"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 58

• 24 680
  • 742
  •   2
Отговори
# 510
Абе ние чакахме други да се целуват,ама хайде-нали са дружки и си ги обичаме  Hug Hug Hug

# 511
И кой кого ще ревнува  Thinking Thinking Thinking

# 512
  • близо до брега на морето
 wavey wavey wavey Бян бурда им  Mr. Green
Скрит текст:
ходих до магазину,да се заредим-че като почне филма ,да има кво да рупам Mr. GreenКупих си и какао-единия път на рекламите едно дете пиеше-ми сега,като нямах,малемале-сега се запасих и каато една кипра броя минутите Mr. Green
-с една дума-съчма Mr. Green Joy Joy Joy Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 513
 Hug Hug HugЧачо и Чико  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 514
Ники Hug Hug Hug-има ли смисъл да казвам,кой от двамата ми  е севиндим  Mr. Green Wink Hug Hug Hug Hug Hug

# 515
Ма то и на мене, бе,Мимка  Hug Hug Hug
Гледам го това малкото,викат че мяза на Ча... ooooh! ooooh! ooooh! та го съзерцавам затова  Thinking Thinking Thinking

# 516
 ThinkingГледам и търся-ма не виждам прилики-е симпатяга е генча,кога ще снимат тая реклама  WinkА с Киво кво става,той що не снима Rolling Eyes Hug Hug Hug Hug Hug

# 517
  • между морето и небето
 ooooh!
  Shockedв темата е като затишие пред буря... Само че аз тази вечер ще е пропусна  smile3515. Почти не ми се е случвало откакто започна сериала, ама ... налага се  ooooh!. Ако не съм много уморена, ще ви чета по часовете, в които спите сладко-сладко след като сте изписали темата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 518
Габче,ще ни липсваш  Hug Hug Hug

# 519
Хм, този Чико ли е, Шико ли е, Шишо ли е на тези снимки изглежда по-хубав отколкото на онази вчерашната.  Thinking И наистина напомня на Ча. Нашето момче може и да изревнува малко  Laughing Laughing Laughing

# 520

Габи  Hug Hug Hug
Ти пък пиши посред нощите, ние ще те четем утре  Wink

# 521
Привет на всички  Hug Hug Hug

# 522
Наде  Hug Hug Hug къде ходиш,не си ли вече във ваканция  Heart Eyes
Абе къде зачезнахте всички  newsm78 newsm78 newsm78

# 523
Габи Hugима такива моменти, Наде  Hug

# 524
Наде  Hug Hug Hug къде ходиш,не си ли вече във ваканция  Heart Eyes
Абе къде зачезнахте всички  newsm78 newsm78 newsm78

Ники,  Hug Hug Hug

От днеска съм във ваканцияяя  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44

Тая седмица мисля да ви позабавлявам с малко повече клипове на Ямира   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт