ако последното се случи наистина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ще трябва да постилате килима  ooooh! ooooh! ooooh!

Sad Sad smile3512 smile3512

Че той си е постлан.  Mr. Green Mr. Green Само го потупваме от време навреме...  Joy Joy Joy Joy Joy

Идеално ще стане - Крачола ще има двоен повод да почерпи  hahaha hahaha hahaha то при него и без това фенките са малко  ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт