"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 58

• 24 808
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Скрит текст:

А новия партньор на Сери е бил в топ 10 на мъжките модели за 2012г. Whistling
Не е чак толкова лош.  Laughing
Скрит текст:

Как ще е лош? Страхотен е!  Crazy Crazy
Е, не е като Ча,   Crazy Crazy Crazy, но след като той не може да участва в рекламата, Крачолчо също е зает  Crazy Mr. Green Mr. Green,  това е достойния заместник.  Party Party

Наде,  Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha Крачола бил зает?  hahaha hahaha и с какво?  newsm78 newsm78 Той Крачола, ако стане рекламно лице на някоя голяма марка и направо ще се разбягат клиентите  Joy Joy Joy

Ама си лошааааа  Sad Sad Sad
Предстои му премиера на филма - 11.04. Фенове, афтографи...  а ти - ще избягали клиентите  newsm45 newsm45 newsm45
Много кофти, че премиерата е дни преди делото,  ooooh! ooooh! но все пак тая малка надежда Ча и Сери да се появят там заедно  Crazy Crazy Crazy

Голяма работа като имал премиера  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Крачолова премиера  hahaha hahaha hahaha

Иначе, ако последното се случи наистина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ще трябва да постилате килима  ooooh! ooooh! ooooh!

Sad Sad smile3512 smile3512

Че той си е постлан.  Mr. Green Mr. Green Само го потупваме от време навреме...  Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ехе, колко добре ще се получи, ако точно на премиерата на Крачолчето, Ани тържествено мине по килима  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Идеално ще стане - Крачола ще има двоен повод да почерпи  hahaha hahaha hahaha то при него и без това фенките са малко  ooooh! ooooh! ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Малко време ти остана да се заяждаш с Крачо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 361
Вики, Дани   Hug Hug Hug

Ще видя какви моменти ще има новия епизод и ще реша коя да сложа в последния момент    bouquet  bouquet  bouquet

Мерси за предложенията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наде,за нищо,миличка! Hug ти сама ще си избереш според твоето собствено усещане песен.Аз харесвам по-ритмична музика,затова си падам по тази.
Скрит текст:

Вики и ти ли го хареса?  ooooh! ooooh! ooooh! не ти ли е лепкав?  hahaha hahaha

Анита Laughing,ама ти кого искаш да сложат пък за партньор на Сери в рекламата?! ShockedКъванч ли?!  newsm09  Е ,тогава вече Чаги наистина ще подскочи от ревност. Mr. Green
П.П. Joy Тези двамата нарочно се гъбаркат с нас с това уговорено мълчание,да знаете! Crossing Arms
Вениии Hug Hug Hug,чакай малко с адреса деее!   animal037
 WhistlingИвето като пише на Еджето да вземе да и поръча  да напише още 2-3сцени с песни на Сери и Чаги, за да съберат материал и да издадат албум накрая.   newsm53

С един друг бразилец, по-хубав  Joy Joy Joy но пък тогава Чачко ще ревнува  newsm78 затова по-добре с този  Peace

Иначе и аз мноогo, ама много искам да запишат двамата тези песни  Hug Hug Hug нали след Ah bu ben имали предложение, но отказали.  ooooh! ooooh! ooooh! Дано в края на сезона се случи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 362
Скрит текст:

Скрит текст:

Как ще е лош? Страхотен е!  Crazy Crazy
Е, не е като Ча,   Crazy Crazy Crazy, но след като той не може да участва в рекламата, Крачолчо също е зает  Crazy Mr. Green Mr. Green,  това е достойния заместник.  Party Party

Наде,  Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha Крачола бил зает?  hahaha hahaha и с какво?  newsm78 newsm78 Той Крачола, ако стане рекламно лице на някоя голяма марка и направо ще се разбягат клиентите  Joy Joy Joy

Ама си лошааааа  Sad Sad Sad
Предстои му премиера на филма - 11.04. Фенове, афтографи...  а ти - ще избягали клиентите  newsm45 newsm45 newsm45
Много кофти, че премиерата е дни преди делото,  ooooh! ooooh! но все пак тая малка надежда Ча и Сери да се появят там заедно  Crazy Crazy Crazy

Голяма работа като имал премиера  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Крачолова премиера  hahaha hahaha hahaha

Иначе, ако последното се случи наистина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ще трябва да постилате килима  ooooh! ooooh! ooooh!

Sad Sad smile3512 smile3512

Че той си е постлан.  Mr. Green Mr. Green Само го потупваме от време навреме...  Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ехе, колко добре ще се получи, ако точно на премиерата на Крачолчето, Ани тържествено мине по килима  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Идеално ще стане - Крачола ще има двоен повод да почерпи  hahaha hahaha hahaha то при него и без това фенките са малко  ooooh! ooooh! ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
 ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Малко време ти остана да се заяждаш с Крачо  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мислиш ли?  Mr. Green Аз им давах време до след делото, обаче забравих за Крачолвата премиера.  newsm78 Дали ще отидат заедно?  Thinking

# 363
 ooooh! ooooh! ooooh! комшиите се наредиха до Северна Корея  Shocked Shocked

# 364
Лека нощ на всички  Hug Hug Hug Hug

# 365

Лека нощ,Анитка! Hug

# 366
Лека нощ на всички  Hug Hug Hug

# 367
  • Пловдив
Добро утро!
Прекрасен и спокоен петък!

# 368
  • близо до брега на морето
 Hug Hug HugДобро утро,снощи сте писали-а аз съм заспала Joy Joy JoyЯвно музата дето ме споходи,ме е изморила.Прегръдки за всички в петък-лек ден и довечера е ред на кардашимите ми  newsm44 newsm44 newsm44 Hug Hug Hug Hug Hug

# 369
Добро утро и от мен,чаша кафе,днес сне си вкъщи,на работещите-лек и спорен ден!

Петък е ,нашата вечер ! Heart Eyes

# 370
Ани,днеска ще изпиша темата  hahaha Joy Mr. Green

# 371
# 372
# 373
Добро утрооооо в петък  Hug Hug Hug Hug Hug newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

Даниии  Hug Hug давай изписвай темата  Hug Hug Hug Hug

# 374
Добро утро!
Денят е чудесен и е петък и довечера сме на среща с Яман  newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44
Стели  Hug Hug Hug
Миме  Hug Hug Hug
Ани  Hug Hug Hug
Дани  Hug Hug Hug Изпълнила си страничката с красоти и  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт