Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 259

• 51 512
  • 724
  •   1
Отговори
# 570

От този кадър е видно, че комисарят е настигнал разсърдената Елиф  с абсолютна лекота, взел е куфарчето ... и пак го носи с абсолютна лекота и най- важното !!! държат се за ръце ...

Отново Найс !!!

Паула  Two Hearts първо коментари, после серия, после чети ... всичко наведнъж !!! Grinning

# 571
Здравейте, милички.
Леле, че станало горещо тука.
То снимки, то костюми, то фрагман  Heart Eyes newsm51 Благодаря ви за всичко.
Мале, страхотни са. За първи път да се радвам, че мъжа ми няма да се прибере. Имаше малка вероятност да е в сряда, но сигурно в четвъртък, затова ще съм тук, с вас и ще се наслаждавам на страхотния епизод, който ни очаква.
Ето и преводче на фрагмана, след малко и от Мариянка  

Елиф, няма ли да ми кажеш?
Не можеш да се справиш сама с това.
Погледни ме.
Погледни ме в очите.
Ще спася сестра ти.
Довери ми се.
Елиф: Добре, а като какъв ще те представя?
превод  от турски

# 572
Здравейте, милички.
Леле, че станало горещо тука.
То снимки, то костюми, то фрагман  Heart Eyes newsm51 Благодаря ви за всичко.
Мале, страхотни са. За първи път да се радвам, че мъжа ми няма да се прибере. Имаше малка вероятност да е в сряда, но сигурно в четвъртък, затова ще съм тук, с вас и ще се наслаждавам на страхотния епизод, който ни очаква.
Ето и преводче на фрагмана, след малко и от Мариянка  

Елиф, няма ли да ми кажеш?
Не можеш да се справиш сама с това.
Погледни ме.
Погледни ме в очите.
Ще спася сестра ти.
Довери ми се.
Елиф: Добре, а ти какво ще спечелиш от това?

превод  от турски
Бебо! newsm51

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 21:07 от loveofmine

# 573
 newsm08

Привет. Аз онемях. Simple Smile))) Толкова съм шашардисана, че няма да коментирам нищо, докато не се насладя на всичко ново дотук. Simple Smile))

# 574
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=wyHGLOFFEBc

"Мръсни пари и любов" 4 епизод - трейлър 3 на български. Превод от турски: bebo_sn; субтитри: mariana51. Приятно гледане.

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 21:15 от mariana51

# 575

Нааааайс!
Хайде, да започне да се случва вече всичко...нищо, че е наужким... Красотата си е красота...

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 19:55 от loveofmine

# 576

https://www.youtube.com/watch?v=rj9qLijcUpc

"Мръсни пари и любов" 4 епизод - трейлър 3 на български. Превод от турски: bebo_sn; субтитри: mariana51. Приятно гледане.
newsm51
Бебо, Мариянче... newsm10 newsm51 newsm51

Последна редакция: пн, 31 мар 2014, 21:20 от loveofmine

# 577
Ошашавена съм #Crazy #Crazy - страхотен фрагман Peace

Марта_491,  bebo_sn,  mariana51

newsm51  newsm51 newsm51

Познах - ще го представи като приятел Peace

# 578
Толкова ще им хареса,че от наужким ще стане наистина Joy Joy Joy

# 579
  • Пловдив

newsm51      newsm51     newsm51

Момичета, този глас направо побърква... Страхотен трейлър.

# 580

Ами то този глас освен да накара да й припари на Елиф под лъжичката преждевременно, аз друг изход не виждам...Все си мисля, че тя първа ще поддаде...

# 581
Ами то този глас освен да накара да й припари на Елиф под лъжичката преждевременно, аз друг изход не виждам...Все си мисля, че тя първа ще поддаде...
И така е редно, все пак той загуби полу-годеница, все пак. Вярно - тя загуби баща, но едната любов няма общо с другата. Той беше започнал да гради собствен живот с нея, а Елиф даже не е правила такива планове. Все пак той е неотлъчно до нея, помага й, иска да й помогне, затова тя му се възхищава и е нормално и тази възхита да прерасне в любов  Heart Eyes

# 582

Наскоро някой ме попита кой, според мен, пръв ще поддаде. За мен е ясно - Елиф ще хлътне първа. Simple Smile И без това на нея сърцето и е свободно...

# 583
  • Pleven, Bulgaria
Леле мале,и това ако не е изненада,здраве му кажи!Привет от мен,момичета!Кой ти чакаше трети трей,и то КАКЪВ!
Марта,Бебо,Марианка,благодаря ви за бързите реакции! newsm51
Комет,не си го слагай на сърцето.Нали сме тук да си споделяме,да коментираме,да охкаме и да въздишаме.Много сме,различни сме.За всеки случай,ако аз съм те засегнала,извини ме,нее било нарочно!Но не изчезвай.Та твоите постове,заедно с тези на Марта и Танушка,са тези,които предизвикват усмивките и доброто настроение всяка сутрин в темата!!! smile3525
Танушка,благодаря ти за прекрасната пролетна тортичка от онзи ден(нямах възможност да ти благодаря) и за нежната теменужка,поднесена от Енгин.Беше чудесен подарък! Two Hearts
Ох,кога ще дойде сряда?!Оставям ви,но както винаги smile3506с едното оче съм при вас!  love001 newsm81 Two Hearts

# 584

Ами че тя поддаде вече, Любов! обърни внимание кой на кого хваща ръчичката в края на фрагмана!  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт